Bildirim
MSİ notebook pc yi nereden almalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pcdepo guvenilir ve ucuz ordan alisveris yaptim, hem iyi destek veriyorlar, hemde urun saglam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hmm teşekkür ederim birde dediğim msi laptoplar için geçerli peki bunu hangi dükkanlarda bulabiliriz -
evet görüşleri bekliyorum lütfen yardım edin -
sanalmarketim'den aldım ben -
tavsiyeniz için teşekkürler benim merak ettiğim satan sitelerin eksileri artıları nelerdir onun için daha çok görüşe ihtiyacım var -
evet lütfen yardım edin garantide msi nasıldır birde en iyi garanti veren ve en iyi fiyata veren site hangisi -
önerilere devam -
quote:
Orijinalden alıntı: Alemdar11
önerilere devam
al gitsin pcdepodan -
önerileriniz için teşekkürler sağolun dediğiniz gibi hepsinden alınabiliri ama en iyi hizmeti sağlayanı arıyorum açıkçası -
quote:
Orijinalden alıntı: Alemdar11
önerileriniz için teşekkürler sağolun dediğiniz gibi hepsinden alınabiliri ama en iyi hizmeti sağlayanı arıyorum açıkçası
Kardes ne hizmet adamlardan yahu
Şu anda almak isterseniz hızlıal.com da 205xtr modelinde kampanya var
http://www.hizlial.com/msi-ge70-2oe-205xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-1tb-2gb-gtx765m-173-freedos-notebook/10342258
2711 tl'ye düşmüş 1 adet ürün. Az önce SSD'li 209xtr'yi almasaydım kesin bunu alırdım. Fiyat harika, düşünüyorsanız kaçırmayın. -
hmm sağolun önerilireniz için yalnız o ssddsiz modeli tavsiyelere devam -
burayada bak bence çok model var piyasadan baya ucuz modeller
http://www.notebookadresi.com/msi_notebook -
tavsiyelere devam -
Bende şurayı önereyim. Belki ilginizi çeker.
www.hardavat.com -
çok teşekkür ederim önerilere devam -
daha önce hiç duymadım güvenilir mi ve kapıda ödeme seçeneği varmı ?
sanalmarketim.com , pcdepo , vatan(burdan alma :) ) hizlial.com , sadecebotebook ,gold , İstanbul bilişim .bizdeuygun.com aklıma gelenler bunlar.
çok sağolun peki neden vatandan almayalım ben hep vatandan aldım sıkıntı olmadı gerçi garantilik bir şey olmadı ama yine de dikkat etmek lazım tavsiyeler devam
Benzer içerikler
- msi klavye rengi değiştirme
- msi laptop alınır mı
- bios nasıl açılır
- rtx 5090 laptop
- yazılım için bilgisayar önerisi
- en iyi laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X