Bildirim
MSI MAG X870 Tomahawk WİFİ ANAKART

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu sorun bende 2018'de x470 anakartta oluyordu iki tane m2 takınca ikisi de yarı hızında çalışıyordu. x570 almıştım sorun çözülmüştü ama x870'te böyle bir şey yapmaması lazım. şu olabilir belki iki tane 7000 desteklemiyordur? üst slot alt slot işi olur 50 modellerinde ama 850'de belki o bile yok b550'de vardı. tek tek dene aşağıda yukarıda ikisi de tekken 7000 çalışıyor mu diye? çalışıyorsa dediğim gibi olabilir ikincinin 5000 olması gerekiyor belki bir de biosta ayar da olabiliyor benim 11900kf sistemde vardı z590. hyper m2 mi onboard devices altında ama msi'nın biosu farklı. 3 m2 takınca biri 4.0 ikisi 3.0 olunca ekran kartını 8x yapıyordu o da pcie3 16x gibi oluyor. iki m2'yi söktüm kutu aldım onlara taktım. gıcık ya bu m2 işi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X