Bildirim
MSI GT72
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Wireless performans i kotüymüş ayrica optimus özelliği devre disi harici ve intel arasinda gecis yapmak icin restart atmaniz sart. Onun disinda sogutmasi cok iyi. Bu laptop u alacaksaniz notebookcheck sitesine bakin orada incelemesi var. Ben monster ve msi arasinda kaldim. 240 gb msatali 980m li monster 6000 lira Msi 970m li olani bile 7000 lira. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Notebook gayet iyi 3-4 aydır kullanıyorum forumda farklı konularda cevaplarda var bu modelle ilgili oralardan da bakabilirsin. Soğutması performansına zaten kimse kalkıpta bir şey diyemez herhalde gönül rahatlığı ile alabilirsin.
-
Monster daha hesaplı onu tercih ederdim eğer ben alacak olsaydım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para sorunun yoksa bu kasa çok iyi . Ama eğer monster düşünürsen seni memnun edecektir 970m li bir msigt72 fiyatına 980m+ ssd li monster alinabilir . Ayrıca asus g751 de düşünebilirsin daha kaliteli ve hoş tasarımlı bir kasası var ayrıca asus kalitesi tartışılmaz her ne kadar geçen sene türkiyeye outlet cihazları sıfır diye göndermiş olsalar da..böyle alternatiflerin var ama ben olsam msi alırdım para sorunu yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X