Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldım 673 elime geçmedi daha...ama sizi kınıyorum insan bir iki poz resmini çeker ...elime geçince resmini çekicem öz arka sağsol ..bu kıyağı msi bile yapmaz size:) neyse hayırlı olsun..
    ----
  • cd de gelen suruculer biraz eski...
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1089&maincat_no=135&cat2_no=269&cat3_no=1089
    burdan bulabilirsiniz yada daha guncelini aıyorsanız nvidia dan yongaseti surucusunu de ayrı cekebilirsiniz.
    imza kuralları için tıklayın
  • msi dakka başı bios iyileştirmesi çıkartıyor bu konuda şanslıyız ilgililer demekki...bios güncellemesi stabiliteden tutun pilden çekilden voltaja , dolayısı ile de pil ömrüne kadar çoğu noktada iyileştirme sağlayabilir...

tekrar yazıyorum

sürücü için buraya

bios için buraya

biosu yüklemek için gereken aracı buradan ["AMIBIOS Flash Utility" göreceksiniz onu çekin]

bulabilirsiniz...

bios konusunda dikkatli olun , pil mutlaka takılı olsun ...dediğim bios aracı ile yükleme yapın (orjinal ve son sürüm verdiğim sitede bulunmakta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 5 Eylül 2007; 19:18:46 >

• bu bios güncelleme işini adım adım anlatacak bir arkadaş var mı acaba?
    Bir de bu bilgisayara format atınca önce nete bağlanmam gerkiyor ama hangi sürücüyü yüklemem lazım ağ bağlantılarında bir sürü bağlantı oluşıyor. bana formattan sonra hangi sürücüleri ve software programlarını yüklemem gerektiğini biri tek tek ve sıra le anlatabilr mi acaba? cidden bilgisayara sinir olmaya başladım...
  • @oyunbaz
    önce yongaseti sürücüleri kurman lazım . . . daha sonra kurduklarının sırası önemli değil , bios konusuna gelince de zor bi olay değil verdiğim mesajdaki yazılımı çekince zorlanmadan yapacaksın

3dmark 2001 =11986
    3dmark 2003 =3554
    3dmark 2005 =1845
    3dmark 2006 =791
    puan veriyor merak edenlere

tabi sıcaklık fazla olunca 3dmark 2001 de denedim puan 7000 lere kadar indi.
  • bilgisayardan çok memnunum ...
    1200 ytl ye haftasonu kampanyasına denk geldi ve 512 ram ilavesi ile ( toplam 1 gb )

sürücü ve bios güncellemelerini de yapdıkdan sonra alet taş gibi...tek eksiği herkezin hemfikir olduğu bataryanın az gitmesi ancak ne kadar para o kadar ekmek demişler...toshiba ya bütcesi yetecek adam zaten gidip indirimden msi almaz değilmi
    2.sorumda f3 ve f4 tuşlarının üst kısmında mikrofon gibi bi işaret var o ne iş yapar...bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Orjinalden alıntı: serrifh

arkadaşlar bende 673 x2 1.6 kullanıcısıyım ve bikaç sorum olucak....
    global sitesine girdiğimizde bu model için bluetoth driverı veriyor ve mavibilgisayar vs. de bluetoth yok gösteriyor....Varmı yokmu henüz çözmüş değilim...
    2.sorumda f3 ve f4 tuşlarının üst kısmında mikrofon gibi bi işaret var o ne iş yapar...bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Üzerindeki işaretten anlaşılacaı üzeri o bir dahili mikrofon :) Arkadaşlarınla messenger da misal hiç bir mikrofon bağlamadan klavyenin üstüne tükürmek şartıyla görüşme yapabilirsin. Tükürmek diyorum çünkü uzaktan konuşursan sesin muhtemelen karşı tarafa iyi gitmiycek sende yaklaşmak zorunda kalcaksın yaklaşa yaklaşa kafan monitöre gelcek konuşurken de biraz sesin daha ii çıksın diye baırcaksın o arada ağızdan salyalar fırlıycak :D yaşanmıştır... :D yinede hiç yoktan iidir onun orda olması

• quote:

Orjinalden alıntı: tafesan

quote:

Orjinalden alıntı: serrifh

arkadaşlar bende 673 x2 1.6 kullanıcısıyım ve bikaç sorum olucak....
    global sitesine girdiğimizde bu model için bluetoth driverı veriyor ve mavibilgisayar vs. de bluetoth yok gösteriyor....Varmı yokmu henüz çözmüş değilim...

Üzerindeki işaretten anlaşılacaı üzeri o bir dahili mikrofon :) Arkadaşlarınla messenger da misal hiç bir mikrofon bağlamadan klavyenin üstüne tükürmek şartıyla görüşme yapabilirsin. Tükürmek diyorum çünkü uzaktan konuşursan sesin muhtemelen karşı tarafa iyi gitmiycek sende yaklaşmak zorunda kalcaksın yaklaşa yaklaşa kafan monitöre gelcek konuşurken de biraz sesin daha ii çıksın diye baırcaksın o arada ağızdan salyalar fırlıycak :D yaşanmıştır... :D yinede hiç yoktan iidir onun orda olması

çok teşekkür ederim yaaa mikrofon oldugu azda olsa belli oluyor ama ben hiç kılavyeye tükürmediim için ses çıkmıyor ve mikrofon oldugunu anlayamamıştım tşk ederim

• arkadaşlar 673 hakkında son yorumlarınız neler, çok yakın zamanda bu makineyi almayı düşünüyorum,
    pil sorununu dert etmiyorum 2 saat gidiyorsa yeter bana,
    ve hangi modeli önerirsiniz.

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • Galiba bugün bu aleti alacağım. Performansına güveniyorum. %90 oranda fişe takılı olarak kullanacağım için pili dert etmiyorum. Umarım hayırlı olur:)

699+KDV Cihaz elime dün ulaştı, Fazla inceleme fırsatım olmadı,
    zaten pek laptop kullanmışlığım yok,

Kasa komple siyah plastik, herhangi bir albenisi yok,
    ama kardeşimin Asus metalik renkliydi, yazı yazarken elinin değdiği
    tüm yüzeylerin rengi attı, en azından böyle bir çirkin görüntü olmayacak,

Kutu içinden çıkan Driver cd'si ile tüm driverleri sorunsuz kurdum,

Klavyede numerik tuş takımı olduğu için daha pek alışamadım, insan ister istemez laptopla yazı yazarken rakamları hemen klavyenin üzerindeki rakamlardan giriyor, bi türlü rakam yazarken elim numpada gitmiyor,

Yön tuşları ve Türkçe karakterler daha küçük olduğundan, yazı yazarken biraz sıkıntı yaratabilir, ben on parmak yazdığın için ilk yarım saat biraz zorlandıktan sonra şu anda hiç zorlanmıyorum,

Ekran parlak hoşuma gitti, görüş açısı iyi, film seyrederken odadakilerle siyam ikizleri gibi kafaları yapıştırmaya gerek kalmıyor,

cihazın genel görünüşü vasat, şu anda kullandığım dell klavye bile ondan daha gösterişli duruyor,

Daha fazla test edemedim, ama ne kadar ekmek=o kadar köfte

• bu bilgisyarların problemli olduğu ortada... bunları iade etme şansızmız yok mu acaba?
    Y:urtdışında bu tür problemli ürünleri topluyorlar...

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.185.035
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.