Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koca bir sezon hapishanedeki olayların saçma sapan anlatılmasıyla bitti. Normalde 5 dakikada anlatılabilecek bir kısım için tamı tamına bir sezon harcandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sorguya çekecekler?
    Darlene'nin söyleyeceği:"Benim erkek arkadaşımdı, hiçbir şey bilmiyorum."
  • Son bölümün çekim detayları, kamera açıları muazzamdı.
  • Yeni başladım izlemeye. Biraz yavaştan alıyorum ki hemen bitmesin.
  • 10 bölümde 8 bölüm filler olacaksa hem de vasat bir kurguyla, takip etmek anlamsız.

Dizi yokluğunda son çare olarak izlenebilecek bir dizi olabilir ancak.

Piyasada bundan kaliteli bi ton dizi varken, tamamıyla zaman kaybı.

Herkese iyi seyirler dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav guncel olmayan adamin, konunun son sayfasinda işi ne anlayamiyorum.

en ufak seyde "sipilir virmiyi ozin gistirilim"
    sonra suclu biz oluyoruz, asilan biz oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obscenity -- 12 Eylül 2016; 9:50:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bayramlar fsociety ailesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

İyi bayramlar fsociety ailesi

Oyuncuların isimlerini öğrenebildin mi? Bayramdan sonra sözlü yapacam seni
  • Ne bilim ya, dizi çok sıktı, saçmaladı, başrol kahramanı kalmadı, hepsi mala bağlandı... Katil kim çıkacak merakla bekliyoruz, umarım mektubu bulup okurlar bu sefer.
  • Darlene umarım
    gebermiştir.. ne duygusuz, salak bi kız..
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    bende başka bişey bekledim elliot tamamen pert olur artık öyle olursa

• Çok karıştı ortalık, nasıl toplayacaklar merak ediyorum açıkçası.

• tyrell wellick de öldükten sonra elliot'un yeni kişiliği oldu galiba. elliot'un artık 3 kişiliği oldu, kendisi, babası ve tyrel wellick.

ama tırt yani, 2. sezon güzel başlamıştı ama bir şey anlamıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 15 Eylül 2016; 14:09:01 >
  • EVET BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

TYRELL WELLİCK GERİ DÖNDÜÜ ! !
  • Bu arada dizi aslında çok aptalca bir şey oldu daha fazla böyle gidemez bence.

• tyrell wellick geri mi döndü elliot un kişiliği mi bunu anlayamadım onun dışında darlene i göstermediler son bölümde hepsini açıklığa kavuştururlar büyük ihtimal

• Haydeee

• Kafam yanıyor.

Elliot'un unutma olayını güzel işliyorlar bizim de bilmememizden ötürü insan tuhaf hissediyor izlerken.

• elliot tyrell'i görebiliyormusun dediğinde taksicinin dediklerini bulabilecek varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane 2. sezondan gelinen duruma bak, bu sahne efsaneydi

"Is that what God does? He helps? Tell me, why didn't God help my innocent friend who died for no reason while the guilty ran free? Okay. Fine. Forget the one offs. How about the countless wars declared in his name? Okay. Fine. Let's skip the random, meaningless murder for a second, shall we? How about the racist, sexist, phobia soup we've all been drowning in because of him? And I'm not just talking about Jesus. I'm talking about all organized religion. Exclusive groups created to manage control. A dealer getting people hooked on the drug of hope. His followers, nothing but addicts who want their hit of bullshit to keep their dopamine of ignorance. Addicts. Afraid to believe the truth. That there's no order. There's no power. That all religions are just metastasizing mind worms, meant to divide us so it's easier to rule us by the charlatans that wanna run us. All we are to them are paying fanboys of their poorly-written sci-fi franchise. If I don't listen to my imaginary friend, why the fuck should I listen to yours? People think their worship's some key to happiness. That's just how he owns you. Even I'm not crazy enough to believe that distortion of reality. So fuck God. He's not a good enough scapegoat for me."

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.