Şimdi Ara

MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI 4GT OC 4GB 128 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L.J

Çöp bir kart 1050ti.
    Daha ucuza Gtx 760 bulabilirsiniz, aynı performansı verir.
    Aynı paraya veya biraz daha üste koyarsanız da gtx 960 bulabilirsiniz çok daha iyidir.
    Bir anda aydınlandım hocam, hemen çöpe atıyorum kartı, çok sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 14 Mayıs 2019; 18:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Bana versen şu an 1 kron'dan açık arttırmaya koyar 3 gün süre ayarlar kaç para ediyorsa satarım ki edeceği maksimum 600 kron. 10 paket sigara veya 240gb sata ssd alırsın.
    Çöpten kastım bu. Ekonomik ömrünü doldurmuş bir model, gidip de para verip almak saçma.

• Mehmet Ali Çifçi M kullanıcısına yanıt
    psunuz yoksa zaten iyi birşey almalısınız ki ileride de sizi götürsün. kasanızda güzel, bu senaryoda rx570 almanız daha faydalı olur paranın hakkını verir.

psu + ekran kartı olarak ne kadar bütçe ayırabilirsiniz bunu yazarsanız arkadaşlar marka konusunda yardımcı olurlar.
  • Ben bir tane Sapphire RX 580 nitro+ 4gb buldum satıcı 750 diyorum pazarlıkla 700 TL yapar sanırım, psu ya gelince 265 TL bütçe ayırdım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 14 Mayıs 2019; 19:35:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir tespit yaptınız

• yaklaşık 10 sene q9550 8 gb ddr2 1066 sistem kullandım 2014 te hd7950 almıştım, toplam 280w
    750 ti da alabilirdim en az 150 watt fark var
    4 senede en az 2000 lira amortisman yazardım 3k bile geri dönüşü olabilir.
    gecen sene satıp i3 8100 b360 anakart ve 16 gb 2400 ram aldım (internet vs 60 70 watt)
    oyunlarda (130 w)
    600 e 20 ay garantili gtx 1050 ti aldım 75 watt (68 72)
    110 liradan az gelmeyen elektrik faturam 55 60 lira arası takılıyor
    her ay 60 liradan 10 ayda 600 lira tasarruf ekran kartının parası çıkmış oldu
    tabiki rx570 veya 1060 da alabilirdim fps den biraz ödün vermek gerekti
    rx570 tdp si 170w a kadar çıkan bir kart gaming x modelinin tam yük 185 watt a dayandığını bilirim ucu açık bir kart
    dolar 6 lira olunca elektriğe de son 1 yılda 4 kere zam gelince artık güç tüketimleri de önemli hale gelmeye başlıyor
    not : sadece deneyimimi paylaşıyorum fikir verme amaçlı yazıyorum sonuçta renkler zevkler tartışılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Bana versen şu an 1 kron'dan açık arttırmaya koyar 3 gün süre ayarlar kaç para ediyorsa satarım ki edeceği maksimum 600 kron. 10 paket sigara veya 240gb sata ssd alırsın.
    Çöpten kastım bu. Ekonomik ömrünü doldurmuş bir model, gidip de para verip almak saçma.
    Sana niye vereyim kartı? Çöpçü müsün sen?

• bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Çok ekonomik bir yorum yapıp deneyiminizi paylaştınız. Bilgilendirme için teşekkürler. Ama satışı baltaladım artık 1050 ti almamaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 14 Mayıs 2019; 23:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

yaklaşık 10 sene q9550 8 gb ddr2 1066 sistem kullandım 2014 te hd7950 almıştım, toplam 280w
    750 ti da alabilirdim en az 150 watt fark var
    4 senede en az 2000 lira amortisman yazardım 3k bile geri dönüşü olabilir.
    gecen sene satıp i3 8100 b360 anakart ve 16 gb 2400 ram aldım (internet vs 60 70 watt)
    oyunlarda (130 w)
    600 e 20 ay garantili gtx 1050 ti aldım 75 watt (68 72)
    110 liradan az gelmeyen elektrik faturam 55 60 lira arası takılıyor
    her ay 60 liradan 10 ayda 600 lira tasarruf ekran kartının parası çıkmış oldu
    tabiki rx570 veya 1060 da alabilirdim fps den biraz ödün vermek gerekti
    rx570 tdp si 170w a kadar çıkan bir kart gaming x modelinin tam yük 185 watt a dayandığını bilirim ucu açık bir kart
    dolar 6 lira olunca elektriğe de son 1 yılda 4 kere zam gelince artık güç tüketimleri de önemli hale gelmeye başlıyor
    not : sadece deneyimimi paylaşıyorum fikir verme amaçlı yazıyorum sonuçta renkler zevkler tartışılmaz
    Gayet iyi bir deneyim. Kullanmışsınız,kullanırken veriler elde etmişsiniz.Kendinize göre artı yada eksilerini belirtiyorsunuz.

Bir de olaya kafadan girip, sonuçta bir eşya bir araç olan bu ŞEYLERE ya ilah gibi davranıp yada bok atmayı marifet sananlar var. Arkadaşlar bunlar en nihayetinde birer MAL. Bunların esiri de düşmanı da olmaya gerek yok. Bir MAL tavsiye ederken diğerine işe yaramaz muamelesi yapmak sizin minik egonuzu yükseltir ama bir şey kazandırmaz. Bok attığınız ürünler sayesinde o firmalar milyarlarca para kazanıyorlar. Siz de gelip burada tatavasını yapıyorsunuz. Gerek yok. Bir şeyi sevebilirsin,beğenebilirsin buna okey ama sevdiğini,beğendiğini söylerken diğer şeyleri aklınca küçültmeye,karalamaya kalkarsan edindiğin bilgi ve birikime de saygı kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.