Şimdi Ara

msı rx 470 4gb ekran kartı kullanıyorum görüntü kalitesi berbat yardım [yeni ekran görüntüsü eklndi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msı rx 470 4gb ekran kartı kullanıyorum görüntü kalitesi berbat özellikle ayrıntılar çok kötü parlaklık yok grafikleri artırmak için yapmadım şey kalmadı amd radeon ayarlarından grafikleri artırdım monitörü değistirdim hiç bir şey fark etmiyor ovcde zatn sadece fps artışı sağlıyor sanırım onu denemedim görüntü kalitesini nasıl artırırım? ekran kartı arızalı olma ihtimali varmı?
    diğer bileşenlerim
    amd fx 8350 işlemci
    msı 970a-g43 anakart

zula oyunundan bir ekran görüntüsü ekledim
    msı rx 470 4gb ekran kartı kullanıyorum görüntü kalitesi berbat yardım [yeni ekran görüntüsü eklndi] = tam olarak yaşadığım skntı bu ekran görüntüsünde

http://i66.tinypic.com/9zrntk.jpg

skntı bu şekilde neyden kaynaklanıyor nasıl düzelteblirim? düzeltemessem garantiye vermeyi düsünüyorum yorumlarınızı paylaşırasanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavan001 -- 1 Eylül 2018; 22:29:14 >

• Arkadaşım "yapmadığım şey kalmadı" derken konuyu biraz daha açarsan eminim daha verimli cevaplar alabilirsin. Örneğim kartı ne zaman aldın? Daha önce NVIDIA kullanıyorsan AMD'ye geçtikten sonra format attın mı? Bir de Windows lisanslı mı yoksa KMSpico denen programı mı kullanıyorsun?
  • o kart yuksek bi kart sayilmaz zaren gtx780 ve r290 ayarinda bisi ne bekliosunki duzelmesi icin oyun ici ayarlari arttirman gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana monitörün bozuk gibi geldi. Kartın görüntü kalitesi berbat ne demek ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

o kart yuksek bi kart sayilmaz zaren gtx780 ve r290 ayarinda bisi ne bekliosunki duzelmesi icin oyun ici ayarlari arttirman gerek
    pc yi 0dan topladim toplayalı yaklaşık 1 sene oldu win orjinal değil başka herhangi program kullanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir görüntü atabilirmisin nasil bir bozukluk bulaniklik tarzi mi renklerin skalasi ile mi alakali

monitorunu de model olarak yaz mat panel mi kullaniyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vavan001

pc yi 0dan topladim toplayalı yaklaşık 1 sene oldu win orjinal değil başka herhangi program kullanmıyorum

Alıntıları Göster
    Geçen sene böyle bir sorun yaşadım. Ekran kartım Sapphire Rx 470 4 GB ve işletim sistemim Windows 10 Pro idi. İşletim sistemini lisanslı hale getirmek içi KMSpico denen bir program kullandım ki bildiğim kadarı ile sadece bu program var. Program Windows güvenlik duvarını pasifleştirip güncelleştirmeleri tamamen kapattığı için ekran kartım bildiğin çöp yığınına döndü. Mortal Kombat XL'de oyunun ortasında donuyor ve Shadow Of Mordor'da görüntü kalitesi düşük olarak başlıyordu. Ayrıca Shadow Of Mordor'u öyle bile oynayamıyordum çünkü FPS yerlerde geziyordu. Ekran kartının güncel sürücüsünü indirip kursam bile işe yaramıyordu. Windows'un güncelleştirme kaynaklı bir sorun yaşama ihtimalim yüksek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bianco Angelo -- 21 Ağustos 2018; 21:35:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bianco Angelo kullanıcısına yanıt
    önemli bir bilgi insanın kolay kolay aklına gelmez.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    http://i66.tinypic.com/9zrntk.jpg zula oyunundan ekran görüntüsü

monitörümhttp://www.vatanbilgisayar.com/aoc-21-5-g2260vwq6-genis-ekran-lcd-monitor.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bianco Angelo

Geçen sene böyle bir sorun yaşadım. Ekran kartım Sapphire Rx 470 4 GB ve işletim sistemim Windows 10 Pro idi. İşletim sistemini lisanslı hale getirmek içi KMSpico denen bir program kullandım ki bildiğim kadarı ile sadece bu program var. Program Windows güvenlik duvarını pasifleştirip güncelleştirmeleri tamamen kapattığı için ekran kartım bildiğin çöp yığınına döndü. Mortal Kombat XL'de oyunun ortasında donuyor ve Shadow Of Mordor'da görüntü kalitesi düşük olarak başlıyordu. Ayrıca Shadow Of Mordor'u öyle bile oynayamıyordum çünkü FPS yerlerde geziyordu. Ekran kartının güncel sürücüsünü indirip kursam bile işe yaramıyordu. Windows'un güncelleştirme kaynaklı bir sorun yaşama ihtimalim yüksek gibi.

Alıntıları Göster
    bahsettiğin türde bir program kullanmıyorum

• cevaplarınız için çok teşekürler başka fikri olan varmı
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33

Bu mesaj silindi.
    18.8.2 ye güncelledim değişen bişey olmadı önerilen oldğu için tekrar 18.5.1 geçtim diğer dediklerinide daha önce denedim bir değişiklik olmadı
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    ayarları biraz kurcaladım dediğin adda bir ayar bulamadım
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    standart ayarları kullanıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.