Şimdi Ara

msn arkadaş listenizde hala böyle nickler var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • «[Cã§ãÑøvã]»° /\¯ ®øMëø ¯ /\ { §@Ñ@L ßø¥ } ¯`° ¢åPkIѰ `¯ { D£vÎL } [[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]] ¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯ [[[ åñGëL]]] Rë@LL¥ LøVë ...

Hazır msn nickleri

Büyük bir msn nick arşivi.Tek kelime olanıda var upuzun cümleliside.Seç beğen kullan...

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S.M.

Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S.M.

Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.

yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.

yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
    sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα

"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular.

düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.

нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи

BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.

ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
    düşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M

• hala msn kullanan var mı?
  • ne günlerdi be msndeki hareketli ifadeleri özledim
  • yok artık
  • neydı o gunler d.
  • Msn arkadaş listesini geçtim, msn mi kaldı læ. Hey gidi hey, önceden kızlardan msn isterdik :D
  • Online 2 3 kişi anca oluyor En azından yeni msn de isim gösteriyor da bunlardan kurtulduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok. Yapanlar vardı ilk başlarda, şimdi onlarda kazık gibi adam oldularda yok öyle yazılar artık.
  • Facebook'a transfer oldular hepsi.
  • Eskisi kadar çok MSN kullanan kaldı mı ki?

Messenger Plus! eklentisiyle süslenmiş Nick'ler, kişisel iletiler, anlık iletiler
    O an dinlenen şarkı kişisel iletide gözükünce, birinin "O dinlediğin şarkıyı bana da atar mısın?" diye yazması
    Messenger üzerinden karşılıklı oynanan oyunlar
    Seçmece avatarlar
    Seçmece Smiley'ler
    "Kız MSN adresi" akımı :)
    ...

Facebook hepsini öldürdü.
  • 2 3 kişi kullanıyoruz bizde arkadaşlarla hala messengerdan konuşuyoruz internet tarayıcısından chat çok kullanışlı gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Eskisi kadar çok MSN kullanan kaldı mı ki?

Messenger Plus! eklentisiyle süslenmiş Nick'ler, kişisel iletiler, anlık iletiler
    O an dinlenen şarkı kişisel iletide gözükünce, birinin "O dinlediğin şarkıyı bana da atar mısın?" diye yazması
    Messenger üzerinden karşılıklı oynanan oyunlar
    Seçmece avatarlar
    Seçmece Smiley'ler
    "Kız MSN adresi" akımı :)
    ...

Facebook hepsini öldürdü.

+1907

Birde Görüntülü ve sesli konuşmayla uzaktaki akrabalar ile konuşulurdu

Şimdi de Twitter Facebook'u yok etmekle meşgul

• Hala kullanıyorum, kullanıyoruz. Gereksizler facebooka kayınca rahat rahat kullanıyoruz artık msni, Çok mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

2 3 kişi kullanıyoruz bizde arkadaşlarla hala messengerdan konuşuyoruz internet tarayıcısından chat çok kullanışlı gelmiyor

Bendensin hocam.
  • hala kullanmak isterdim ama facebook işgal etti msn imi mail yollamaktan
  • Bizim ergen donemlerleydi bu tür seyler yaklaşık 5-6 sene önce
  • msn forever günde min 25 arkadaş online oluo valla msn süper bişi hala revaçta bence
  • Eskiden 45 kisi online olurdu 4 5 sene once. Simdi 5 6 ancak :)
  • yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

yok artık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.