Şimdi Ara

MSI SIS 661FX 964 Chipset P4 Anakart için Ekran Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI SIS 661FX 964 Chipset P4 Anakart için Ekran Kart tavsiyelerinizi bekliyorum. AGP 8X

Şu an elimde fx5500 var ve artık bunun tarihi geçti. Bana önerebileceğiniz kertlar nelerdir.

• Sapphire X1650PRO 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_x1650pro-334-2988.html

Aşırı ve güncel oyun oyniyim dersen bunu al.Ama en az 300W gerçek güç kaynağın olması gerekir.
    Sapphire HD3850 512 MB 256Bit GDDR3 8X AGP

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd3850-334-4539.html

• bu saatten sonra gidip de sıfır agp kart alınması taraftarı değilim. Sitenin ikinci el bölümüne bir bak. x1650pro agp - x1950gt agp - x1950pro agp ya da üst düzey bişey istersen arkadaşın da dediği gibi HD3850 agp alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 12 Şubat 2009; 1:40:32 >
  • 0 o parayı verene kadar 690g chipsetli bi anakart ve ucuz amd işlemci ile yeni platform alır sonra ekran kartı eklersin.

alıcaksan 2. el al agp kart
  • Peki şöyle yapsam. makinede P4 2.66 GHZ işlemci var. Ben bu işlemciye uygun bir ana kart alsam ve ekran kartı olarak PCx e uygun düşünsem olur mu. Hangi anakart bana daha uygun olur. Tabii sonra da ddr2 almam gerekiyor. Sınıf atlasam diyorum yanii....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavusauvage

Peki şöyle yapsam. makinede P4 2.66 GHZ işlemci var. Ben bu işlemciye uygun bir ana kart alsam ve ekran kartı olarak PCx e uygun düşünsem olur mu. Hangi anakart bana daha uygun olur. Tabii sonra da ddr2 almam gerekiyor. Sınıf atlasam diyorum yanii....

öncelikle anakart ve daha sonra da işlemcini geliştir ekran kartını en sona bırak. P4 2.66 kötü bir işlemci. Bende P4 3.00 var ama hiç de memnun değilim. (ekran kartım x1650 pro )
  • Anakartı değiştirince mecbur kalıcam ekran kartını değiştirmek için. Elimde AGP ekran kartı var ve bunu yeni anakartta kullanamam değil mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    p3b-f ve 933 mhz intel p3
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni anakartı pcı-express olacağı için eski ekran kartını kullanamazsın. 2. el olarak da satamazsın herhangi bir okula falan bağışla eski ekran kartını. pcı-e anakart>en az çift çekirdekli bir işlemci>ve en sona ekran kartı. Belki uzun olacak ama mutlu sona ulaşacaksın
  • yeni kasa alsam daha iyi galiba. eski kasayı da satmaya çalışırım artık...
  • yeni kasa derken_? toplu alacağım deme
    toplama alacaksın değil mi?
  • evet toplama. sadece kasa topluyacam.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.