Şimdi Ara

Msn lazim arkadaslar.(program)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar herkese merhaba.bende 2.1 versiyon var ve bana msn programi lazim çok acil arkadaslar...

• fring gayet kullanışlı bir program app store da bulabilirsiniz
  • palringo
  • ben yükledim ama neden hotmail uzantılı mailimizi açamıyoruz hotmail ile açabileceğimiz yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

palringo

+1453
  • IM+ adında bir program var
  • Hocam BenjaniIM I kullanıyorum harıka program ben cok beyendım arkadasların dedıgı programlar daha cok vıot yanı seslı gorusmelerı kapsıyan programlar benım tavsıyem BenjavıIM kullan derım ekran yatay yaptınmıda yatay pozızyona gecıyor program ama bırde CYdia dan Backgurander programını ındır ozman daha super oluoyor BenjavıIM ı arka planda calıstırıyorsun ve sen baska menulerde gezsen bıle ıletı geldııgnde seslı uyarı alıyorsun filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

Hocam BenjaniIM I kullanıyorum harıka program ben cok beyendım arkadasların dedıgı programlar daha cok vıot yanı seslı gorusmelerı kapsıyan programlar benım tavsıyem BenjavıIM kullan derım ekran yatay yaptınmıda yatay pozızyona gecıyor program ama bırde CYdia dan Backgurander programını ındır ozman daha super oluoyor BenjavıIM ı arka planda calıstırıyorsun ve sen baska menulerde gezsen bıle ıletı geldııgnde seslı uyarı alıyorsun filan
    ya bende hep titresimle uyari veriyor nasil sesli yapcaz bunu
  • quote:

Hocam BenjaniIM I kullanıyorum harıka program ben cok beyendım arkadasların dedıgı programlar daha cok vıot yanı seslı gorusmelerı kapsıyan programlar benım tavsıyem BenjavıIM kullan derım ekran yatay yaptınmıda yatay pozızyona gecıyor program ama bırde CYdia dan Backgurander programını ındır ozman daha super oluoyor BenjavıIM ı arka planda calıstırıyorsun ve sen baska menulerde gezsen bıle ıletı geldııgnde seslı uyarı alıyorsun filan

hocam nerden çekdin onu Cydi adanmı
  • yooo ıtunes store da fılan bedava ucretsız program zaten heryerden temın edebılırsın
  • ıphone nun ayarlar bolumune gırdıgınde orda en asagılarda benjavıIM programını goruceksın o oraya gır ve programın ayarlarını yap sesını fılan ordan ayarlıya bılırısn

quote:

Orjinalden alıntı: reiis

quote:

ya bende hep titresimle uyari veriyor nasil sesli yapcaz bunu

• ben palringo kullanıorum oldukça kullanışlı
  • beejive ım cydiadan çekin.

çok kullanışlı
    hatta msnnin kendinden bile daha kullanışlı
    arka planda çalışıyor sen çık demedikçe
  • beejive ım cydiadan çekmeye calısıyorum download ediyor sonra yükleniyo gibi oluyor ekran geri geliyor probrama bakıyorum kurulmamış bu durumla karsılasmıs ve çözümünü bilen arkadaşlar varsa cvp yazabilirmi?
  • palringo
  • BeejiveIM derim başka bişi demem İphone da Msn olarak Son derece Müthiş.
  • beejive 16 usd 'a satılan bir program. Çoğu insan bedava alternatifleri varken onca para vermez bu programa
  • hocam benjavıIM ucretsız benım bıldıgım yanlısın olmasın ????
  • beejiveIM full sürümü mallesef ücretli olmuş, ama kırılmışı mevcut,

http://rapi**hare.com/files/156692934/BeejiveIM_1.0.2.ipa.html (** yerine ds ekleyin)

ipa uzantılıdır, ipa yükleyemiyorsanız;

uzantısını rar yaparsanız içinden beejiveIM.app dosyası çıkar,

(kendi uploadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelbocek -- 23 Ekim 2008; 9:23:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.