Şimdi Ara

MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

INDIR

MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10

Change list:

Improved hardware monitoring module architecture with better extendibility
    Added temperature limit, power limit, voltage limit and maximum overvoltage limit graphs to hardware monitoring module for release 320 and newer NVIDIA driver. The graphs help you to understand the reasons of realtime performance limitations (e.g. reaching power target) on GPU Boost compatible graphics cards
    Added framebuffer, video engine and bus controller usage graphs for NVIDIA graphics cards to hardware monitoring module
    Added generic NVAPI videomemory usage monitoring for NVIDIA graphics cards unattached to Windows desktop (e.g. dedicated PhysX accelerators)
    Updated power reporting for release 320 and newer NVIDIA drivers. Now MSI Afterburner reports normalized total power according to NVIDIA recommendations
    Added core voltage control for reference design NVIDIA GeForce GTX 7x0 series graphics cards
    Added core voltage control for reference design AMD RADEON 7990 graphics cards with VT1556 voltage regulators
    Build number is now displayed in “i” window and in application tray icon tooltip
    Localizable installer files for third party translators are now included in distributive in .\SDK\Localization\Installer folder
    Now RivaTuner Statistics Server installer is being started by MSI Afterburner installer to make installation process easier for beginners. The server distributive is being copied to .\Redist\RTSSSetup.exe during MSI Afterburner installation, so you may always install it later if necessary
    RivaTuner Statistics Server has been upgraded to version 5.1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 22 Mayıs 2013; 14:33:24 >

• renkler tam ıstedıgım gıbı olmuş.
    haber için teşekkürler.
    hemen indirip deniyeceğim.
  • indiriyorum
  • inşallah rivaturner saçmalamasını düzeltmişlerdir sağolasın kardeşim
  • deneyelim bakalim, yeni eklenen tablolar kullanisli olacaktir :) eskiden sadece gpu z de vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız bunun skini yüklü değil nereden indirileceğini bilen var mı?
  • precision x kullanırım.. bakalım update gelecektir bunada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

yanlız bunun skini yüklü değil nereden indirileceğini bilen var mı?

Download Dragon Army Skins

http://www.guru3d.com/files_details/msi_afterburner_beta_download.html
  • Aynı sayfada burnumun dibinde görmüyorum
  • @rezes 'sin konusunu görünce hemen yukledım kurdum.
    Dragon Army Skins de uyguladım.

fakat big olmuyor.
    kucucuk gözüküyor afterburner.
    işallah bunun big skin 'da çıkartırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 23 Mayıs 2013; 9:35:03 >
  • EVGA® Precision X 4.2.0

tam tahmin ettiğim gibi update geldi.

http://www.evga.com/precision/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.