Şimdi Ara

Bu fırsat kaçmaz.. Garantili ve tertemiz. MSI GTX 1080 GamingX 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    04.01.2018 tarihinde alındı.
    Halen kasa içinde kullanıyorum.
    Sadece oyun oynandı, overclock vs. yapılmadı.
    Nakit ihtiyacımdan dolayı satılık.
    Takas düşünmüyorum.

2599 TL
    Bu fırsat kaçmaz.. Garantili ve tertemiz. MSI GTX 1080 GamingX 8GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers812 -- 15 Temmuz 2019; 13:9:59 >

• Piyasa araştırması yapıp fiyatı birazcık değiştirin satma niyetindeyseniz. 2.600 liraya alıcısı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 28 Haziran 2019; 23:24:35 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    2599 lütfen

• Hocam cep telefonum değiştiği için ilan açamıyorum. Aynı model garantisi bitmiş ama tertemiz bi msi 1080 bende de var ilgilenen olursa pm atsın fiyat konuşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: türkerrr

Piyasa araştırması yapıp fiyatı birazcık değiştirin satma niyetindeyseniz. 2.600 liraya alıcısı çıkmaz.
    Bu rx5700xt nin performansı 1080ti ile kafa kafaya sıfırı 3200 liradan girdi piyasaya.1080ti ler düşecek 2500-2600e.
  • Öncelikle mesajınızı dün gördüm ve dün sizin mesajını yanıtladım ardından düşündüm ve sizinle tartışmanın çok lüzumsuz olduğunu düşünüp anında mesajı sildim. Sizde bugün bildirimi görüp cevap veriyorsunuz.
    1. üslubunuza dikkat edin dedim çünkü bu ne niyetle yazılmış bir mesaj apaçık ortada.
    29 Haziran 2019 08:32:47 tarihinde flankes kullanıcısının mesajı
    Evet olta atıldı keriz bekleniyor...

2. konuya hakim iseniz sıfırı 5380 lira olan ürüne 2600 lira ikinci el satış rakamı koyduğum için mi aç gözlü oldum bunun olması gereken rakam budur ve garantili ürün.

Her tanıdığınıza sözünüzü magandalık zorbalık yaparak geçirebilirsiniz ama bunun yeri burası değil. Kendinizi önplanda tutma derdiniz yoksa almayacağınız ürüne yorum atmayın. Mağazaya girip Evet olta atıldı keriz bekleniyor... demiyorsak buradada bunu söylemenin mantığı yok. Akıllı insanın yapacağı davranış değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ers812 E kullanıcısına yanıt
    Sen bu kartı 2600 liraya bu forumda sat bende 1080ti mi hediye edicem direk ve net söylüyorum arkadaşım ne yiyip ne içiyorsunuz ya rüyanızdamı görüyorsunuz bu fiyatları birazdaha zorlasan 2700 e falan referans 1080ti buluyorsunuz biraz rüyalardan kalkın
  • 1080ti nin o rakamlara gerilemesine nerden baksanız 5-6 ay daha var hocam ki 5700xt nin 3200 lira olan modelleri referans tasarımlar ve ciddi ısı problemleri yaşıyor kullananlar o ve birçok uygulama ve oyunda 1080ti hala %15 önde

• vay be daha geçen hafta 1900 TLye sattım asus strix
    forumda herkesin malı altın
    * AMD Ryzen 5 1600 * GIGABYTE GA-AB350M-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ * CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE LED Kırmızı DDR4 * Kingston 480GB HyperX Savage Serisi Sata 3.0 Cache SSD * Sapphire RX560 PULSE GDDR5 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 * CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W SARI/SİYAH MidT ATX
  • hakemzsr kullanıcısına yanıt
    herkesin malı altın dediğiniz gibi
  • Bekâra karı boşamak kolay diye bi söz var onu size armağan ediyorum. Ders çıkartmaya ihtiyacım yok. Kendime yetebiliyorum. Muhakeme yeteneğim var. Bu benim ürünüm benim belirlediğim rakam. Tok satıcıyım isteyen alır isteyen almaz. Yazmazsanız sevinirim. iyi günler.
    Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - RTX 5080 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6400 Mhz - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 +1 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Logitech G Pro X Superlight 2 - Asus Strix Scope II 96 - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyor hocam amacı o satıcı olsa bu rakama yazarmı ya ?

Orijinalden alıntı: ers812

Bekâra karı boşamak kolay diye bi söz var onu size armağan ediyorum. Ders çıkartmaya ihtiyacım yok. Kendime yetebiliyorum. Muhakeme yeteneğim var. Bu benim ürünüm benim belirlediğim rakam. Tok satıcıyım isteyen alır isteyen almaz. Yazmazsanız sevinirim. iyi günler.
    işte beklediğim cevap geldi :) en sevdiğim cevap ''tok satıcıyım, paraya ihtiyacım yok,zevkine satıyorum,istediğim fiyattan satarım sanane'' :) yani arkadaş burda şunu demek istemiş '' kartı satmaya niyetim yok.maksat muhabbet olsun diye ilan açtım '' başarılar diliyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.