Şimdi Ara

MSN 9 YÜKLEME DE SORUN- YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XP- Prof işletim sistemine WLM ile Messenger 9 yüklemeye çalışıyorum fakat os_check 0x80280004 diye bi hata veriyo.. üzgünüz seçtiğiniz programları bu işletim sistemi üzerine yükleyemezsiniz diyor.
    Bilgisayarda messenger 8,5 yüklü ama açmaya kalkında daha günce bir sürüm var diyor oradan yükleme yapmak istediğimde yine aynı hatayı veriyor.

Lütfen yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blumer

Merhaba Arkadaşlar
    XP- Prof işletim sistemine WLM ile Messenger 9 yüklemeye çalışıyorum fakat os_check 0x80280004 diye bi hata veriyo.. üzgünüz seçtiğiniz programları bu işletim sistemi üzerine yükleyemezsiniz diyor.
    Bilgisayarda messenger 8,5 yüklü ama açmaya kalkında daha günce bir sürüm var diyor oradan yükleme yapmak istediğimde yine aynı hatayı veriyor.

Lütfen yardım.

Sanırım bu konuda hiç kimsenin bilgisi yoktu.
    Ben sorunumu kendim hallettim. Başkalaırnın başına da gelebilir düşüncesi ile bulduğum çözümü yazayımda birilerine yardımcı olmuş oluruz.

Messenger 8,1 setupu indirip yükledim.
    Yükleme işlemi bittikten sonra, msn i açmadan program files kalsöründeki MSN Messenger kalsöründen msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp uyupluluk modeunu 2000 yaptım sorun halloldu.
    Aynı işlemi messenger 8,5 te yapmama rağmen msn çalışmamıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.