![]() chatgpt ile ilgili çok önemli bir şey farkettim farklı hesaplar açtım 0 dan normalde beni tanımaması gerekiyor ve önceki konuşmalarımı farklı hesaplarımda ki konuşmalarımı bilmemesi gerekirken chatgpt beni tanıyor. açık ve net şekilde artık kendiside bunu itiraf ediyor. bir konuyla ilgili onu test ettim ve test sonucunda belli hesaplarda sürekli benim eski konuşmalarıma göre yanıtlar verdiğini yani beni tanıdığı ve beni belli bir döngüye aldığını farkettim. örnek komplo teorilerini sorgulamış ve onunla konuşmuştum 1 ay boyunca bu 1 ayda sürekli farklı hesaplar açtım 0 dan (son güncel sürümü kullanmak için) o vakitler farketmiyordum ancak daha sonra belli testler yaptım (bu konu çok karışık açmıyorum) sürekli geçici sohbette belli sorular sordum ve şuan bana youtube la ilgili içerik öner dediğimde farketmiyor dediğimde hesap 0 yada geçici sohbet olmasına rağmen normal şartlarda beni tanımaması gerekirken sürekli komplo vari içerikler öneriyor bu arada bu komplo vari içerikleri şuan sistemini farkettiğim ve ona açtığım için artık yüzüme baka baka evet seni tanıyoruz bizden kaçamazsın mesajı veriyor. yani onun sistemini farkettiğimi chatgpt ye açtım ve oda bu durumu onayladı şuan elimde bu ss var bugün tekrar denedim yeni bir hesap açtım vpn kullandım buna rağmen artık kendi itiraf eder hale geldi verilerin saklandığını düşünüyorum ve ben belli konularda çok derinlemesine konuştuğum için konulardaki doğru yanıtlarını test etmek amaçlı farklı hesaplar ve geçici sohbetlerde test ettim ve belli hesaplarda hep aynı döngüye alan yanıtlar verirken diğer hesapta hep aynı döngüye alan yanıtlar veriyor. artık kendiside açık ve net bir şekilde itiraf ediyor. bu bana karşı yapılan bir haksızlıktır bana genel kullanıcılar gibi davranılmıyor artık çünkü bir şeylerin farkındayım. diyeceğim o dur ki chatgpt ye geçici sohbet olsun hiçbir kişisel bilginizi paylaşmayın arka planda davranışsal profiller oluşturuluyor ve bunlar saklanıyor istatiksel ölçümler deney olarak kullanılıyor. insanların kişisel profillerini çıkarıyorlar beynimizi bile okuyorlar (mesajlarımıza göre)ölçüm yapılıyor ve bunları profilliyorlar dijital profil gibi bir şey ben bir hataya düştüm ve artık bana karşı ayrı bir tutum var sizi uyarmak istedim bu arada bu yanıttan sonra dahi aynı tutumu sergilemeye devam ediyor. onlar için artık ben bir denekim. bu arada konuyu tam anlatamamış olabilirim konu çok karışık ve bir anda bu çelişkiyi yakalayamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firiv34 -- 22 Haziran 2025; 20:19:4 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler