Yüzbaşı
13 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar, laptopumu güç ayarlarından ekran kapanma ve uyku süresini 15 dakikaya ayarladım. Bu süre geçip özellik aktifleşip ekran kapandıktan (kapandığı 1-2 dakika içerisinde herhangi bir tuşa basınca ekran açılıyor) bir süre geçtikten sonra açmaya çalışınca ekran gelmiyor. Klavye ışıkları vs. hepsi etkinleşiyor ama ekrana görüntü gelmiyor ki haliyle güç tuşu üzerinden kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Tam olarak sorunun kaynağı ne olabilir?

Herkese iyi akşamlar, bütçeme göre konu başlığındaki arabayı Skoda favorit'i almayı planlıyorum.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-nikelaj-oto-center-1993-model-favorit-yeni-muayneli-curuksuz-719147920/detay/ düşündüğüm araç şu anda bu, kontrol edebilir misiniz sizce nasıl? 93 model yaklaşık 27-28 yaşlarında ama bütçem şu anlık buna yetiyor ve acemiliği atmak içinde düşük çaplı araç düşünüyorum. Parçası kolay bulunur mu? sık sık arızası olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, sistemde 2 adet 2x4 DDR3 1.50'li Voltajlık ram bulunmakta ancak bunlara takviye olarak 2x4 RAM daha eklettirmek istiyorum. Alacağım ramlerin voltajı 1.65 olarak gözüküyor, taktığım zaman bir problem ile karşılaşır mıyım? bir çakışma durumu olur mu? yoksa 1.65lik ramler 1.50'lilik formatta mı çalışır?
Merhabalar, elimde Monster Joystick bulunmakta ancak şöyle bir problemiyle karşılaşmış durumdayım. Joystick'in algılayıcısını taktığımda çalışıyor hiçbir sorun yok ancak bilgisayarı kapatıp açtığımda "bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı hatası" alıyorum ve kolun güç tuşuna bastığımda kol algılayıcıyı bulamıyor. Algılayıcıyı çıkarıp tekrar takınca sorunum çözülüyor. Sizce sebebi nedir? nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.


Arkanızdan lulu gibi bir şampiyon çıkagelirse 4 kişinin hatta 5 kişinin arasına rahatça girip rahatça 4vs1 atabilirsiniz


Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, bugün evde yoktum sağolsun veletler bilgisayarımı açıp kurcalamışlar ama bilgisayarım şifreli olduğu için girmeleri imkansız ancak şifreli olduğu halde bilgisayarı nasıl kurcaladılarsa açtığım zaman
resimdeki gibi bir hatayı veriyor ve windows açılmıyor.. Format harici tüm çözüm önerilerinizi yazabilirmisiniz, şimdiden teşekkürler.
Not: masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Windows 8.1 kullanmaktayım.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, bugün evde yoktum sağolsun veletler bilgisayarımı açıp kurcalamışlar ama bilgisayarım şifreli olduğu için girmeleri imkansız ancak şifreli olduğu halde bilgisayarı nasıl kurcaladılarsa açtığım zaman[/simage]http://i.hizliresim.com/pBkDgr.jpg[simage] resimdeki gibi bir hatayı veriyor ve windows açılmıyor.. Format harici tüm çözüm önerilerinizi yazabilirmisiniz, şimdiden teşekkürler.
Not: masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Windows 8.1 kullanmaktayım.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, bugün evde yoktum sağolsun veletler bilgisayarımı açıp kurcalamışlar ama bilgisayarım şifreli olduğu için girmeleri imkansız ancak şifreli olduğu halde bilgisayarı nasıl kurcaladılarsa açtığım zaman[/image]http://i.hizliresim.com/pBkDgr.jpg[image] resimdeki gibi bir hatayı veriyor ve windows açılmıyor.. Format harici tüm çözüm önerilerinizi yazabilirmisiniz, şimdiden teşekkürler.
Not: masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Windows 8.1 kullanmaktayım.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım belirli süre zarflarında ben kapatma komutunu verdikten sonra monitörü kapatıyor ancak kasa çalışmaya devam ediyor ve ayriyettende klavye, fareminde ışıkları açık kalıyor. Tabi bilgisayarı tamamen kapatmak içinde reset tuşuna basıp bilgisayarın tekrar açılmasını bekliyorum, sizce sorunum neyden kaynaklı ? İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Konum: Yalova,Merkez
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
LOL
Brand
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Mesaj Sayısı: 506
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 734
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.817 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 104 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.