Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhaann

arkadaslar merhaba ben de msi almayı düşünüyorum şu adreste bi tane buldum bunu değerlendirir misiniz?şimdiden tesekkürler

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.185.035
    özellikleri iyi ama kasa kalitesini gözüm tutmadı numerik tuşlar yüzünden klavyenin bazı tuşları küçülmüş ki benim gibi on parmak yazan kullanıcılar için hiç iyi değil ankara vatanda biraz deneyim dedim baya bir zorlandım alışırsın ama ne gerek var ekran kartı iyiymiş teknik destekte güzel ilgileniyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhaann

arkadaslar merhaba ben de msi almayı düşünüyorum şu adreste bi tane buldum bunu değerlendirir misiniz?şimdiden tesekkürler

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

kardeş ben bu aleti alacaktım hemde peşin para verip sonra araştırdım sizinde yazdıklarınızı görünce vazgeçtim dell 1501 alacam kardeş baktım en az şikayet dell garanti servisinden bakalım hayırlısı ya adam üzülüyor kardeş onca para sayıp alıyorsun ondan sonra elinde patlıyor acil çözümler diliyorum kardeşim malı iade etmeyi düşünmüyormusun iade et kurtul ya onun stresini neden yaşayasınki

Alıntıları Göster
    msi da pil sorunu yasayan arkadaslar

msi uluslararası sitesine mail atmayı denedilermi?? muhtemelen turkiyedeki bolum satısa devam ediyor sorunları kale almıyor.
    msi iyi bir markadır aslında, sikayetinizde msi turkiyenin sorunla ilgilenmedigini, bircok urunde hata oldugunu ayrıntılı anlatırsanız cevap alıcaksınız diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

msi uluslararası sitesine mail atmayı denedilermi?? muhtemelen turkiyedeki bolum satısa devam ediyor sorunları kale almıyor.
    msi iyi bir markadır aslında, sikayetinizde msi turkiyenin sorunla ilgilenmedigini, bircok urunde hata oldugunu ayrıntılı anlatırsanız cevap alıcaksınız diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    kardeşim trcay diye arkadaşım çok uğraştı ama bir sonuç alamadı bilgisayar servise gitti bazılarının anakartı değişti ama sorun bir türlü halledilemedi güzel bilgisayar ama kasası kötü ya benim gözüm hiç tutmadı ama genede sen bilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

• quote:

kardeşim trcay diye arkadaşım çok uğraştı ama bir sonuç alamadı bilgisayar servise gitti bazılarının anakartı değişti ama sorun bir türlü halledilemedi güzel bilgisayar ama kasası kötü ya benim gözüm hiç tutmadı ama genede sen bilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

Alıntıları Göster
    serkan trçay ne yaw

msi bilgisayarlarda pil sorunu vardır mecbur kalmadıkca almayınız

teknik servis yaptık diye yollasa da hiçbir işe yaramamıştır
    msi global ve mavi bilgisayar sorunu kabul etmiş bazı arkadaşlara para iadesi yada başka ürünle değişim yapmıştır
    makina pil olmadan çatır çatır çalışmaktadır(madem hep prizde duracak niye laptop aldım dedirtmektedir)

serkan sen hala karar vermedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy

serkan trçay ne yaw

msi global ve mavi bilgisayar sorunu kabul etmiş bazı arkadaşlara para iadesi yada başka ürünle değişim yapmıştır
    makina pil olmadan çatır çatır çalışmaktadır(madem hep prizde duracak niye laptop aldım dedirtmektedir)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy

serkan trçay ne yaw

sanki pili dursa 2 saatte napıcan çok merak ettim benim bildiğim laptop çok yer kaplamasın kolayca taşınsın ve hava atılabilinsin diye elınır ben o yüzden aldım bence sen masaüstü bilgisayar al yanınada 200 ytllik ups al sonra onu sağ sola taşı 6-7 saat elektiriksiz kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: gestopa

quote:

serkan trçay ne yaw

sanki pili dursa 2 saatte napıcan çok merak ettim benim bildiğim laptop çok yer kaplamasın kolayca taşınsın ve hava atılabilinsin diye elınır ben o yüzden aldım bence sen masaüstü bilgisayar al yanınada 200 ytllik ups al sonra onu sağ sola taşı 6-7 saat elektiriksiz kullan

Alıntıları Göster
    ya benim alet kendi kendine ses çıkarıyor içinden teller kopuyor sanki acaba neden beni kıl etti bi yumrukta deviresim geliyor sabır çekiyorum rahatlıyorum sonra yine ses duyuyorum sagdan soldan gelmeye başlıyorlar bi gün dayanamayıp çakacam alete

• quote:

serkan trçay ne yaw

Alıntıları Göster
    ortak kusura bakma çok özür dilerim halbuki ingilizcem iyidir ve o oyuncuyuda bilirim hatta bi senenin all star macında topu panyaya çarptırıp güzel bi smaç yapmıştı karar verdim ortak acer 5710 g alacam inşallah yakında haber veririm sana
    quote:

serkan trçay ne yaw

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhaann

arkadaşlar bende m673 almayı düşünüyorum yanlız şarz işi canımı sıkıyo bu durum devam ediyor mu

Orijinalden alıntı: rasim86

arkadaşlar bende m673 almayı düşünüyorum yanlız şarz işi canımı sıkıyo bu durum devam ediyor mu

Alıntıları Göster
    şarj sorunu devam ediyor. ama çok ta büyük bir sorun değil korkun pilin ömrünün azalması ise 8 ay sonra yolla makinayı şarj problemi var diye yeni pil verip hatta makinanı deiştirip geri yollasınlar :D Bu fiyata aynı özelliklere denk bi lap top bulabiliosan al tabi...:D ama en son bikaç ay önce yoktu

Orijinalden alıntı: tafesan

şarj sorunu devam ediyor. ama çok ta büyük bir sorun değil korkun pilin ömrünün azalması ise 8 ay sonra yolla makinayı şarj problemi var diye yeni pil verip hatta makinanı deiştirip geri yollasınlar :D Bu fiyata aynı özelliklere denk bi lap top bulabiliosan al tabi...:D ama en son bikaç ay önce yoktu

Alıntıları Göster
    artık bulamazsınız herhalde sanırsam çoğu firmanın internet sitesinde göremiyorum.

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • quote:

artık bulamazsınız herhalde sanırsam çoğu firmanın internet sitesinde göremiyorum.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar bendede m673 modeli var fakat şarjdan çıkarınca performansı düşüyor örneğin şarjdaykan most wanted ı çok güzel oynuyorum fakat şarjdan çıkarınca oyunda takılma yapıyor bu modellerin hepsimi böyle yoksa benmi bazı şeyleri ayarlayamadım ?

Orijinalden alıntı: blackhunter18

slm arkadaşlar bendede m673 modeli var fakat şarjdan çıkarınca performansı düşüyor örneğin şarjdaykan most wanted ı çok güzel oynuyorum fakat şarjdan çıkarınca oyunda takılma yapıyor bu modellerin hepsimi böyle yoksa benmi bazı şeyleri ayarlayamadım ?

Alıntıları Göster
    pirana bende de aynı problem vardı ama sanırım sen de benm gibi işlemci driverını yüklemedin... amd bilmem ne die bişe var onu yükledikten sonra sorun ortadan kalktı ama ben bu laptopu 3.5 aydır kullanıyorum artık pil çok sorun olmaya başladı... pilde iken bilgisayar aniden kapanmaya fln başladı amperi ölçünce üzerinde 4.4 Ah yazmasına rağmen 3.0 - 2.6 arası değerler elde ediyorum... sorun gerçekten anakartta sömürüyo pili.... ayrıca benim ses kartım yandı sanırım bu pil davasından =)) bilgisayar açılırken sürekli bi beep sesi gelio.. pc hoparlörünü kapatınca windowstan ses kesiliyo... =))

• quote:

Orijinalden alıntı: mysession

pirana bende de aynı problem vardı ama sanırım sen de benm gibi işlemci driverını yüklemedin... amd bilmem ne die bişe var onu yükledikten sonra sorun ortadan kalktı ama ben bu laptopu 3.5 aydır kullanıyorum artık pil çok sorun olmaya başladı... pilde iken bilgisayar aniden kapanmaya fln başladı amperi ölçünce üzerinde 4.4 Ah yazmasına rağmen 3.0 - 2.6 arası değerler elde ediyorum... sorun gerçekten anakartta sömürüyo pili.... ayrıca benim ses kartım yandı sanırım bu pil davasından =)) bilgisayar açılırken sürekli bi beep sesi gelio.. pc hoparlörünü kapatınca windowstan ses kesiliyo... =))

Alıntıları Göster
    bu bilgisayarlar mefta olmaya başladı bile en küçük bi sorunda garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim arkadaşlar

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

• quote:

bu bilgisayarlar mefta olmaya başladı bile en küçük bi sorunda garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    tracy kardeşim nerdesin bak laptop aldım sana söylemeyi unuttum asus f3sr aldım piyasa fiyatından 300 milyon ucuza

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • quote:

tracy kardeşim nerdesin bak laptop aldım sana söylemeyi unuttum asus f3sr aldım piyasa fiyatından 300 milyon ucuza

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan0640

oh be ben rahatladım valla hayırlı olsun

asus çok iyi makina yapıyor..bi hayranlığım var nedense

1500ytl civarı görünüyor piyasada sen ne kadar aldın ki??

alete gelince..işlemci çok iyi..max 4gb ram desteklemesi güzel..ram fiyatları çok düşük takviye yapmışsındır umarım
    o ekran kartı yakışmamış sisteme ama

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serkan0640

oh be ben rahatladım valla hayırlı olsun

asus çok iyi makina yapıyor..bi hayranlığım var nedense

1500ytl civarı görünüyor piyasada sen ne kadar aldın ki??

alete gelince..işlemci çok iyi..max 4gb ram desteklemesi güzel..ram fiyatları çok düşük takviye yapmışsındır umarım
    o ekran kartı yakışmamış sisteme ama

Alıntıları Göster
    sağol kardeşim 1705 ytl idi vatandan kampanya ve 1 gb ram takviyeli 1485 aldık güzel alet ama inanırmısın fazla kullanmıyorum.güzel makina hakikaten ısınma problemi yok hoparlör sesi güzel fan sesi gelmiyor.Sadece biraz geç açılıyor bir türlü anlayamadım core2duo olmasına rağmen bu kadar geç açılması beni biraz düşündürdü açılışta çalışan programlardan olabilir mi bilemiyorum.

Ekran kartı için bişey diyemeyecem ama bilgisayarı tavsiye ederim kardeşim.Asus sonuçta dünyanın en iyi ekran kartı anakartı üreticisi global garanti var .Bilgisayarı hiç kasmadım oyun bile yüklemedim sen bilirsin crysis kaldırırmı bu aletdx10 diyor desteklemiyor sanırım benim ekran kartı

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

• quote:

sağol kardeşim 1705 ytl idi vatandan kampanya ve 1 gb ram takviyeli 1485 aldık güzel alet ama inanırmısın fazla kullanmıyorum.güzel makina hakikaten ısınma problemi yok hoparlör sesi güzel fan sesi gelmiyor.Sadece biraz geç açılıyor bir türlü anlayamadım core2duo olmasına rağmen bu kadar geç açılması beni biraz düşündürdü açılışta çalışan programlardan olabilir mi bilemiyorum.

Ekran kartı için bişey diyemeyecem ama bilgisayarı tavsiye ederim kardeşim.Asus sonuçta dünyanın en iyi ekran kartı anakartı üreticisi global garanti var .Bilgisayarı hiç kasmadım oyun bile yüklemedim sen bilirsin crysis kaldırırmı bu aletdx10 diyor desteklemiyor sanırım benim ekran kartı

Alıntıları Göster
    valla ben oynuyorum crysis i ama senin ekran kartı 128mb sanırım..çalışmayabilir
    eğer kurulu olarak aldıysan ondan geç açılıyordur..bi format çek
    pilde sorun varmı sen onu söyle

• quote:

valla ben oynuyorum crysis i ama senin ekran kartı 128mb sanırım..çalışmayabilir
    eğer kurulu olarak aldıysan ondan geç açılıyordur..bi format çek
    pilde sorun varmı sen onu söyle

Alıntıları Göster
    pilde sorun var ortak söylenenden az gidiyor.Bide sana bişey diyecem şu recovery cd sini nasıl kullanacağımı bana bi anlatasana ya sana zahmet biraz kafayı yedi bilgisayar cd yi koyarsak düzelir herhal

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

• quote:

pilde sorun var ortak söylenenden az gidiyor.Bide sana bişey diyecem şu recovery cd sini nasıl kullanacağımı bana bi anlatasana ya sana zahmet biraz kafayı yedi bilgisayar cd yi koyarsak düzelir herhal

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bios update yaptınızmı ?, m670 topic ine şöyle bi göz gezdirdim, problem var diyorlar ?

Orijinalden alıntı: *jabba*

arkadaşlar bios update yaptınızmı ?, m670 topic ine şöyle bi göz gezdirdim, problem var diyorlar ?

Alıntıları Göster
    Yaw ben ağustostan beri kullanıyorum bende mavi bilgisayaradan aldım maşşallah diyim ne pil sorunum var ne ses nede ısınma, ekrena ise aşığım benim tek sıkıntım sistem geç açılıyor oda sanırım kaçak xp kullanıyorum ondan olsa gerek 1 gb ram var ama 2.5 dakkada fln açılıyo, birde şimdi vista starter aldım lisanslı bu alet vistayla uyumlumu yoksa tek tek drivermı yüklemek lazım eğer lazımsa bu diverları nerde bulurum :::::::::::::::(

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.