Bildirim
msi k9a2 ve realtek sorunu...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tipik msı arızası.usb arızası biter ses baslar vs vs...sitelerinde dogru duzgun navigasyon bile yok.sana driver bakayım dedim.deveye hendek atlattım.bilmem neresi var listede turkiye yok...ingiltere uzantılı adresinden bakalım dedim orda bile mesuliyet kabul etmeyiz diyor:)))surucu ile hallolmazsa windowsu yeniden kur.bakalım sp fln mı sorun cıkarıyor.oda olmadı yolla garantiye 20 gun bekle:( -
msi'ın sitesinden yeni sürümünü indirdim ama onuda kabul etmedi. şimdi realtek'den indiriyorum; bakalım ne olacak...
windows'u yeni kurdum zaten. öncesinde çalışıyordu. çalışan sürücüyü kurmaya çalışıyorum ama olmuyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: adigehalil
msi'ın sitesinden yeni sürümünü indirdim ama onuda kabul etmedi. şimdi realtek'den indiriyorum; bakalım ne olacak...
windows'u yeni kurdum zaten. öncesinde çalışıyordu. çalışan sürücüyü kurmaya çalışıyorum ama olmuyor...
Bir de aygıt yöneticisinden elle manuel olarak yüklemeyi dene istersen. -
bende k9n neo v3 kullanıyorum.distrubutor koyuncu.bios arızası yuzunden garantiye gitti 25 gun gelmedi...:(bide kayserideyim!insaf yani -
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
quote:
Orjinalden alıntı: adigehalil
windows'u yeni kurdum zaten. öncesinde çalışıyordu. çalışan sürücüyü kurmaya çalışıyorum ama olmuyor...
Bir de aygıt yöneticisinden elle manuel olarak yüklemeyi dene istersen.
denedim. onu da denedim ama nafile... -
vista'ya geçtim sorun düzeldi...
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim... -
ayni sorun bnde de yapti. 2. defa format attim ondan sonra duzeldi ;) -
aynı sorunu ilk yüklediğimde bendede yaptı fakat bu sorun ekran kartından kaynaklanıyoryeniçıkan ekran kartlarının çoğunun üzerinde ses yongası bulunuyor ve bundan dolayı çakışma yaşanıyor bende driver yükleyememe giibi bi sorun olmadı ama hiç ses gelmiyordu denetim masasından ses menüsüne girince
birde ne görüm iki tane ses kartı tanımış durumda biri ekran kartının biri realtekin ordan realtekiş şeçtim ve sorun bitti -
arkadaşlar bende biraz daha farklı bir sorunla karşı karşıyayım, şimdi sorun şöyle, oyunlarda ve cd den film izlerken ses alabiliyorum ama winamp veya internetten izlediğim bir şeyden ses alamıyorum. ayrıca ses yöneticisine bakıyorum her hangi bir donanım gözükmüyor. realteki yüklemeye çalıştığım zaman yüklü diyor. ne yapabilir, format demeyin yaw bıktım artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X