Şimdi Ara

Msı anakart kullananlar bir baksın ( Arka ayna )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Msı 970 gaming anakartı alıp montajı yaptığımdan beri yaşadığım bir iki sorun vardı özellikle trrent açıkken film izlerken veya müzik dinlerken hoparlörden sürekli bir cızırtı geliyordu ve anlık olarak takılmalar oluyordu aslında montajı yaparken farketmiştim arka ayna tam oturmuyordu yani biraz yamuktu bu yüzden gaming portları'nı kullanamıyordum ses girişi'de ufak bir temas oluyordu aynaya bu gün canıma tak etti dedim bir bakayım elimle itttim yamultmaya çalıştım değişen birşey olmadı en sonunda kasayı tamamen söktüm ve aynayı bu şekilde denedim karşılaştığım manzara bu oldu ayna arka girişlere uyumlu değil sonuç olarak arka aynayı sökmek zorunda kaldım bu şekilde kullanıyorum yorum sizlerin.
    Son olarak sizlerde'de bu veya buna benzer bir durum varmı merak ettim ayrıca Msı'a yakıştıramadım bu durumu.
     Msı anakart kullananlar bir baksın ( Arka ayna )  Msı anakart kullananlar bir baksın ( Arka ayna )  Msı anakart kullananlar bir baksın ( Arka ayna )

• 3. fotoğrafa bakarsak anakart yamulmuş gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 10 Eylül 2015; 22:15:25 >
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çekimden o.
  • aynanın tam lan girişinin sol üst kısmına gelen köşesinde bükülmüş gibi değişik bir görüntü var, son resimde de anakart lan portunun olduğu kısımdan sonra bükülmeye başlamış gibi geldi gözüme.

komplo teorim şu; anakart ayna ile birlikte bükülmeye başlamış, aynayı kasa tuttuğu için tam bükülememiş ama anakartı tutan birşey olmadığı için bükülmeye devam etmiş sonra da kartla ayna arasında kot farkı olmuş.
  • Ben Gaming3 kullanıyorum herhangi bir problem görmedim. Yaşadığınız cızırtı probleminin nedeni anakartın aynadan aldığı parazitten olduğunu düşünüyorum. Eğer yeni ise servise vermenizi öneririm.
  • Sorun sende dostum daha yeni kurdum ayni boardu tam oturdu yerine garantiye yolla aynayi yenisini yollasinlar onemli degil cokta hani eminim cunku ps2 portunu kullandim cok takintiliyimdir mutlaka fark ederim

Not: sogutucun anakarti egmis o yuzden portlar oturmuyor cok skmissin gevset biraz o ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 10 Eylül 2015; 23:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle şimdi lan kısmının oradaki ezilme gibi görünen yer kasada takılı iken ben tornavida ile biraz zorladım acaba boşluk filanmı var diye bir iki yere daha aynı şekilde yaptım ama olmadı, Bunun dışında evet anakartt'da sanırım biraz bükülme var gibi ama sorun olacak şekilde değil o çünkü aynanın uyumsuz olduğuna eminim nasıl derseniz S/PDIF girişine bakarsanız eğer orası tam oturuyor ses girişleride tam oturuyor ama usb girişleri aşşağıda kalıyor.
    Ses'de cızırtı kalmadı aynaı çıkarınca düzeldi temas ediyordu demekki azda olsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum sen beni dinle sok sogutucunu yerlestir plakayi tam oturacak ;) cunku daha yeni kullandim boardu yok boyle bir sorun :) sogutucunu sokup aynayi koydugun zaman fark edeceksin sogutucu kismindan egriliyor zaten board :) benim xigmatek gaiada boyle yapyo cok sktigimda oturmuyor ps2 girisleri falan sen dedigimi yap :)

Zaten zararli oyle durmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 11 Eylül 2015; 0:36:34 >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    İyi güzel diyorsun'da ilk montajı yaparken'de tam oturmamıştı onun içi söktüm zaten yani üst taraftaki gaming portlarını kullanamıyorum o zaman'da
  • Dostum sogutucunun anakartin arkasina taktigin plakayida sokeceksin bi dene icimizde kalmasin ama cok buyuk ihtimalle sorun bu cunku basima geldi :)

Hafta sonu denerim o zaman anca
  • 3. fotoğrafta arkadaşın dedigi gibi yamuk duruyor. yanlış montaj mı yaptınız hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka dene :)

• Montajla alakası yok soğutucu yüzünden öyle duruyor ama sorun bence o değil :) Dikkatli bakarsanız S/PDIF girişi tam oturuyor anakarttın o yamuk dediğiniz kısım düz dursa gaming portları iyice aşşağıya doğru gelecek benmi yanlışım yoksa
    Birde yanılmıyorsam aynı şekilde arka ayna yamuk diye yazan bir kullanıcı daha vardı.
  • Sen yanlışsın o giriş zaten tam oturur çünkü öne doğru çıkan aynanın dışına çıkan bi giriş arkada kalmıyor yani o otursa diğer hepsi kayar bi yamukluk varsa ki öyle durum zaten :) Sen bi dene haklıysam tek yapacağın biraz daha gevşetmek olacak :)
    Açıkcası hocam o kadar uğraşmak istemiyorum çünkü ilk montajı yaparken soğutucuyu monte etmeden'de tam oturmamıştı
  • Maksat icimizde kalmasin yani daha yeni kullandigim bir board dikkatte ederim boyle seylere belki uretim hatasi belki egri durdugu icin deneyelimde biz sonra yol garanti zaten

Benim soğutucu montajı sıkıntı yoksa dün sökmüştüm evde yiğenler olmasa bakardım iyice garantilik bir durum yok aslında en fazla arka ayna değişir :)
  • Konusursun servisle elindekini yollarsin onlar yenisini gonderirler buyuk ihtimal ayna sorunluysa :)

• Bakalım hocam hafta sonu termal macun var ise tamamen sökerim tekrar mecburen bu arada arka aynanın arka kısmında bulunan o yumuşak yeride söküp denedim oda olmadı
    Bilgisayarda garip garip sorunlar var torrent açıkken'de hoparlörler cızırtı yapıyor yine kafam bozuluyor arada git 990FX al diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 11 Eylül 2015; 17:24:00 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.