Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henüz almadım, yeğenim Amerikada ordan sipariş ettim, yaklaşık 1 ay sonra gelecek. siparişim şöyle intel 5930k işlemci, Corsair H115i extreme sıvı soğutma, msi godlike carbon anakart, corsair dominator platinum 16 gb kit ram şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guventepebas -- 15 Mayıs 2016; 23:41:53 >
  • Anladım kartin kullanıcı yorumlarını türkçe olarak bulamadım siz alıp kullanıyorsunuz sanmıştım neyse şimdiden hayırlı olsun sisteminiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok iyi
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi denemiştim, hatta deneyebileceğim her türlü ihtimali denedim. Ancak ne yazık ki olmadı teknik servise yollamak zorunda kaldım, artık bekliyorum.
  • Z97 Gaming 3 ile eklenelim o zaman.

1 sene olacak neredeyse konuyu yeni gördüm.

Bu arada Direct Audio Power kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Z97 Gaming 3 ile eklenelim o zaman.

1 sene olacak neredeyse konuyu yeni gördüm.

Bu arada Direct Audio Power kullanan var mı?

bir farkını göremedim ama ön panel çıkışı zayıf
    sound blaster Z ile arasındaki fark bariz belki yazılımıyla alakalıdır. realtek ne de olsa
  • Valla benim anakart sanyrym kafayy yedi ilk önce fark ettim ki hard disklerin okuma/yazma hyzlary normalden dü?ük sonrasynda i?lemcinin birçok testten aldy?y puanlaryn olmasy gerekenden dü?ük kaldy?yny fark ettim ?imdi de dün ak?am kurcalarken pciex x16 slotunun x8 olarak çaly?ty?yny fark ettim gpuz ile bakarken. Bütün sürücüler ve bios güncel ancak neden dolayy böyle oldu?unu 2 gündür ara?tyryyorum fakat en ufak bir ipucu bile bulamadym. Format atmayy deneyece?im olmazsa mecburen z170 serisine geçi? yapaca?ym i?lemci anakart ve ramleri de?i?tirece?im. Çünkü daha ba?ka nasyl bir sorunla kar?yla?yrym ya da anakart pat diye gider mi bilemiyorum. ?u an pc olmasy gereken performansynda de?il ve ne yaptyysam çözemedim. Tahminimce kimse yazdyklaryma cevap vermeyebilir ama fikri olan ya da benzer bir durum ya?ayan varsa fikirlere açy?ym.
  • Bende msi gaming 3 var. Fakat bu anakart oyun mauslarında donma yapıyor nedeni nedir.Normal mauslarla çalışıyor ama.
  • Arkadaşlar bi sorunum var ve yardımınızı bekliyorum msi z97 a gaming 9 ACK kullanıcısıyım Intel 4970 işlemci ile kullanıyordum bi arkadaşım Intel 4970k işlemci getirdi sanırım CPU arızalı olduğundan pc açılmadı tekrar kendi CPU mu taktım ve pc de sorunlar oluştu mavi ekran vs ve pc yeniden başlarken fark ettim pc ilk açılırken klavye üzerindeki Led ler 5 kere ard arda yanıp sönüyor ve pc o şekilde açılıyor.

Acaba daha önceden de bu şekilde çalışıyordu ben mi dikkat etmedim yoksa bu bir problem mi

MSI Z97 kullanıcıları bi kontrol edip bana pm ile yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: blasco

Dediklerinizi denemiştim, hatta deneyebileceğim her türlü ihtimali denedim. Ancak ne yazık ki olmadı teknik servise yollamak zorunda kaldım, artık bekliyorum.

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum sizde serviste ne gibi işlem yapıldı acaba? Benim model z97a g7..ü

• Yakın zamanda satan varmı, MPower Max AC'yi satmayı düşünüyorum, piyasası nedir bu aralar?
  • Valla bende satıcam aynı anakarttan. Forumdan bir arkadaş tesadüfen yazdı ama bakalım. Piyasası ne olur bilemiyorum ki aslında herkesin kendi düşündüğü bir fiyat vardır orta yolu bulmak önemli olan.
  • tüm forum okur yazarlarına selam
    msi z97s sli plus kullanıcısıyım
    ön usb portlarından birine bir usb taktım pc kapandı bir daha açılmadı
    anakart üzerindeki msi led ışışı (mavi) yanıp sönmeye başladı ve boot etmiyor artık

hz goggle verdiği cevaplararda baktım ama hala msi led ışığı yanıp sönüyor ve pc açılmıyor
    (bios pilini çıkarmak;biosu jumperle sıfırlamak vs)
    forum-en.msi.com
    Z97M-G43 continuous blue light flashing & can't power up
    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=254172.7

konfigurasyonum şu
    i7 core 4790k 4 ghz işlemci Deep Cool Maelstrom 120
    hi level 8 gb 1600 mhz ramX2
    hi level 120 gb ssd
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drcivanim -- 21 Ocak 2017; 10:45:48 >

• Hocam merhabalar yaklasık 1 hafta önce aynı durum benim başıma geldi. Sanırım MSI bu konuda sabıkalı. Hiç birşey yapmadığım halde birdahaki bilgisayarı açtığımda Anakart açmadı. Sanırım Bios uçtu. Bios güncellemesi yaparken olsa anlarım ama sadece oyun oynadım pcyi kapattım tekrar açmak istedim ses yok. Garantiye gönderdim geri gelmesini bekliyorum. Garantiden gelsin direk satma niyetindeyim. Yabancı sitelerde donanim haberde aynı sorunu yaşıyan Milyonlarca insanlar bulabilirsiniz.

İyi akşamlar.
  • Arkadaşlar z97 gaming 9 aldım fakat eski z87 anakartımda çalışan 2x4 gb kingston ramlari bu anakarta tek tek takınca pc açılıyor ikisini birden takınca pc açılmıyor. Yuva olarak bütün ihtimalleri denedim. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı aranızda
  • msolmaz38 kullanıcısına yanıt
    Belleklerin ikisi de aynı zamanlamalara mı sahip? Farklı özelliklerdeki belleklerde bu tip sorunlar yaşanabiliyor.
  • Z97S Sli Plus kullanıcısıyım Windows 8.1'den ilk defa Windows 10'a geçtim, Bios Update yapmama gerek var mı win10 için?

Bir de şöyle bir ufak sorun var Win10'a geçince pc'nin kapanış şeklinde bir değişiklik oldu. Windows10 ana konusunda da yazmıştım buraya da yazayım belki biosla alakalıdır.

Mesela başlatı açıp kapat diyince kapanma ekranından sonra ekran kararıyor ama bilgisayar hala çalışmaya devam ediyor en az bir 3-4 saniye. Sonrasında da yeniden başlarmış gibi oluyor (ekran kartı fanları tam devire yükseliyor, çıkan sesten anlaşılabiliyor) tam o bios yazıları gelmeden veya tam gelmek üzereyken diyeyim pc tamamen kapanıyor. Yani sanki önce kapanıp tekrar açılıyor(yeniden başlat'a basmış gibi) ve 1-2 saniye sonra tamamen kapanıyor gibi bir şey oluyor. 2 gündür Windows 10'dayım, 2 defa kapattım bilgisayarı, 2'sinde de gördüm bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 17 Nisan 2017; 16:3:0 >
  • Emre5355 E kullanıcısına yanıt
    Bana tamirat yapılmadı, para iadesi yapıldı. Bende gidip Asus anakart aldım.
  • Merhabalar, elimde Z97 gaming 3 kart bulunuyor ve bu karta takılı 2*4 gb'lik 1.5v cl9 ram bulunuyor. Şimdi 2*4 cl9 daha ram eklettirmesi yapmak istiyorum ancak ramlerin voltajı 1.65 sorun yaratır mı?

• BlueSquirrel kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz ustam 1.65 de çalışır tüm ramlerin

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.