Şimdi Ara

MSI GTX 750 Ti Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI GTX 750 Ti kartım var, google'a yazdım inceleme diye birşey dikkatimi çekti, isim vermeyim bir sitede incelemesi yapılan kartın bellekleri Samsung benimki Elpida. Onun çekirdek hızı fazla, texture fillratesi fazla ve pixel fillratesi fazla benim kartınkinden.

Nedeni ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun Efendi -- 11 Mart 2016; 11:27:40 >

• Yeni seri çıkarmış olabilirler zira benimde samsung belleklerim. ( En son baktığımda öyle idi. ) buna ek olarak programda yanlış gösteriyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Sitede yapılan inceleme 24 Mart 2014'de yapılmış. 2 yıl öncesi yani. Benim kartı ben 19 Şubat'da aldım.
    Benim kart mı yeni seri acaba ? Ama doğru, yanlış gösteriyor da olabilir.
  • Bem 2015'te almıştım misal bende siyah metal destek yok araştırdım bazı inceleyenlerde de yok. Ama benim bu kartınamacım VGA girişi ve samsung bellekler. 2700mhz hızından 3000e çekebildim sorunsuzca. ( 6000 ediyor 2 ile çarpmak gerek ). 128bit veri yolu için bence gerekli. Çok kuşkulandıysanız soğutucuyu çıkarıp bakabilirsiniz ama samsung oldu diye +500 oc falan zor. Hele ek güç girişi olmadan vram beslemek sıkıntı.

• 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Siyah metâl kısım neresi oluyor ? Anlatabilir misiniz, mümkünse resimle.
    Ben o.c. için değil yapmayacağım hiçbir zaman. Sadece aynı marka model olmasına rağmen neden farklı diye merak ettim.
  • Arka plaka gibi ama sadece yandan destek olsun diye siyah bir destek kısmı var. Kart büyük olduğu için esneme yapmasın diye.
    https://www.google.com.tr/search?q=msi+750+ti+twin+frozr&hl=tr&tbm=isch&oq=msi+750ti+t&gs_l=mobile-heirloom-serp.1.0.0i19j0i8i13i30i19l4.6986.12086.0.14672.14.9.3.0.0.0.288.1248.2j2j3.7.0....0...1c.1.34.mobile-heirloom-serp..11.3.394.LQAr29CNuwI#mhpiv=7
    Bu arada kartınızın twin frozr gamimg oc olduğu var sayıyorum. Stok 750ti de olabilir kartınız emin değilim.
    Görseldeki kart 750ti değil ama destek çubuğu buna benzer birşey net foto bulamadığım içim buna koydum ama her modelde yok zaten 2014ten beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0netw0 -- 11 Mart 2016; 13:03:07 >

• Aynı Model Kartlarda farklı Seri Üretimler Olabilir Anakartlardaki Rev 1.0 1.2 gibi düzenlemeler yapılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 960 (Ti) Sonunda Geliyor !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0netw0 Bende de yok o siyah şey. Twin Frozr kartım.

Ottomanrupe Anladım hocam sağolun.
  • Bendeki samsung bellekli. Çok iyi o.c oluyor gpu da boostla 1400 e kadar çıkıyor stabil kart zotac.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• cyraxus kullanıcısına yanıt
    Ocluyken ısı durumu nasıl ? Ocsuz haline göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junaiun

Ocluyken ısı durumu nasıl ? Ocsuz haline göre.

Max 65 derece gördüm. Kartta ek güç girişi yok malesef(Ek güç girişi olan özelleşmiş modeller mevcut) olsa 1500 leri görür. Bios modla max 65.5 watt yaptım kartı malesef daha çok voltaj güç veremiyorum...
  • Konu kilit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.