Şimdi Ara

MSI P35 Platinum Bios Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almış olduğum p35 platinum'un bios sürümü 1.2 .. bildiğim kadarıyla 1.8'i sürümü çıkmış durumda. acaba biosu nasıl güncelleyebilirim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

Acil yardımlarınızı bekliyorum
  • dostum MSI anakartlarda LİVE UPDATE 3 diye bir program var .Anakartın cd sinde var.live update kur ve çalıştır.sitesindende indirebilirsin.programı çalıştırdığında otomatik olarak arama yapıyor çıkan sonuçtan update de. iki şekilde yapabilirsin biri DOS modunda ikinçisi windowstan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC76 -- 16 Şubat 2008; 23:02:52 >
    AMD Ryzen7 7700...MSI b650 Tomahawk.Patriot Viper 32 Gb 6000Mhz..Team MP44Q 1TB Gen4x4 7400/6200MB/s NVMe PCIe M.2 SSD.JD 240GB SSD WD 1TB HDD. Asus VX229H...SHARKOON TG6..DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu.COOLERMASTER MWE 750 WATT... POWERCOM 1500 WATT
  • kardeş DOD modunu biraz daha açarmısın live update vistada çalışmıyor
  • Live uptade zaten en son 1.2 olarak görüyor yeni sürümleri göstermiyor
    MSI P35 Platinum
    19 yıl önce açıldı
    MSI P35 platınum da voltaj sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu güncellemeyi nasıl yapabileceğimizi tam olarak anlatabilecek birisi var mı ?
    Samsung Galaxy SIII Rom:Omega V45
    Seat Leon 1.6tdi dsg
  • şimdi baktım beinmki 1.1 yeni sürüm 1.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 17 Şubat 2008; 21:09:21 >
  • sorun çözüldü aşşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 17 Şubat 2008; 21:42:09 >
  • benim bios da 1.2 ve 1.8e yükseltmenin bir faidesi olmayacağına inanıyorum.
    Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08)
    http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm
  • Arkadaşlar biraz önce güncelledim biosu MSİ live update çalıştırdım bios güncellemeyi seçtim internetten dosyayı çekti winows altında güncellemeyi seçtim açık olan tüm programları gösteriyor görev yöneticisinden kapatıım hepsini güncelle dedim 40 saniye sürdü bilgisayar yeniden başladı ve sürümü kontrol ettim 1.8 zaten başlangıç logosuda değişti şimdilik başka bir fark yok gördüğüm değişiklikleri buraya yazarım
  • performans ve kullanım üzerine bi farkı varsa yazarmısınız,aksi takdirde ben hiç uğraşmayacam,elektrik felan kesilirse işlemin tam ortasında anakart kullanılamaz hale gelebilir.
    Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08)
    http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm
  • pek bi performans farkı yok ama 40 saniye sürüyo zaten yap gitisin belki ben anlıyamamışımdır sonuçta bişeyleri düzeltmişlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 17 Şubat 2008; 21:49:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.