Şimdi Ara

MSI RX 5700 XT Gaming X'mi? Sapphire Nitro+'mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xooa

Şu anki sürümlerde o sorunun olmadığını nasıl öğrendiniz?
    Yurt dışı kaynaklardan mı, yurt içi kaynaklardan mı?

Teknolojik ürünlerde hep eski versiyon ve sorunlu ürünler bizde satıldığı için ben güvenemiyorum mesela.
    Kartı uzun süredir araştırıyorum. Satın almak istediğim firma bu şekilde söyledi bana. Zaten mesajımda da belirttim kartı alacağınız yere sorun veya MSI TÜRKİYE ile iletişime geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    COOLER MASTER MASTERBOX MB511 / GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws DDR4 3600MHz / AMD Ryzen™5 3600 / Crucial 240GB BX500 / MSI B450 TOMAHAWK MAX / MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB / THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS BRONZE 650W / Monitör: ASUS VX229H / Klavye: MSİ VİGOR GK 70 RGB / Fare: CORSAİR GAMİNG HARPOON RGB
  • coolfighter C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ben firmalara yine de güvenemiyorum. Ta ki birisi kartı sökerek inceleyene kadar MSI 5700 XT için paramı riske atamam.

Orijinalden alıntı: xooa

Cevap için teşekkürler. Ben firmalara yine de güvenemiyorum. Ta ki birisi kartı sökerek inceleyene kadar MSI 5700 XT için paramı riske atamam.
    Ne demek rica ederim. RTX 2070 SUPER ile arasında 1000 TL var bende bu karta odaklandım. Sizin yaşadığınız güven sorununu bende yaşıyorum. YouTube da farklı incelemeleri var sanırım bir videoda içini açtıklarında o termal padlar yarım değildi. O kadar çok videoya baktım ki hangisi olduğunu bilmiyorum. Bir araştırın isterseniz.

COOLER MASTER MASTERBOX MB511 / GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws DDR4 3600MHz / AMD Ryzen™5 3600 / Crucial 240GB BX500 / MSI B450 TOMAHAWK MAX / MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB / THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS BRONZE 650W / Monitör: ASUS VX229H / Klavye: MSİ VİGOR GK 70 RGB / Fare: CORSAİR GAMİNG HARPOON RGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Bu mesaj silindi.
    Gigabyte düşünmüyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Gigabyte düşünmüyorum hocam.

Alıntıları Göster
    Bu kartı aldınız mı hocam ? Ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Kartlar termal performansıdna en ufak bir bilgim yok. MSI ın shout kampanyası var 31 aralığa kadar. Aldığın ürüne aldığın mağazadan düzügün yorum yapıp linkini içeriğini yollarsan 150 tl lik steam kodu geliyor. RDR2,Cyberpunk gibi banko alıncak oyunlar geldiğinidi düşünürsek 150 Tl ilik indirim demektir.
    AMD ekran kartları için geçerli değil diye gördüm. Bu kartlar için geçerli mi acaba?

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bu kartı aldınız mı hocam ? Ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Alıntıları Göster
    Almadım hocam bir süreliğine erteledim.

Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
  • quote:

Almadım hocam bir süreliğine erteledim.

Alıntıları Göster
    Şu an fena olmayan bir indirim var o yüzden. Ben de kararsız durumdayım. Erteleme sebebiniz neydi? Yada araştırmalarınız da herhangi bir sıkıntı gördünüz mü?

Değerler hiçte fena gözükmüyor. MSI'ın 3 sene garantisi açıkçası fark yaratıyor.

MSI RX 5700 XT Gaming X'mi? Sapphire Nitro+'mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 18 Aralık 2019; 21:43:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Şu an fena olmayan bir indirim var o yüzden. Ben de kararsız durumdayım. Erteleme sebebiniz neydi? Yada araştırmalarınız da herhangi bir sıkıntı gördünüz mü?

Değerler hiçte fena gözükmüyor. MSI'ın 3 sene garantisi açıkçası fark yaratıyor.

Alıntıları Göster
    Sıkıntı görmedim hocam almama sebebim şuan acelesi olmadığını düşünmem. Malum ülkede para kolay kazanılmıyor şuan GTX 1060 var idare ediyorum. Bende değişmek istiyorum ama ben değişirsem sadece ekran kartı değil komple işlemci,anakart,psu da değişecek o yüzden acele etmedim bir kaç ay sonra alacağım inşallah.

Bence Nitro+ alın. Ben ona karar kılmıştım ama bir kaç ay sonraya kaldı artık. Gaming X'te üzmez ama. İki kartta iyi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    AMD kartlarda yok aynen

Sıkıntı görmedim hocam almama sebebim şuan acelesi olmadığını düşünmem. Malum ülkede para kolay kazanılmıyor şuan GTX 1060 var idare ediyorum. Bende değişmek istiyorum ama ben değişirsem sadece ekran kartı değil komple işlemci,anakart,psu da değişecek o yüzden acele etmedim bir kaç ay sonra alacağım inşallah.

Bence Nitro+ alın. Ben ona karar kılmıştım ama bir kaç ay sonraya kaldı artık. Gaming X'te üzmez ama. İki kartta iyi zaten.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler umarım istediğiniz sistemi toplarsınız. Benim de pek durumum yok ama ikinci ellere bakarken kendimi burada buldum :)

Kartların fiyatları şu an bu durumda. Tarihe not alalım :)

MSI RX 5700 XT Gaming X'mi? Sapphire Nitro+'mı?

• Burada soru rog strix mi nitro mu olmalı bence
    cevabı da arkadaş yukarıda atmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 18 Aralık 2019; 22:58:41 >
    Yap ekran kartını öyle tak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nirto + ile ilgili sorusu olan arkadaşlar çekinmeden yazabilirler. Kartı kaullanmaya ITX sistem toplamak istemem nedeniyle ara vermiştim ancak vazgeçtim. Çok kısa bir özet geçmek gerekirse kart kesinlikle size OC ihtiyacı bırakmıyor. Kendi değerleri ve yazılımı inanılmaz stabil. Performans olarak özet geçmek gerekirse 2K tüm oyunları, hiçbir değer kısma ihtiyacı olmadan Epic ayarlarda 70-80 FPS civarında çalıştırabiliyorsunuz. 4K isterseniz de oyun optimizasyonuna bağlı olarak ama kesinlikle texture kısma gereği olmadan 50 FPS civarı alabiliyorsunuz. Kart sıcaklığı yükte 70-73C dolaylarında seyrediyor ve boştayken kartı duymuyorsunuz. Eğer iyi bir işlemci soğutucunuz ve kasa fanlarınız varsa konsol sessizliğinde oyun keyfi yaşıyorsunuz. Özellikle 0 sistem toplamakta kararlı olan ve F/P ön planda düşünen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim. Aralarında uçurum farklar olmadığı için baz modeller veya bir alt serilerdense bu seriyi almanızı ise şiddetle öneririm.

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Hocam hot spot sıcaklıgı default voltaj ıle max kac derece oluyor yanı gpu 73C leri gördüğü anda hot spot Junctıon sıcaklıgı kac derece okunuyor
    Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5600X - Thermalrıght Phantom Spirit 120SE - MSI RTX 3060TI Gaming X - Corsair 2x8GB DDR4 3600 MHZ - SAmsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM650X - MSI MAG241C
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı ilerliyorlar hocam. GPU 73 iken junction'da o civarlarda seyrediyor. Akşam bir ss atarım yük altındayken.

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Tamam
    Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5600X - Thermalrıght Phantom Spirit 120SE - MSI RTX 3060TI Gaming X - Corsair 2x8GB DDR4 3600 MHZ - SAmsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM650X - MSI MAG241C
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.