dükkan
SATILDI

[SATILDI] Satılık yada takaslık (Dying Light: The Beast Restored Land oyunu ile)Pragmata nvdia app key

Yeni aldığım ekran kartıyla gelen Pragmata isimli oyun için Nvidia kodudur. Nvidia uygulaması içerisinden Steam hesabınıza aktaracaksınız.
RTX 5000 serisi ekran kartı gerektirir. Kartda daha önce başka kod kullanılmamış olmalı.aktivisyon alıcıya aittir

fiyat 850 tl

Dying Light: The Beast Restored Land adlı oyun ile de takasta kullanabilirim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Kocaeli
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

[SATILDI] Satılık GIGABYTE AORUS RTX 3070 MASTER Rev. 2.0

kartın 2. kullanıcısıyım iki yıldır sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım , henüz elime ulşamasada yeni nesil rtx gigabyte 5070 ekran kartı aldığım için bu kartı satmaktayım ,kartın üstündeki ekran vasıtası ile karta ait bilgileri anlık görebilirsiniz yada programını kullanarak gif yazı yada benzeri şeyleri ekranında gösterebilirsiniz.istediğim fiyat 11 k , her türlü fiyat teklifini buraya yazabilirsiniz konu her türlü yoruma açık ,alımı yapacaksanız garantisi yok olarak düşünün.alıcısına daha detaylı bilgi verebilirim ,kartı ne şekilde kullandığıma gelirsek oyun oynamayı seven bir pc kullanıcısıyım ekran kartına çift monitör bağlı biri 32'' 2k , diğeride 34 '' ultra wide bir monitör , 1 ay öncesine kadar oyunları 32 '' monitörümde 2 k olarak oynamaktaydım ama şimdi ultrawide monitöre geçiş yaptığım için 3440*1440 çözünürlükte oynuyorum. kartı alacaksanız ve yoğun bir şekilde kullanacakanız bilginiz dahilinde termal pad değişimi yapmanızı tavsiye ederim , netice itibarı ile 4-5 senesini doldurmuş bir kart , bu işemi ben yapacaktım ama yeni kart alınca orjinalliğini bozmak istemedim içi açılmamış bir kart sonuçta
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-aorus-rtx-3070-master-rev-2-0.b9141
3d mark time spy skoru (2 k çönürlükte)

https://www.3dmark.com/3dm/109345095?
https://gpuz.techpowerup.com/24/03/24/tsv.png?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Fiyat: 11000 TL
Sıfır Ürün: Hayır
Kargo Şirketi: 5

SATILDI

[SATILDI] Fortnite oyununa ait 7 adet DC Evreni’ne ait oyun içi kozmetik

kod konsollarda da geçerli
Batman sıfır noktası adlı çizgi romandan çıkan 7 adet DC Evreni’ne ait Fortnite oyun içi kozmetik eşya kodu vardır.Kitap değil sadece kod satılık.verilecek kod 01.05.2025 tarihine kadar aktif edilmeli.gerekli bilgiye kitabın satıldığı linkten ulaşabilirsiniz kitabın satış fiyatı şu an 1000 tl ben kod için 300 tl istiyorum ilgilenen varsa yazabilir
oyun içi kozmetikler kitaba özeldir başka bir yerden temin edilemez Batman ve Harley quinn

https://www.jedbang.com/Batman-_-Fortnite-Sifir-Noktasi.html

Kargo Ücreti: Gönderici Öder
Kargo Şirketi: 2

FORUM DIŞINA SATILDI

1[SATILIK] GSkill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 F4-3600C16D-16GTZNC CL16

ufak bir araştırma ile ramlerin ne kadar iyi ve performanslı olduğunu anlayabilirsiniz. X570 anakart ve ryzen 3900X sistemimde yaklaşık olarak 2020 aralık ayından beri kullanmaktaydım.ramleri yükseltme gereği hissedip 2*16 3600 mhz cl 16 ram alınca bu kit boşa çıktı.satış için 1.400 tl düşünüyorum

fiyat : 1.400 tl

Fiyat: 1400 TL
Sıfır Ürün: Hayır

SATIŞTA

alınık last of us key (bütçe 250 tl )

başlıktada belirttiğim üzere last of us oyun keyini 250 tl den giftleyen varsa almak istiyorum.amd rewards keyini elden çıkarmak isteyenler yazabilir.

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8

Dükkan Sahibi Hakkında

captanico

Binbaşı

İsim: nihat koc
Katılım zamanı: 02 Mart 2006 20:33:52
Durum: Forumda
Son giriş: 28 Mayıs 2026 19:28:46
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Güvenilir satıcı
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Satılık GIGABYTE AORUS RTX 3070 MASTER Rev. 2.0
Alıcı: Cesrian
Tarih: 30 Ocak 2026 00:30:17
Yorum: Nihat hocam her konuda yardımcı oldu. Gerek ekran kartının temizliği gerek fiyat konusunda elinden geldiğince yardımcı oldu. Kargodada zarar gelmeyecek şekilde paketleme yapmıştı kendisine teşekkür ediyorum.
Genel Puan:          
Yorum: Anında sorunsuz teslim sağlandı teşekkürler.
Genel Puan:          
Yorum: Kibar ve oldukça hızlı bir satıcı. Memnun kaldım. A++
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Evga gtx 970 ACX 2. FTW+
Alıcı: HüsnüNemlendirici
Tarih: 24 Eylül 2018 01:40:22
Yorum: Çok ilgili ve dürüst satıcı gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir siniz teşekkürler
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.