Şimdi Ara

msi 8800gt kilitleniyor.(kabak tadı verdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler daha önce de bu konunun bahsi geçmişti.ekran kartım bazı oyunlarda kilitleniyor.son olarak assassins creed.renkler karışıyor oyun donuyor ve görüntü sürücüsü kesildi gibi bir uyarı veriyor vista.nedir bunun sebebi? bios updati var mı bu ekran kartlarının? ondan yapabilir diyorlar.shader hızını 50mhz düzelttim sorun düzelmedi.servise mi yollayalım yeni ekran kartını?

• sorunun nerden kaynaklandığını tek seferde anlayabilmen için kartı söküp bi arkadaşının sistemine takıcaksın, onun kartı da senin sisteme. böyle test edersen anlarsın yoksa her bi parçayı denemen lazım uzun iş.. servise gönderirsen %80 arıza tespit edilemicek (kasayı göndermedikçe). bi de assasin creed orjinal mi? değilse jarusalem bölümünü nası geçtin?
  • MSI 8800GT lerde ısı sorunu çok gündeme gelmişti. İstersen fan hızını arttırıp tekrar dene. (Riva Tuner)
  • fan %70 te ısıdan olacağını zannetmiyorum.orj. assassins creed daha çıkmadı.fix dosyası var rusça-ing dönüşümlü.yada jarusalemden sonrasının save dosyası var.
  • Crysis te donuyormu? Bir de saat hızlarını düşürüp öyle dene bakalım.. Oyunlarda problem olabilir.
  • crysiste donmuyor.sega rally de ve assassins creed de donuyor.
  • Sega rally ve Cm Dirt' i geçenlerde saatlerce oynadık arkadaşla
    en ufak bir sorun yaşamadım.
    Assassins creed' de de şu ana kadar bir sıkıntı olmadı.(donma/kilitlenme anlamında)
    Bence başka bir problem var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartlarında bios uptade olmaz, olsada yetkili servislerin elinde olur bu versiyonlar..ancak modlanabilir fakat tehlikeli bir iştir. Bana kalırsa driver problemi gibi duruyor.. Driver ı bi güncelle öyle dene bakalım.. Bu iş böyle işte onu dene bunu dene
  • bende de aynı kart var allaha şükür öyle bir sorun olmadı bu zamana kadar ısı ne alemde %70 de bile ısınma sorunları var ilk çıkan versiyonların ben crysisde %100 de bile 80 derece gördüm.. Tabi fanını değştirdim şu an kartın ısı sorunu çözüldü
  • %70 fanı açıyorum.renkler mavi olarak artifact oluşuyor.pat siyah ekran sonrada restart atmak zorunda kalıyorum.şimdi diriverı kaldırıyorum.hangi driverı kursam sorunsuz olur?
  • Ben dün 169.44 driverını kurdum crysiste donma yaşadım şimdi sildim 169.21'i kurucam onda hiç donma olmuyordu.
  • eski driverı komple kaldırdım. 169.44 ü kurdum.oyunu komple kaldırdım yeniden kurdum.fan hızını %100 e aldım.yine aynı.kart mı arızalıdır nedir?sadece 2 oyunda yapıyor.
  • Son sürücülerden uzak durulmalı. 174.20 beta'yı kurduğumda 88 GTS G92 ile donma sorunları yaşadım.

169.21 WHQL hâlâ en iyisi gibi. 171 serisi de iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Mart 2008; 3:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

beyler daha önce de bu konunun bahsi geçmişti.ekran kartım bazı oyunlarda kilitleniyor.son olarak assassins creed.renkler karışıyor oyun donuyor ve görüntü sürücüsü kesildi gibi bir uyarı veriyor vista.nedir bunun sebebi? bios updati var mı bu ekran kartlarının? ondan yapabilir diyorlar.shader hızını 50mhz düzelttim sorun düzelmedi.servise mi yollayalım yeni ekran kartını?

CD deki driverı kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Son sürücülerden uzak durulmalı. 174.20 beta'yı kurduğumda 88 GTS G92 ile donma sorunları yaşadım.

169.21 WHQL hâlâ en iyisi gibi. 171 serisi de iyi olabilir.

donma derken artifact mı veriyordu? yani renkler karışıp mı donuyordu?
  • bendede aynı kart var.sorun yok.fan hızı 25 te.hiç bi oyunda donma yok.ayrıca 169.21 en temiz sürücü.ama daha sonra omega 169.21 sürücüsünü yükledim.Ciddi anlamda görüntü kalitesi ve performans farkı yaşadım.En iyi sürücü bence şu anda Omega 169.21

www.guru3d.com sitesinden indirebilirsiniz.
  • pğeki hocam bu omega 169.21 dediğin xp içinmi
    guru da arattım vista için yok da
  • CD den çıkanı kullanıyorum ben bi problem yok.
  • Selam arkadaşlar bu omega sürücüler nedir nvidia nın resmi sürücüleri değil herhalde artı bir özellik sağlar mı indirip kurarsak yamuk çıkar mı
  • Bendeki Asus En8800GT TOP CD deki versiyon: 6.14.11.6902 en iyi sürücü bana göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.