Şimdi Ara

MSİ SERVİS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar. Şu an 18 nisanda ikinci yılını dolduracak olan msi ge60-0nd 412tr bilgisayarımı kullanıyorum. Malum fan problemi hiç uğraşıp da servise göndermedim ama garanti bitmeden göndereyim diyorum ne dersiniz? Ayrıca servise gönderirken dikkat etmem gerekenler neler veya Bana bu konu hakkında neler önerirsiniz? Örneğin klavyemi falan da temizletmek istiyorum ama para da ödemek istemiyorum nasıl yapabilirim bunları? Bir arkadaş servise fps düşüklükleri yaşıyorum diye falan yazmış fan temizliği ve iç temizlik yaptırmak için. Bu tarz önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. 1-2 gün içerisinde servise göndereceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Hepinize iyi forumlar

• Temizlik için hiç göndermedim ama Allah yardımcınız olsun :)
  • Önerim elinizden geldiği kadar siz kendiniz temizlemeye çalışın.
    Ürün gönderdiğinizde ne tür sıkıntılar yaşayabileceğiniz kimse net olarak bilmez.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDos -- 10 Nisan 2015; 22:01:59 >
  • Servis biraz insanlara geçirmeye yönelik bi servis gibi geldi bana. 2 gün önce hatalı BİOS kurulumu yüzünden anakartı yaktım servis yok anakartınız oksit yapmış yok kablolar ezilmiş bir şeylerle baştırmışsınız fln dediler bende geri yollayın ellemeyin cihazı dedim :D Bu devirde her ne olursa olsun bi yere bi eşyanızı araçınızı elektronik vs şeyleri gönderiğimizde tamir bakım için içimiz hep huzursuz be arkadaş. Ve bu kuşku milletçe gittikçe yükseliyor bence.

Şimdi heyecanla cihaz gelince parçaları kontrol edeceğim günü bekliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircanaksay

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Şu an 18 nisanda ikinci yılını dolduracak olan msi ge60-0nd 412tr bilgisayarımı kullanıyorum. Malum fan problemi hiç uğraşıp da servise göndermedim ama garanti bitmeden göndereyim diyorum ne dersiniz? Ayrıca servise gönderirken dikkat etmem gerekenler neler veya Bana bu konu hakkında neler önerirsiniz? Örneğin klavyemi falan da temizletmek istiyorum ama para da ödemek istemiyorum nasıl yapabilirim bunları? Bir arkadaş servise fps düşüklükleri yaşıyorum diye falan yazmış fan temizliği ve iç temizlik yaptırmak için. Bu tarz önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. 1-2 gün içerisinde servise göndereceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Hepinize iyi forumlar

Teknik servise gönderirken yapman gereken ekstra bir şey yok. Garantin devam ederken fan sorununu çözerler. Klavye ve genel (iç dahil) temizliği sende yapabilirsin.

• Hepinize teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSi Ge60 Yardım lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.