Şimdi Ara

Msı Gtx 960 Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bf1 tarzı oyunlarda performans kaybı yaşıyorum ekran kartı tam performansını göstermiyor bunun sebebi nedir acaba

İşlemci fx 6300 3.80 ghz

anakart msı 970a 46 Msı Gtx 960 Performans Sorunu

• RAM miktarın ne? 8gb ise 16gb yap
  • Sorun işlemcinin darboğaz yapması.
  • Gskill 8 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpu kullanımı düşük işlemci yetmiyor olabilir.
  • bf1 resmi gostermissin o oyun i5'leri bile perisan ediyor 6300 yetersiz kalir hele 3.8 ghz.
  • İşlemci kullanımı %84 bence sorun RAM den kaynaklanıyor 8gb yetersiz 16 GB yap. videoyu seyredin ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 22 Ekim 2016; 12:24:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 gb ram eklerseniz oyun az daha rahatlar.Fakat az gpu kullanımının ve fps droplarının düzeleceğini sanmıyorum.İşlemci bu oyun için yetersiz kalıyor.
  • En az 6350 istiyor oyun o kadar sıkıntı çıkmaz diye düşünmüştüm

• Network12 N kullanıcısına yanıt
    en az demek oyunu acar demek yag gibi oynatir demek degil.onerilen bile yetersiz kaliyor bazen ki 6350 dedigin islemci 3.8 ghz degil 3.9 ghz turbo 4.2 ghz.yani oc yapsan baya faydasini gorursun sen ultra hebele hubele ayar oynamiyorsun 16gb ram bu tip ayarda ise yarar ama biraz daha efendi ayarda islemci onemlidir.4.4 ghz yap para etmezse gel ne dersen de.
  • Msı 970a g46 da 4.0 ghz ye çıkmaya korkuyorum zaten ısınan bi anakart

• o zaman fx-8350 falan alsın ve 8gb RAM. veyahut bu şekilde iyi kötü iadare et AMD zen işlemciler çıkınca sistemi değişirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Network12

Msı 970a g46 da 4.0 ghz ye çıkmaya korkuyorum zaten ısınan bi anakart

o kadar kotu olmamasi lazim yav o anakartin ben cok onermistim zamaninda ucuz diye.biri yakama yapisirdi yani kesin bu kart kotu diye.isinan anakart mi yoksa islemci mi 4.4 ghz'ye cok voltaj verdirtmeyecem zaten.4.5 yaptim isindi desen bir sey demeyecem ama 4 yaptim isindi diyince sastim kaldim yani su anda acaba sen mi 50 derece gorunce aman isindi mi diyorsun cunku amd markaysa isinabilir basina bir sey gelecegi anlamina gelmez.bende nvidia cipset anakart vardi 80 derecede calisiyordu.sirf gormus olmak icin 4.4 yap yine de en azindan sorunu gormus olursun isinsin yanmaz olsa olsa sistem kapanir.zen cikacak o zamana kadar idare et ama yok beklemem dersen bi i5 lazim sana.parasal durumunu bilemiyorum tabi ben sorunu gosteriyorum gozunle gor istiyorum kesin fark olacak cunku 3.8 4.4 arasinda.

• Seneye bilgisayar alıcam zatende seneye kadar başına bişi gelsin istemiyorum yeni almam imkansız çünkü 4.0 da deniyicem artı ramde alıcam umarım düzelir teşekkür ederim

• aklima bir sey daha geldi bu anakarti aldirdigim adamlar niye yakama yapismadi cunku oc ayarlarini hep ben vermistim.6300 diye sabit bir islemci yok mesela ben 8320 kullaniyorum 1.3v benimkinin default voltaji ama 1.2v olan da gordum.anakartlar iste bunu bilemedikleri icin yuksek olana gore verirler 1.2v def. voltajli islemci takti adam demezler.asus anakartlarda gorurum hep yuksek voltaj verir ama seninkinde de olabilir.cpu-z ekrani ac bir tane yanina da prime95 cinebench gibi islemciyi %100 yapacak bir program ac ve voltaja bak.1.38v 1.4v gibi bir seyse cok veriyor demektir.voltaji yavas yavas dusurerek isinmasini engelleyebilirsin ya da bu sicaklikta calisiyor dersen ekstra voltaj vermeden 4 ghz'nin uzerine cikarabilirsin boylece daha fazla isinmamasi lazim ama denemen lazim.neyse az cok meseleyi anladin artik bir cozume git daha da sunu yap bunu yap dememize gerek yok.
  • 3.8 ghz de 60 61 derece görüyorum oyunlarda 4.0 ghz de bişi olmasın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.