Şimdi Ara

MSI RD anakart Rd ram gfoce2 mx200 128 mb ethernet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim elemana yeni kasa aldık eskiler bit pazarına dustu. :) [arindr]
    800MHz işlemcim war ama ramım yok diyenlere (ram bulamam korkusuna kapılma bascudada war ben biliyom) fiyatlar gordugunuz gibi fix 50 kaat (tl ama)isteyene tek tek isteye toptan. bursada olanlara oncelik verecez bana buradan veya messengerden ulaşabilirsiniz

1. MSI anakart RD ramlı MSI 850 Pro5 bi dunya ozelliği ayrıntılar için
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=41<font size='2'><font color='red'>fiyatı 50 milyon</font id='red'></font id='size2'>

2. RD 128 mb ram (samsung) <font size='2'><font color='red'>fiyatı 50 milyon</font id='red'></font id='size2'>

3. ekran kartı g-force2 mx200 128 mb ve 100 lük ethernet planet
    <font size='2'><font color='red'>fiyatı 50 milyon</font id='red'></font id='size2'>

geç kalmaa vatandaş kapanda kalıyoo
    [othr]

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• işlemcinin 800 mhz i ile ramin 800 mhz i aynı degildir
    uydurma
  • alacak olan rd ram istiyoosa işi zaten biliyoo bu sadece nakarat gibi bişey, yani susleme. ben yalan ne yazmışım ki?
    linki war anakartın girer bakar istekli olan orda tam ince ayarlarına kadar ögrenebilir.
    acele yazmadım cunku kokmus mal diil sorunsuz
    satış ilanındaki anakart 800 Mhz lik ram kullanabiliyoo ben olan bişey sooluyom kandırmaca diil
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by JPM</i>
    2X64 pc800mhz RD-ram = 40$(extra)
    acil satılık.arızasız , 14-15 aylık
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bu senin ilanın. yani benim ilanımdaki 64*2 rd 800 Mhz ramlerle aynı
    sadece fark senin 40$ a benimse 50 milyona satılığa çıkarmam.
    forumlarda karalamaya gerek yok bence. sen sat, ben nasolsa satarım acelem yok

• bilader kusurabakma sen kendi işine bakcaksın tabiki! bi önceki msj ı sana ben atmadım.benim ib..e bi kuzenim var ::) biraz agresiftir.onun makinadan foruma giriş yapmıştım.benim nickimle sana msj atmış.yani dalgasına.onun adına özür.tabiki haklısın istediğin fiyata isteğin ürünü satacaksın.
  • ulan ne i..ne herifsin sen be iki dakikada sattın beni forumdan atılmazsın korkma odlek herif seni görmiyeyim olm i..ne fatih
    döncem ben sana
  • bu arada necc kardeş imzama bakarsan ne kullandıgımı gorursun boş konuşmuyoz burda
  • yaf arkadasım ben ikinci el ilanı werdim
    yorum yapmak bu amaçla olur bu topiclerde
    onune gelene laf soolemek için her gordugun topice saldırman beni batırmaz ama ileride yapacagın yorumlarda kimse seni sallamayacak

işiniz gucunuz olmayabilir ama ben ihtiyactan biseyler satıyorum. her insanın sorunları oldugu gibi benimde war.yoksa niye uuraşayım. zaman geçirmek için topic açmıyorum.
    benim ihtiyacım olması sizlerin eglencesi olacagım anlamına gelmiyor.
    satılan malzemeleree ilgin warsa pm at yoksa tezgah önünde gölge yapmaya..yeter artık yanii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BAYHAN GIBI ACILARIN COCUGU MU OLDUNUZ BE HEPINIZ.
    IHTIYACTAN DERSINIZ SONRA YUKSELTIRSNIZ BIRAKIN BU SALATALARI
  • ya arkadaslar bu ne rezillik yaa
    burası ikinci el bolumu sitenin gereksiz işler bolumune takılın manyakmısınız yaa

ailesinden 3 kuruş alan internet cafede alıyoo solugu galiba

adam gibi yazan pm atacak oln takılsın buralara
    bayhan denyosu kim ki benimle onu sınıyon

sviyee iyice dustu ilgilenmiyom bu topicle artık

adam olan ciddi olan pm atsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.