Şimdi Ara

MSN'e karşı cihat hamlesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faceebook bugunden itibaren anında iletişim sistemi başlatacağını duyurdu. Nasıl mı?
    69 milyon üyesi ile sosyal paylaşım sitelerinin en büyüğü olan Faceebook yarından itibaren anında iletişim sistemi başlatacağını duyurdu.

Facebook üyeleri bundan sonra kendi listelerideki diğer üyelerin online olup olmadıklarını anında görebilecekler ve online üyelerle anında mesajlaşabilecekler. Facebook anında mesaj sisteminde üyeler sadece bire bir chat yapabilecek.

Facebook Chat’in ABD ‘de 80 milyon üyesiyle en popüler olan AOL’in pazarını büyük ölçüde etkileyeceği, 110 milyon üyeli Myspace chat’in de Faceebook’un anında mesaj sistemine geçmesinden oldukça etkileneceği belirtildi. Facebook chat öncelikle Stanford, Berkeley, Harvard, Yale ve Brown gibi networkler arasında uygulamaya geçtikten sonra diğer networklerde de başlatılacak.

• yerim feysbukunu maysipeysini
    forevır mesenee
  • emesen furavır
  • Bu FaceBook da ne ki ya? Daha yeni yetme bir site. "Site" sadece.

MSN neredeyse 11-12 yıldır hayatımızda var. ICQ, mIRC, Yahoo! Messenger gibileri de var. Bu saatten sonra MSN dâhil bunları kimsenin devireceğini zannetmiyorum.
  • feyzabak'da iyi para kırdı he
  • tıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • İCQ forever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bu facebook nasıl coderlarla çalışıyor? kişilerim çevrimiçi olup olmadığını gösterebilme sistemi çok basit bir kod demetidir php de! yuh yani eğer bu coderlar bu kadar aptalsa ben onların yerinde olsaydım belkide daha gelişmiş bir facebook görebilirdiniz.

bu arada üye sayısına bakın 69 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScarLiberal -- 13 Nisan 2008; 11:51:19 >
  • facebook iyi bir çıkış yaptı ülkemizde o kadarda olmasada gerçekten iyi para kazandı.msne darbe vurucağını sanmam.ama kendi alanını hazırladı.ne yaprsa yapsın rağbet olucaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Bu FaceBook da ne ki ya? Daha yeni yetme bir site. "Site" sadece.

MSN neredeyse 11-12 yıldır hayatımızda var. ICQ, mIRC, Yahoo! Messenger gibileri de var. Bu saatten sonra MSN dâhil bunları kimsenin devireceğini zannetmiyorum.

O yeni yetme sitenin sahibi yeni yetme çocuk Microsoft'a resti çekmeyide biliyor ama

Herşey beklenir o "yeni" yetmeden .
  • perfspot'dan şaşmam.....
  • skype gibisi varmi ya.ses kalitesi olsun kamera acilimi olsun.arada hata versede.yinede uyelik almakda kolay kisiyi aramakda.nedense bi turlu yayginlasmiyor.ustelik bizim buralarda kablonette olsa.ev telefonunu kapatip skypeden halledecmde herseyimi ah telekom ahhh
  • cihat hamlesi ne alaka?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.