Bildirim
MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ nasıldır?(kaveri 860k için 3 saat içinde alınacak)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oc yapmayacaksan f/p karttır işini görür, kasanın ön kısmında usb 3 varsa dönüştürücü alman gerek ön usb3 portu yok kartta _____________________________ 
-
Usb 3.0 ve Sata 3 6gb/s desteklediği için alınabilir, ön panel için usb3.0 desteği yok. _____________________________
Ryzen 5 1600X | GA-AB350M-D3V | 2x8GB 3000MHz | RX 5600 XT - Xeon X3440@3.8GHz | GA-H55M-S2V | 2x4GB@1200MHz | R9 380 4GB
CGNat IP ile Port Açma -
Arkadaslar bende ayni islemciden aldim tavsiye edebileceginiz fp a88x anakart var midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
http://www.hepsiburada.com/gigabyte-f2a88xm-ds2-amd-a88x-ddr3-2400mhz-oc-soket-fm2-matx-anakart-p-BD304368
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hayırlısı olsun, oc konusunda biraz masrafı yükseltirsen ileride için işlemci sana daha uzun süre yeterli olur. _____________________________ ASUS N56VZ Intel Core i7 3630QM 2.4 GHz - NVIDIA GeForce GT 650M - Memoright 240 Gb V3M Sata3 Senkr SSD - 16 GB ram 1600 mhz - Windows 7 - Xiaomi Redmi Note 8 -
yapılır ama pc mate daha iyidir heatsinki var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 12 Eylül 2015; 22:01:53 >_____________________________ 
-
bu ikiliyi alalı 1 hafta oluyor 4.3 ghz de kullandım üstünü denemedim işlemciyi sanalpazardan hepsiburadadan almış bir arkadaştan aldım 185 liraya kapalı kutuydu anakartta fiyatına göre işte yalnız bi sorun var benim anakarta özel olsa gerek işlemcinin fanının takıldığı yer fanı hep full devir çalıştırıyor hızı düşürüyorum ama etki etmiyor... zaten anakartin üzerinde bir adette sys fan girisi var ona taktim fanmi bozuk acaba diye orasi hız kontrölü sağladı ama cpu fan girişinde sorun var o yüzden öyle kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı