Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
86
Favori
94.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revion


    quote:

    Orijinalden alıntı: Revion


    Bir masa , bir defter ve internet baglantisi olmayan kucuk bir oda.Kalkma ve yatma saatini -kapi araligindan- soyleyen gardiyanvari/hemsirevari bir anne , kesin yemek saatleri 8.00 12.00 18.00 , hergun saat 10’da ev islerine yardim ediyor?!, hergun saat 14.00 de basketbol maci izliyor spordan nefret etmesine ragmen. – hapisanede/rehabilitede serbest zamanda yapilan aktivitelerden biri – , 2 haftada bir grup gorusmesine gidiyor – hapisane rehabilitasyon – , Gideon ile gorusmesi hapisane gorusmesine benziyor.Birbirlerinden ayri ve izoleler , Gideon sesini yukseltince donup Elliot’un annesine bakiyor sanki gardiyanmiscasina/hemsireymiscesine , Joey surekli konusan hucre/oda arkadasi , bolum sonuna dogru Darlane’e Elliot sorulunca `Onemli degil` cekiyor.Halbuki ilk sezon Elliot’u cogu yerde ikna edip her kosulda arkasindaydi.Ayrica Darlene’nin agladigi bir sahne var akilli evde durup dururken , Elliot’u kaybetmiscesine agliyor.


    1 ay önce bunu yazmışım.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her bölüm sonunda zekamın bu dizi için yetersiz olduğunu düşünüerek bitiriyorum ya bölümü

  • Elliot ne zamandan beri içeride? Tyrell cinayetinden mi girdi?

  • niye içeri girmiş.. Dizi sıçıp batırmasalar bari.. Bu ellliot ile çok oynadılar
  • kashna- K kullanıcısına yanıt
    Angela'nın babasının E-Corp'a borcu mevcuttu hocam. Alacak verecek meselesi yani, şimdi Angela E-Corp'ta çalışıyor ve bu olaya bakıyor. O yüzden birebir babasının yanına gitti.
  • 2-3 bölüm önce diziyi yerden yere vuranlar gelmiş auuuv cok iyi dizi diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumlarda çok övüldüğü için bu diziye başladım ama beni pek sarmadı. Adam çok donuk oynamış sevemedim bir türlü diziyi 2 bölüm izleyip bıraktım
  • Arkadaşlar S02E06'dayım da . FLEET[PRiME] indirdim. Altyazısını bulamadım. 1 tane var fakat 10. dakikadan sonra kayıyor. Bulabilen var mı bunu ?
  • Son bölümde fatal error verdim, kaldı 5 bölüm. Bizi neler bekliyor?
  • Son bölümde beynimin devreleri yandı. Haftaya kadar mal mal dolaşacaz şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi



    İlk 18 dk olayını neden beğenmediniz ki. Şaşırtıcı ve güzeldi bence. Üstelik ince göndermeler vardı gibi. Özellikle mr robotun tyrell i öldürmesi falan gibi


    Ben demiştim :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x7

    Hapishane olayıyla tekrar ters köşe yapıp mest etti. Bir arkadaş daha önce hapishane ilgili tahmini okuduğumda ne alaka ya diyerek hiç düşünmemiştim üzerinde. Helal olsun iyi gözlemlemiş diziyi. Leon'un ordaki elemanları bıçaklama sahnesinde hapishane ortamının sesleri geliyordu sanki. Peki bu Tyrell'in eşi Elliot'a gönderiyordu hediyeler paralar filan?

  • hocam düzleteyim ray ilk başta gelip elliot ile arkadaş olmak istiyor ama elliot istemiyor. Sonra mr robot elliotun yerine geçiyor ve ray ile arkadaş oluyor orada da büyük ihtimalle bilgisayar konusunda müthişim vs. diyor hatta rayin teklifini reddettiğinde ama sen bu konuda deha olduğunu söylememiş miydin ? Gibisinden bişey söylüyor. Yani mr robot kontroldayken rayle arkadaş oluyor bilgisayara erişim sağlamak için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 19 Ağustos 2016; 21:31:21 >
  • Ekşide yazılan en güzel tespit


    sezon 2'nin teması illüzyon ve kontroldü. her şey bu iki keyword üzerine kurulu. bazı insanlar, sezon 2'deki hemen hemen her şeyin yanılsama olduğuna dair fikirler üretmiş, ray'in de leoun'un da elliot'ın yeni hayali arkadaşları olduğu teorileri var ama ben katılmıyorum. en azından leon'un dibine kadar gerçek olduğundan eminiz son bölüm itibariyle. şahsen ray'in de hayali olması bana hiç mantıklı gelmiyor. ray karakteri karşımıza ilk olarak elliot'ın leon'la takıldığı basketbol sahasında karşımıza çıktı. en baştan elliot'ın bilgisayarlarla çok iyi olduğunu biliyordu. daha sonra kavga ayırma sahnesi ve köpekler hakkındaki sohbetleri ile elliot'a yakınlaştı. burada haftalar öncesinden hapishane teorileri kurmaya başlayan reddit kullanıcılarından okuduklarımı aktarayım; reddit'çi tayfanın teorileri, ray'in hapishanede görevli bir memur, yönetici olduğu fikri üzerinde yoğunlaşıyor. ve elliot'ın hapishanede olmasının sebebi olarak da krista'nın sevgilisinin ihbarı olduğu teorileri güçlü. en azından e-corp hacki ile alakalı bir hüküm olmadığı çok açık. çünkü 7. bölüm sonunda krista, elliot'a yakında çıkacağını söylemişti. ray'in 3. bölümde elliot'ın da eskiden bir köpeğinin olduğundan bahsetmesi, bu olasılıkları güçlendiriyor. ray'in eşinden gelen deep web mirası hikayesi, kendi ağzından anlattıkları ise tamamen gerçek. ray'in hapishane içinde bir bilgisayar ve ağ erişimine sahip olması, hapishanede memur/yönetici olduğu teorisinin en önemli kanıtlarından. başta dostane niyetlerle yaklaştı ve site işinde yardımının dokunacağından emin olduğu için sadece yapması gerekeni yapmak koşuluyla ray'in ofisinde ağ erişimi sağladı. ama elliot merakına yenik düşünce işler değişti, ray'i sakladığı bodrum, elliotun deliğe atıldığı yer ise tecrit edilmiş hücreydi. elliot, ray'i yakalattıktan sonra lanet olası federaller elliot'a dokunmadılar, çünkü elliot zaten hapishanedeki bir mahkumdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 20 Ağustos 2016; 3:38:15 >




  • s02e07
    güzel bölümdü hapishane olayıyla tüyler diken diken oldu her ne kadar durağan ilerlese de bu diziyi çok seviyorum.

  • Peki Elliot yada Mr Robot Tyrelli hangi zaman diliminde öldürdü?

  • Neden herkes Tyler Wellick'in öldüğünü (Elliot'un öldürdüğünü) söylüyor. Kaçırdığım bir şey mi var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanicattheDisco


    Neden herkes Tyler Wellick'in öldüğünü (Elliot'un öldürdüğünü) söylüyor. Kaçırdığım bir şey mi var?



    Son bölümde Mr Robot itiraf etti ya
  • dec_chaos D kullanıcısına yanıt

    Orada bahsettiği Romero değil miydi? İlk sezonda Mr. Robot Romero'yu vuruyordu diye hatırlıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanicattheDisco


    Orada bahsettiği Romero değil miydi? İlk sezonda Mr. Robot Romero'yu vuruyordu diye hatırlıyorum




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.