Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dikiz aynası mesajları güzeldi.

ayrıca angela sahnelerinde ben heycanlandım kızı ne hallere sokmuşlar. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETISEN -- 11 Ağustos 2016; 19:04:52 >
  • ilk sezonu bitimiştim, yer yer sıkıldıgım bölümler de dahil edersek sezona 10 üzerinden 6.5 falan veririm. Sezon finalinden sonra da nedense içimden 2. sezona bir merak dogmadı. Durum nasıl, birşey kaçırdım mı ? 2.sezona başlamalımıyım ya da hiç bulasma baska dizilere mi bak dersiniz ?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    2. sezon 1. sezondan çok farklı. 300 küsür dakika var şuan galiba. 200 dakikası psikolojik incelemelerle geçiyor. 4 - 5 sahne dışında hiç heyecan dolu alan yok. Dizinin bu yönünü seviyorsan şimdilik izleme derim, sezonun geri kalanında bu alanda patlama yaşarsa yorumlardan görür 2. sezona başlarsın zaten. Ha ama psikolojik incelemeler, Elliot ve Mr.Robot manyaklığı benim için candır diyorsan durman hata.
  • Millet ilk sezonu öyle bir övmüş ,ikinci sezonu yerin dibine gömmüş ki bu yorumları gördükçe ilk sezonu bir daha izleyesim geliyor acaba ben mi hatırlamıyorum diye.2.sezonu 1. sezon kadar beğendim.

6.bölüm çok hoşuma gitti.Saf aksiyon yerine bu tarz bölümler daha cok hoşuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 11 Ağustos 2016; 23:16:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. bölüm çok vasattı
  • s2e6
    dizi çok durağan ilerliyor ilk 15 dakika tamamen saçmalık. ilk defa angela ile olan sahneleri beğendim bir nebze heyecan vardı darlene'in dediklerini yaparken ben de heyecanlandım resmen. elliot'un babasıyla buzlarını eritmesi için sezonun yarısına kadar beklettiler tek sahnede her şey düzeldi aralarında ki. son 6 bölüm hala tylerr piyasada yok dizi kötü ilerliyor. son sahnede ki pc dükkanının ismi e-corp olabilir mi acaba

• Gelecek bölüm bu bölümden dahada iyi olacak galiba. Sonunda Tyrell, Hack'ten sonraki 3 gün neler oldu falan öğrenicez sanırım promoda öyle gösteriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

s2e6
    dizi çok durağan ilerliyor ilk 15 dakika tamamen saçmalık. ilk defa angela ile olan sahneleri beğendim bir nebze heyecan vardı darlene'in dediklerini yaparken ben de heyecanlandım resmen. elliot'un babasıyla buzlarını eritmesi için sezonun yarısına kadar beklettiler tek sahnede her şey düzeldi aralarında ki. son 6 bölüm hala tylerr piyasada yok dizi kötü ilerliyor. son sahnede ki pc dükkanının ismi e-corp olabilir mi acaba

mr. robot

• S2e06 720p fleet altyazı bulamıyorum arkadaşlar e corp reklamının olduğu yerdeki yerler çevrilmemiş(polis arabası yanaştığı yerdeki), direk kayıp gidiyo altyazı 3 tane farklı altyazı indirdim hepsi aynı yerde kesiliyo. Yardım edebilicek var mı?
  • bence dizi süper gidiyor bu hızlıca güncele geldim ama favori dizilerimden
    2x6
    süperdi ve angela'lı taraflar ilk defa sıkmadı tyrell wellick olayı ne zaman açıklancak hala soru işareti kaldı
  • İlk 15 dakikayı kimse sevmemiş herhalde, bayıldım o kısma

Dizinin akışıyla veya türüyle hiç bi alakası yoktu ama gülme efektleri, absürtlükler falan iyi güldürdü beni
    Bi de Alf'i Mr. Robotta gördük ya daha da bi şeye şaşırmam artık dizi izlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 12 Ağustos 2016; 3:33:41 >

• 4. bolume geldim. Devam edeyim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezon nasıl, 1. sezona da çok bayılmadığımı belirteyim.

• S2B6
    ilk 15 dk çöptü. Onun dışında dizi çok iyi, biraz ağır gidiyor ama...

Sonlara doğru tam bilgisayar dükkanının ismini Mr.Robot olarak belirleyceklerdi,

o kısım süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 12 Ağustos 2016; 14:40:08 >
  • Bu ne sayko bir promodur
  • dizi çok güzel ilerliyor bence. aksiyoncu tayfaya hızlı ve öfkeliyi öneririm
  • Bu sezon seyrettiğim en iyi bölümüydü dizinin, inşallah gene tempo ve gerilim yüksek olur.
  • 6.bolumu baya beğendim sıradan bir dizi olmadığını göstermiş oldu
    Edit:kimse begenmemeye başlamış aksiyon yok diye ne istiyorsunuz her bölüm bi yeri mi hacklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 12 Ağustos 2016; 20:59:31 >
  • 6.bölümde istediğim noktaya geldi dizi oldukça güzeldi
  • Son iki bölümle birlikte sonunda Angela ve Darlene ikilisi bir şeyler yapmaya başladılar dizi çok değişmedi ama en azından bunların sahneleri daha güzel geçmeye başladı

Son bölümün ilk 15 dakikası baya hoşuma gitti onun dışında aynı şekilde gidiyor ne olduğu ne yapmak istedikleri vs belli değil.Ben aksiyon meraklısı değilim Elliotun psikolojisi falan izlemek iyi hoşta dizinin yapımcıları ya sezon sonunda her şeyi güzel bağlayacaklar ya da öyle boş boş 12 bölüm bunu mu izledik şimdi diyeceğiz bakalım neler olacak
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.