Şimdi Ara

Satılık AMD Phenom II X6 1100T, X3 720, Asus M4A79T-Deluxe Anakart ve Diğer Parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık AMD Phenom II X6 1100T, X3 720, Asus M4A79T-Deluxe Anakart ve Diğer Parçalar
    Selamlar arkadaşlar. Yeni sistem topladığım için, bu güne kadar kullandığım emektar sistemimi satışa çıkarıyorum. İlgilenenler PM yoluyla ulaşabilir.

AMD Phenom II X3 720: Satıldı
    Asus M4A79T-Deluxe DDR3 Anakart: Satıldı
    Zalman CNPS11X Performa İşlemci Soğutucu: Satıldı
    Kingston HyperX Savage 8GB 1600Mhz Ram: Satıldı
    WD Caviar Green 1.5TB HDD: Satıldı
    Sandisk SSD Plus 120GB: Satıldı

Toplam: 1450TL

NOTLAR: Anakartın üzerinde stok AMD fanı takmak için gerekli parça bulunmuyor. Zalman daha büyük bir fan olduğu için o parça çıkarılıp, öyle takıldı. Anakartın o parçası elimde yok. O yüzden soğutucunun anakart ile beraber alınmasını öneririm.

AMD Phenom X3 720'yi de satış listesine koydum. Bu işlemci X6 1100T'yi almadan önce, yine listede bulunan anakart üzerinde kullandığım işlemciydi. Dördüncü çekirdeği isteğe göre bios üzerinden aktif edilebiliyor.

Zalman soğutucunun anakarta giren fan soketi birkaç sene önce yalama olmuştu. Bende başka bir fan alıp, onun soketini kablosunun bir bölümüyle Zalman'ın kendi fanına kaynaklamıştım. O günden beri çalışma olarak bir sıkıntısı yok. Sadece ilk açılışlarda "CPU Fan Error" uyarısıyla karşılaşabilirsiniz. Bu da sanırım anakartın kafasının karışmasından meydana geliyor. Eğer işçiliğiniz iyiyse çözülmeyecek bir problem değil. Yeni fan da takabilirsiniz. Benim elimden bu kadarı geldi.

Bloody P93 mouse'un üst taraftaki 1 makro tuşu bozuk, hemen arkasındaki makroya da sert basmak icap ediyor. Bunun dışındaki bütün tuşları çalışmaktadır ve herhangi bir başka sorunu yoktur.
    Fotoğraflar:
    Satılık AMD Phenom II X6 1100T, X3 720, Asus M4A79T-Deluxe Anakart ve Diğer Parçalar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ram, SSD ve HDD @KEREM04283 'e satılmıştır. İyi günlerde kullanmasını dilerim.

• 12 Ekim'de kargoya verdiğim AMD Phenom II X6 1100T Yurtiçi Kargo Çorlu/Günebakan şubesinde kaybedildi ve 17 Ekim itibariyle hala bir haber yok. Bu yüzden işlemci @ozguzel 'e ulaşamadı ve ücretini iade ettim. İşlemci bulunamadığı için "mal değeri" olarak ücretini Yurtiçi Kargo'dan tahsil etmeye uğraşıyorum. Ozguzel'de sağolsun bu aksaklığa rağmen bana referans vermeyi istedi. Şeffaflık adına bunu burada belirtme ihtiyacı hissettim. Tekrardan teşekkür ediyorum kendisine.

Daha Fazla Göster
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim beni mağdur etmediniz insanlık gösterdiğiniz için dürüst ve sizin gibi insanlar ile alışveriş yapmak en büyük temennim inşaallah tez zamanda problem çözülür. Herşey için sağolun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.