Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funky-nd

hadi yaa. ben elliot programlama biliyor diye dusunmustum

Tüm sırrı bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

hadi yaa. ben elliot programlama biliyor diye dusunmustum

Tüm sırrı bozdu

Alıntıları Göster
    2*5

hacklemesini özlemişiz asosyal reisin, ama iyi dayak yedi
    saldırı sahnesi bayağı ani oldu beklemiyordum hiç, eleman kendini vurdu direkt dark army galiba
    wong gotham'daki gibi konuşuyor sanki konuşma şekli falan aynısı

• Neler oldu öyle 1x9
    elliot deli çıktı bildigin beynimi yakti bu bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Angela sahnelerine niye bu kadar kızılmış anlamadım. Dizinin 3 ana karakteri var. Elliot, Tyrell ve Angela. Elliot bildiğimiz gibi siber güvenlik görevlisi, Tyrell dünya ekonomisine hükmeden bir şirkette önemli bir yönetici ve Angela ise orta halli bir şirkette çalışan. Hepsinin hayatı da Evil Corp yüzünden daha kötü hale geliyor ve en büyük amaçları Evil Corp'u batırmak. Angela ise Evil Corp şirketinin direk merkezine giderek bu amacı gerçekleştirmeye çalışıyor.

3 değil 5 ana karakter var. Elliot, Mr. Robot, Angela, Darlene ve Tyrell.

Alıntıları Göster
    oha rami malek 35 yaşındaymıs. dizideki babası da 46

• quote:

oha rami malek 35 yaşındaymıs. dizideki babası da 46

Alıntıları Göster
    Bu dizi kafa yapıyor bende resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Bu dizi kafa yapıyor bende resmen

Alıntıları Göster
    bu elliot ne zaman akillanacak arkadas ya surekli basina is acip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stay weird

bu elliot ne zaman akillanacak arkadas ya surekli basina is acip duruyor

Alıntıları Göster
    2*5 sezonun şu ana kadarki en güzel bölümüydü

FBI'daki olay çok ani gerçekleşti, ne olduğunu idrak edene kadar katliam yaptı adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Engineer

2*5 sezonun şu ana kadarki en güzel bölümüydü

FBI'daki olay çok ani gerçekleşti, ne olduğunu idrak edene kadar katliam yaptı adamlar

Alıntıları Göster

2.Sezonun en iyi bölümü denebilirdi.
    Kuyruk sahnesini anlayan varsa beni bir yeşillendirebilir mi ?

• Rayı iyi biri sanmıyordum,ilk gördüğümden beri bir değişik gelmişti.Bizim eleman yine baskı altında tehdit altında kalıcak.Dayak yemesinden usandım Elliotun.Bir iki hareket görelim,hep pısırık kalmasındansa.Zamanla Elliotun dahada değişiceğini düşünüyorum.İnsanlara güvenmeme konusunda yine haklı çıktı.Bunlar bence Elliotun gerçek kişiliğini dahada ortaya çıkarması için araya geçiştirilen olaylar.Tyrell konusuna gelirsek hayali olduğunu malesef düşünmüyorum.Elliot evilcorpa gittiğinde,Tyleri sorduğunda burda yok demesi falan,Tylerin eliot olduğu ispatını ortadan kaldırıyor bence.Tabi bu olaylarıda Elliot aklından uydurmadıysa.Ben Tylerin başına iyi bir şey geldiğini düşünmüyorum ama bakalım.Bazı arkadaşlar diziyi beğenmemiş,bazıları ise hackleri kötülemiş.Bana kalırsa dizi efsane olma yolunda ilerliyor.Elliotun hal ve tavırları.Dizideki orjinal karakterler.Elliotun şizofren sahnelerini bazı sahnelere göre daha çok sevdim.Bazı bölümler gereğinden fazla uzatılmış.Malesefki gereksiz konuşmalar bütün dizilerde var.Diyiceğim şu ki dizi gerçekten güzel ilerliyor ama genel olarak çok yavaş ilerlediğini düşünüyorum.Bu bir yana Vera'dan Shaylanın öcünü almasını bekliyorum.Elbet bir gün gelicektir.O karakteri boşu boşuna diziye sokmadılar.Önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 10 Ağustos 2016; 5:03:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Ray'in adamlarının dövdüğü bilgisayarcı adamın saçıydı o.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Ray'in adamlarının dövdüğü bilgisayarcı adamın saçıydı o.

Alıntıları Göster
    Bölüm yeni bitti (2.Sezon 6.Bölüm)

Sezonun en iyi bölümü, Angela ve Darlenenin sahnelerindeki müzik falan herşey çok iyi yapılmış eski havayı hissettim ayrıca sonu ne güzel bitti be Elliot sonunda Mr Robot'a güveniyor sonunda görücez mr robotu aksiyonda galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy Recep -- 11 Ağustos 2016; 7:05:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daddy Recep

Bölüm yeni bitti (2.Sezon 6.Bölüm)

Sezonun en iyi bölümü, Angela ve Darlenenin sahnelerindeki müzik falan herşey çok iyi yapılmış eski havayı hissettim ayrıca sonu ne güzel bitti be Elliot sonunda Mr Robot'a güveniyor sonunda görücez mr robotu aksiyonda galiba

Alıntıları Göster
    Yeni bölüm bugün düşer mi ?

• bölümün başındaki 20 dakikalik komediyi izlemedim, cok bir şey kaybettim mi
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Dizinin psikolojik kısımları ile ilgilenmiyorsan sorun yok.

Angela'yı zor günler bekliyor. Elliot'ta tekrar Mr.Robot'a göre hareket etmeye başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Angela'yı zor günler bekliyor. Elliot'ta tekrar Mr.Robot'a göre hareket etmeye başlayacak.
    2*6

sitcom açılışını pek beğenmedim ama ilginçti. gideon'u sırf tekrar öldürmek için getirmişler tyrell de ölüyordu ne anlama geliyor acaba. femtocell'i veren dark army elemanları bilerek bozuk mu verdi yakalanmalarını mı istiyorlar. ilginç bölümdü

• quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

2x6

Elliot ile Mr.Robot arasındaki buzlar çözüldü. Mr.Robot'a karşı tamamen kötü duygular beslerken son sahnesi beni ters köşeye yatırdı. Dominique'in saf saf konuşması bazen FBI ajanı olmasını unutturuyor heleki karşısında FBI hackleme teşebüsünde biri bulunurken. Bölümün ilk 15 dakikasındaki eski komedi sitcomlarıyla kahkaha efektleriyle göndermeler vardı sanki. Ya da dizinin yarattığı yan etkilerden artık havadan nem kapıyorum. Tyrell'in araba bagajında götürülmesi Tyrell'in yokluğu hakkında önemli bir imgeyi temsil ediyor olabilir. Ayrıca Ray, Mr.Robot'a neler yaptıracak büyük merak konusu?

• S2E6

Sezonun en güzel bölümü diyen olmuş, bana göre en boş ve en sıkıcı bölümdü 50 dk boyunca bitse de gitsem diye izledim resmen.

Açıkcası Elliot un olmadığı sahneler gerçekten sıkıcı.Neden böyle düşünüyorum bilmiyorum ama 2. Sezon çıkmadan önce resmen gün sayıyordum, bu bölüme kadar da idare ettim ama gerçekten baydım bu sefer.

Aynı zamanda 6. Bölüme kadar Elliot'un tekrar babasına güvenmesini mi bekledik? Olaylar gerçekten yavaş ilerliyor

Tek temennim, bu sezonun 12 bölümden oluşuyor olması.

• quote:

2x6

Elliot ile Mr.Robot arasındaki buzlar çözüldü. Mr.Robot'a karşı tamamen kötü duygular beslerken son sahnesi beni ters köşeye yatırdı. Dominique'in saf saf konuşması bazen FBI ajanı olmasını unutturuyor heleki karşısında FBI hackleme teşebüsünde biri bulunurken. Bölümün ilk 15 dakikasındaki eski komedi sitcomlarıyla kahkaha efektleriyle göndermeler vardı sanki. Ya da dizinin yarattığı yan etkilerden artık havadan nem kapıyorum. Tyrell'in araba bagajında götürülmesi Tyrell'in yokluğu hakkında önemli bir imgeyi temsil ediyor olabilir. Ayrıca Ray, Mr.Robot'a neler yaptıracak büyük merak konusu?

Alıntıları Göster
    Dizinin hikayesi aynı böyle

Tam anladım diyorsun yine cok uzaksın diziye

• Beyler ben ilk sezonu KAT torrent sayesinde izledim, ikinci sezonun ilk 2 bölümünü KAT kapandığı için internetten izledim ama sonraki bölümleri bulamıyorum. Site varmı bildiğiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fceliktas

Dizinin hikayesi aynı böyle

Tam anladım diyorsun yine cok uzaksın diziye

Alıntıları Göster
    2 koca sezonun en sıkıcı en boş en gereksiz bölümüydü 4 defa falan durdurdum başka şeylerle uğraştım ilk durduğumda uyuya kaldım 1 saatlik bölüm 4 saatte anca bitti

imdbde 9.8 vermişler kafalar güzel heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 11 Ağustos 2016; 18:49:44 >

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.