Şimdi Ara

MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5
    Askerlik ve ihtiyaç fazlası olması dolayısı ile satılık.
    İşlemcim ile (intel i5 4590) darboğaz olduğu için satma kararımı daha önceden almıştım.
    Her türlü teste açık benim açımdan sorun yok. (Benchmark 15 dakika test edildi 71 dereceyi geçmiyor)

[2017 Nisan ayında yurtdışındaki akrabası aracılığı ile kendisine ekran kartı getirtecek arkadaşım ile ücreti karşılığında bende bu kartı satın aldım. Bu yüzden faturası bende yok. Garantide bu sebepten ülkemizde geçerli değil.]

*Directx12 olunca biraz daha performans olabilir diyorlar fps açısından siz araştırırsınız tam bi bilgim yok. Windows 7 kullandığım için directx12 yüklü değil.
    *Aldığımdan beri bozarım diye termal macunda değiştirmedim o'da ısıyı etkiler heralde.
    *Darboğaz yüzünden %20lik bir performans kaybı yaşıyorum.
    Ve bu 3 maddeye rağmen ultra grafik, 1600x900 ayarlarda ortalama 145 fps civarı pubg oynuyorum.

*Overclock yapılmadı.
    *Mining için kullanılmadı.
    *Garantilik bir durumu, arızası veya hasarı olmadı.
    *Kutusu kağıtları herşeyi duruyor.

Fatura ve garantisi yok diye ölücü rakamlara satamam.
    Bu fiyata bu kadar temizi pek bulunmaz.

Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• türkerrr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, attığınız linkin açıklamasını okudum satıcı arkadaş ürünü başkasından 2. el olarak satın almış ve 2 ay sonra satışa çıkartmış. Ve ilk sahibi mining için kullanmışta olabilir. Kapalı kutu diyorsunuz ama oyun oynadığını belirtmiş kapalı kutu dediğiniz eğer bu ise benim kartımda kapalı kutu. Ve o kart ile benim kartımın sıfır fiyat arasında 2 TL oynuyor vatanbilgisayarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers812 -- 6 Temmuz 2018; 15:21:59 >
  • fiyat takip
  • şu darboğazı açarmısınız.
    yaşadığınız darbogaz nedir. siz işlemci ekran kartı ile ne yapıyorsunuzda işlemci ekran kartı darbogaza giriyorlar.
  • dogan_h D kullanıcısına yanıt
    Oyun oynuyorum. Oynarken işlemci performansının %99'ını kullanırken grafik kartı performansı %80 ve %90 arası oluyor. Yani ekran kartının %10 ile %20'sini kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers812 -- 25 Temmuz 2018; 14:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ers812

Oyun oynuyorum. Oynarken işlemci performansının %99'ını kullanırken grafik kartı performansı %80 ve %90 arası oluyor. Yani ekran kartının %10 ile %20'sini kullanamıyorum.
    Hocam darbogaz olması için günümüz standartlarindaki çözünürlük te kiyaslamak lazım.

Senin çözünürlük seviyende monitörü olan biri için 1050 ti çok çok rahat yeterli.

Bu kartın hakkı 2K çözünürlüktur. En azından dan 1080p bile monitörü olan biri hemen hemen hiç darbogaz yaşamayacak guzel bir işlemci ile.👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1070 8gb
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neglectful N kullanıcısına yanıt
    İşte o yüzden boş yere yüksek performanslı bi karta sahibim. Yeni monitör ya da işlemci alıp para harcamak istemiyorum. O yüzden satıyorum.
  • cep telefonu alabilir miyim? bir de hangi şehirde ikamet ediyorsunuz ?
  • hiç referansınız olmaması çok kötü olmuş , eğre3-4 olumlu referansınız olmuş olsa hemen kartı alırdım , insan ödeyeceği miktar yüksek olunca her şeyi düşünüyor malesef.

şu durumda ilk önce kart sonra ödeme durumununu kabul ederseniz kartınızı hemen alabilirim.forumda az da olsa referansım mevcut.yada yaşadığınız şehri belirtirseniz belki elden alma yada bir başkası vasıtası ile temin etmme durumum olabilir.
    hayırlı satışler
  • Kocaeli / Derince ikamet şehrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart tarafımdan elden alınmıştır teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.