Şimdi Ara

msn de silinmiş ileti günlüklerini bulmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn de daha önceden kaydedilmiş sohbet kayıtları vardı ve bu kayıtlar silindi şimdi ben bu kayıtları tekrar nasıl geri getirebilirim

• Kaydedilen konudan sildi isen birdaha geri getiremezsin.....
    Recovery programları falanda işine yaramaz diye düşünüyorum ama yinede Easy Recovery ile bi tarattır, dene.
    Kolay gelsin.
  • teşekkür ederim bu saatte benden o değerli bilgini esirgemediğin için
    bi de acaba sistem geri yükleme yapsam bi kaçını kurtaramazmıyım
  • El ilemi sildin?
    Ne zaman?

Eğer dün, önceki gün vs. sildi isen bir ihtimal diyebilirim. Ama silinen dosyalar geri yüklemeden de siiliniyor. Ama ihtimal, dene umarım geri gelir...
    Eğer yakın zamanda sildi isen, Recovery programı da işine yarıyacaktır...
  • en fazla 1 ay içinde silindi ve el ile silindi
    sistem geri yükleme işe yaramadı
  • 1ay diyorsun, geri elde etmen çok zor
  • arkadaşlar özel bir durum var
    peki yargıya başvursam, yargı bunları bulamaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F0316EC -- 29 Eylül 2008; 10:40:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerinden 1 ay geçmiş, muhtemelen üzerine veri yazılmıştır ve bu durumda kurtarılamaz...ama yine şansını Smart Data Recovery yazılımı ile deenyebilirsin...Hem kurtarma konusunda çok başarılı hem de, silinen dosyalara göre dizin şablonu oluşturuyor...Kurtarabilirse, program arayüzünde C:\Documents and Settings\isiml\Belgelerim\Alınan Dosyalarım kısmına bakman gerekmekte
  • Easy Recovery Pro ile derin tarama yaptır
  • smart data recovery i deniyorum şimdi
    derin analizi denedim 2-3 taneisni buldu açmaya çalıştım ama garip garip şeyler çıkardı
  • getiremezsin artık
  • Geri getiremezsin maaLesef.
  • de
  • Arkadaşlar up olacak fakat şuanda var mı bir yöntemi acil lazım ?
  • Bu kayitlar sana yasal bir sey icin mi lazim ? Birde ip numaran sabit mi?
  • Hdd'ye kaydedilen bir şey asla geri silinmez onun icin bazı programlarla tüm sildiklerini bu zamana kadar tüm yüklediklerini bulabilrsin.

Çünkü polisler bir hdd'yi inceledigi zaman ne zaman ne yüklenmiş hepsini bulabiliyorlar.Bunlar programlarla oluyor.

ve bir hdd'yi başka birine satmak cok sakıncalı her türlü bilginiz icinde oluyor silemiyosunuz en son yol parçalamak oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.