Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu bastan sona okudum..bende bu modeli almayi düşünüyordum fakat gördüm ki millet kan ağliyo..
    aslinda pil benim için okadar büyük bi sorun değil ama teknik servisinin yetersiz olması beni endişelendirdi..

su notebookta(5104) karar kıldım ama bunuda baya bi arastirmam lazım
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28691
    bilgisi olan varsa bizide bilgilendirirse sevinirim

Orjinalden alıntı: hilal19

su notebookta(5104) karar kıldım ama bunuda baya bi arastirmam lazım
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28691
    bilgisi olan varsa bizide bilgilendirirse sevinirim

bence güzel fiyat güzel tercih.acerler zaten aynı kasayı kullanıyorlar.ben de aynı kasadan amd 1,6x2 vardı. kasam 8 ay boyunca kullandım ama çatlamadı.

gayet performanslı oyunlarda falan..pil 2 saat ama ben sorun yapmıyorum..yukarda yazdığım gibi msi ların genel sorunu..

bu fiyata alınacak en güzel makina diebilirm.
  • ekran ışığı en düşük seviyede wireless bağlantı ile pil tam 2 saat 2 dakika dayandı ve göstergesinde 7 dakika kaldığını gösteriyor.tabi bu durumda sadece internete bağlandım bunu da göz önünde bulundurun
  • benim m673ün pili doğal olarak sorunlu. 1 saati biraz geçiyor. Ama esas benim canımı sıkan, bazı resimlerde (özellikle gri renk) resim titreme yapıyor. bunun sadece bana özel bir problem mi yoksa genel bir problem mmi olduğunu merak ediyorum.

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyunbazz

Bir de bana XP kurmak için gerekli tüm driverlerin adreslerini söyleyebilecek biri var mı acaba?
    yani ben msi ın sayfasından tüm sürücüleri yükledim ama sanırım ağ bağlantısı için biraz fazla sürücü yüklemişim biraz fazla bağlantı gösteriyor. yardımcı olursanız sevinrim.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=html&name=liveupdate adresine girdiğin zaman liveupdate direk senin için gerekli driverleri buluyo ve sistemine kuruyor.gayt kullanışlı tavsiye ederim

• arkadaşlar bu arada bu dvd writer her türlü dvd yi destekliyomu yazma açısından. yani ben bi dvd+ taktım neroda 300 mb yer gözüküyo.bu işten anlayan biri var ise yardımcı olabilirmi acaba???

resimde titreme hiç olmadı

ben dvd+r ye yazdım sorun yok

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • hayır değiştirmedim
    evde kullandığım için pili çıkarıp fişe taktım..şimdilik bir sorun yok
    biraz sıcaklık sorunu oluyor oyunlarda ama hız arttığından beri download a yüklendiğimden o sorun da kayboldu
    pil durumu servisten sonra biraz düzelmişti hala aynı şekilde

sen daha almadın mı bişey?
  • me oldu m673 kullanan arkadaşlar son durum nedir?ben turionlu modeli alacağım.64 x2 ile kasa ve sorun olarak aynımı

bi format atayım dedim ses çıkartamadım aletten.bios güncelleyip vista 64bit kurucam sesde sorun çıkmaz inş(xpsp2 de salak bi güncelleştirme istiyor ses sürücüsü için...vista da sorun olacağını sanmam ama makineden şu an için ses gelmiyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 29 Ağustos 2007; 20:25:00 >
    Linux İşletim Sistemi
    NVIDIA GeForce 7400 256 MB
    15.4” MSI Amazing Crystal Vision [ACV] (1280x800) + Anti Glare kaplama 1.3 Mp Entegre kamera
    1024MB RAM - 2 SO-DIMM DDR2 yuva ile maks. 2 GB bellek
    120GB 5400 rpm sabit disk
    Alüminyum – Magnezyum alaşımı hafif & dayanıklı siyah renkli kasa
    Realtek® Yüksek tanımlı ses
    2 adet entegre stereo hoparlör
    10/100Mbps Ethernet, Entegre 56k Modem
    802.11b/g WLAN,
    Super Multi DVD-Yazıcı
    4 x USB2.0, 1 x Firewire, 4’ü 1 arada kart okuyucu
    Entegre mikrofon, Harici mikrofon girişi, Kulaklık çıkışı
    1 x Express Card, VGA görüntü çıkışı, S-Video TV çıkışı
    358 (U) x 259(D) x 27-33(Y) mm / 2.5 Kg
    6 Hücreli Pil
    + Nümerik Tuş Takımı ile Özellikle Sayısal Veri Girişi Gerektiren Uygulamalarla Rahat Çalışabilme
    Bluetooth

ARKADAŞLAR HEPSİBURADA.COM M 673 MODELİ DİYOR BU ÖZELLİKLERE BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ÖZELLİKLERİ HOŞUMA GİTTİ. FAKAT LİNUX YUKLU MAKİNADA. XP YE ÇEVİRİRSEM DRIVERLARI NERDEN BULABİLİRİM. MSI SİTESİNE BAKTIM M673 MODELİNİ MULAMADIM. HANGİSİ UYAR ACABA. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİN.SİPARİŞ VERDİM MAKİNA YOLDA GELMEDEN ÇÖZMEM GEREK BU PROBLEMİ.

• arkadaşlar bende bu noteboktan aldım notebook a kendi haporlöründen ses gelmiyor fakat harici bir ses sistemi takınca ses geliyor acaba onu nasıl ayarlayabiliriz bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba xp profesyonel sp2 kullanıyorum

Orjinalden alıntı: bahtiyaralaman

NVIDIA GeForce Go 6100 (C51MV)+ NVIDIA nForce Go 430 MCP (MCP51M) Çipset
    AMD Turion™ 64 MK38 (2.2GHz 512KB L2 Önbellek)
    Linux İşletim Sistemi
    NVIDIA GeForce 7400 256 MB
    15.4” MSI Amazing Crystal Vision [ACV] (1280x800) + Anti Glare kaplama 1.3 Mp Entegre kamera
    1024MB RAM - 2 SO-DIMM DDR2 yuva ile maks. 2 GB bellek
    120GB 5400 rpm sabit disk
    Alüminyum – Magnezyum alaşımı hafif & dayanıklı siyah renkli kasa
    Realtek® Yüksek tanımlı ses
    2 adet entegre stereo hoparlör
    10/100Mbps Ethernet, Entegre 56k Modem
    802.11b/g WLAN,
    Super Multi DVD-Yazıcı
    4 x USB2.0, 1 x Firewire, 4’ü 1 arada kart okuyucu
    Entegre mikrofon, Harici mikrofon girişi, Kulaklık çıkışı
    1 x Express Card, VGA görüntü çıkışı, S-Video TV çıkışı
    358 (U) x 259(D) x 27-33(Y) mm / 2.5 Kg
    6 Hücreli Pil
    + Nümerik Tuş Takımı ile Özellikle Sayısal Veri Girişi Gerektiren Uygulamalarla Rahat Çalışabilme
    Bluetooth

ARKADAŞLAR HEPSİBURADA.COM M 673 MODELİ DİYOR BU ÖZELLİKLERE BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ÖZELLİKLERİ HOŞUMA GİTTİ. FAKAT LİNUX YUKLU MAKİNADA. XP YE ÇEVİRİRSEM DRIVERLARI NERDEN BULABİLİRİM. MSI SİTESİNE BAKTIM M673 MODELİNİ MULAMADIM. HANGİSİ UYAR ACABA. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİN.SİPARİŞ VERDİM MAKİNA YOLDA GELMEDEN ÇÖZMEM GEREK BU PROBLEMİ.

merhabalar.xp için sıkıntı yapma kendine dirver cd si geliyor zaten yanında.tüm driverleri cd sinden yükleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.