Şimdi Ara

Msi GE70 mi Toshiba X775-Q7380 Qosmio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/qosmio-x775-q7380-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,33228.html

http://www.pahalix.com/MSI-GE70-i7-3610-8G-750G-173-2VGA-W7PRE-DDR5,PR-6685.html

Yani 17.3" ekran hangisinin oyun performansı daha iyidir? Ses olarak Toshiba önde diye biliyorum fakat ekran kartı 4gb mı toshibanın? Ekran kartında da fark koyuyor i5 veya i7 olması sorun değil siz hangisini önerirsiniz?

Ve GE70 Alabileceğim link verebilir misiniz?

• 4 gb aldatmaca. daha doğrusu pazarlama stratejisi. 4 gb a ramden yiyerek çıkıyor onunda bi işe yaradıgı söylenemez. ekran kartındada farkı koyuyor demişsin. fark falan koyduğu yok : ) aynılar desek yeri var. ama toshibanın kartını çıkarıp ileride monsterdan ekran kartı alıp takabilirsin. msi da bunu yapamazsın. toshiba 2. nesil i5. msi 3. nesil i7 bayağı bi fark var. ge 70 pcdepo ve hizlialda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

4 gb aldatmaca. daha doğrusu pazarlama stratejisi. 4 gb a ramden yiyerek çıkıyor onunda bi işe yaradıgı söylenemez. ekran kartındada farkı koyuyor demişsin. fark falan koyduğu yok : ) aynılar desek yeri var. ama toshibanın kartını çıkarıp ileride monsterdan ekran kartı alıp takabilirsin. msi da bunu yapamazsın. toshiba 2. nesil i5. msi 3. nesil i7 bayağı bi fark var. ge 70 pcdepo ve hizlialda var.

pcdepo hızlıal sanalmarketim vatan teknosa istanbulbilisim nereye bakarsan bak ge70 bulabilsem simdi alcam gerçekten sabahın 5inde yapacağım ödemeyi ama yok :(
  • quote:

4 gb aldatmaca. daha doğrusu pazarlama stratejisi. 4 gb a ramden yiyerek çıkıyor onunda bi işe yaradıgı söylenemez. ekran kartındada farkı koyuyor demişsin. fark falan koyduğu yok : ) aynılar desek yeri var. ama toshibanın kartını çıkarıp ileride monsterdan ekran kartı alıp takabilirsin. msi da bunu yapamazsın. toshiba 2. nesil i5. msi 3. nesil i7 bayağı bi fark var. ge 70 pcdepo ve hizlialda var.

gtx serisi kart olması defalarca yazdım değişebilir olduğu anlamına gelmez fabrikanın nasıl ürettiğine bağlı kaldıki toshıba'nın bu modelinde anakart'a entegre.ge70 yerli stoklarda yok şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

gtx serisi kart olması defalarca yazdım değişebilir olduğu anlamına gelmez fabrikanın nasıl ürettiğine bağlı kaldıki toshıba'nın bu modelinde anakart'a entegre.ge70 yerli stoklarda yok şuan.

bıktım senden : ) her yorumuma muhalefet oluyosun : ). abi link falan verebilirsimin anakarta entegre oldugunu gösteren. tamam bios uymaz vs vs de şu entegre oldugu saçma.

• quote:

quote:

quote:

bıktım senden : ) her yorumuma muhalefet oluyosun : ). abi link falan verebilirsimin anakarta entegre oldugunu gösteren. tamam bios uymaz vs vs de şu entegre oldugu saçma.

en yeni serisini göstereyim sana ,ekran kartı resmi var anakarta entegre çiptir bunlarhttp://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X870 .mxm slotu olsa tıpkı masaüstü ekran kartı mimarisine sahip olurlardı mxm slotu bulunan bir kartın şeklihttp://www.mxm-upgrade.com/ ben sana muhalefet olmuyorum yanlışı düzeltiryorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

en yeni serisini göstereyim sana ,ekran kartı resmi var anakarta entegre çiptir bunlarhttp://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X870 .mxm slotu olsa tıpkı masaüstü ekran kartı mimarisine sahip olurlardı mxm slotu bulunan bir kartın şeklihttp://www.mxm-upgrade.com/ ben sana muhalefet olmuyorum yanlışı düzeltiryorum.

muhalefet oluyorsun dediysem takılıyorum. ayrıca yolladıgın linkte kartın entegre oldgunu yazan bir içerik görmedim. sadece pc yi tanıtıcı içerik var. neredeyse hiçbir bilgisayar satıcısı yazmaz zaten mxm slotu var diye. bir kart harici üretiliyorsa haricidi dahiliyse dahilidir. ve gtx 560m harici. bu kesinlikle anakarta entegreli/dahili olamaz ve gtx 560m mxm 3 slotludur mxm 3 slotlu kartlarla değiştirilebilir. hepsiyle değil tabi harcadığı güç tüketimine vs göre değişir ama kart çıkarılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen yine bildiğini oku kartın resmini vermiş toshıba entegra karttır o gördüğün mxm slotlu karın resminide verdim kasada yer kaplamaması için bazı üreticiler entgre kullanır.Lenovo y580'de gtx660 var değişebilir olduğunumu zannediyorsun yerden tasarruf için entegre yapmış,mxm slotu olam kasalar geniş içeriklidir zaten resindede var baya yer kaplar anakart üzerinde.Sen birde dahili kartla,harici kartın mantığını anlamamışsın galiba,harici diyorsa ram'den yemediği içindir harici dediği değişebilir anlamı taşımaz sen bildiğini oku araştır biraz:).Zaten söyledim gtx serisi mxm3 slot'ludur diye ama yine diyorum gtx olması değişebilir anlamı taşımaz bazı markalarda bu geçerlidir sen yine bildiğini söyle araştır derim elemnt uydurmuyorum.
  • Haci ben kendi fikrimi soyleyeyim sen mercedes(toshiba) ile hyundai(msi)yi karsilastiriyorsun
  • ne konuda toshıba mercedes oldu performans konusunda mı? ekran kartı gtx560 ama msi'deki gt650m aynı ayarda karttır.Toshıbayı gözünde büyütme fiyatına aldanma olması gereken yerde bile değil yüksek fiyatı,msi'nin gt650m i5 olan modeli 2000 altında satılıyor aynı şekilde lenovo'nun i5 gtx660m kartlı olan modeli 1800tl toshıba'nın benim gözümde mercedes'lik bir yanı yok kazık fiyata satıyor onu bilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Temmuz 2012; 3:35:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.