Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninetales34 -- 3 Eylül 2015; 21:01:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

1x10 Ali Babacan'ın en büyük başarısı

izlerken benimde dikkatimi çekti,hayatında hiç bu kadar ünlü olamamıştır herhalde

• sezon finali fena deyildi hoşuma gitti sonunda ulaştılar zafere.
    evol corp un sahibi ihtiyar sonda biriyle konuşuyor o herif elliotın çinli hacker grubuyle görüştüğü zamanki tipsiz asyalı herif deilmiydi ona benzettim ben. ayrıca sanırım 2.sezonda elliot babasını yani mr.robotu kabullecenecek ve iş birliğine gidecek. bu zamana kadar karşı geldiği halde neleri başardılar birde karşı gelmediği olasılığını düşünün.

• Sanki bankaları hacklemeyi aceleye getirdiler, dizinin amacı buydu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Hiç beğenmedim sezon finalini. Çok boştu.

Bu arada şu Tyrell'in karısı Elliot'a Norveççe bir şey demişti. Norveççe bilen varsa çevirsin. Önemlidir belki.

"Hvis du har gjort ham noget, så slår jeg dig ihjel."

"If you have done something to him, I will kill you"

''Eğer Tyrell'e birşey yapdıysan seni öldürürüm.''

----------

Dizi güzel ilerliyor fakat Elliot'un kafasının güzel olma olayını fazla uzatmasalar iyi olur.Herkesi hayal olarak görmeye başladı finalde herşey bir rüyaydı diye uyanmaz umarım onun gibi birşey olacak gibi....
    Bu arada şöyle bir olay var Tyrellde Elliot'un hayal ettiği biri olabilir fakat tyrell'in eşinin(stephanie corneliussen) söylediği şey bu teoriyi çürütüyor malesef.Eğer eşide hayal ise sorun olmaz tabi fakat bu olay böyle uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 3 Eylül 2015; 23:44:03 >

• yoksaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 3 Eylül 2015; 23:44:07 >
  • quote:

bunu yazmaya geldim gülümsetti :D

• Berbat bi' sezon finaliydi.2 efsane bölümden sonra, sezon finalini böyle yapmak...Ne desem bilemiyorum.

• Şimdi Tyrell öldü mü beyler karısıda işin içinde mi şu sonda gelen çinlinin amacı ne oda elliotla beraberdi nedir bu havası biri açıklayabilir mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

bende bunu sormaya geldim harbi oymuş

edit:izledikçe yorum yapmaya geliyorum 33. dakikalarda elliot un gittiği internet kafade arkada gözüken fiyatlar çok mu uçuk başka bişey mi 80dakika 15$ diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 4 Eylül 2015; 1:40:41 >

• Kafa gitti benim.. 2. Sezona çok şey kaldı açıklayacak. Bu arada Tyrell'in karısı çok acayip değil mi sizce de? Hareketleri konuşması? Sanki Tyrell'i hipnotize etmiş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

bende bunu sormaya geldim harbi oymuş

edit:izledikçe yorum yapmaya geliyorum 33. dakikalarda elliot un gittiği internet kafade arkada gözüken fiyatlar çok mu uçuk başka bişey mi 80dakika 15$ diyo

şaka maka bende ona dikkat ettim açılış 2.5$

• şu saatten sonra elliot aslında tyrell deseler o kadının çenesi yüzünden bu hale geldi deseler herşeye inanırım. şaka bi yana kafayı yedirten bi final oldu eminim gözden kaçırıdığımız birsürü ayrıntı vardır gerçekten beyin yakan bi dizi
  • Çorba ettiler la bi diziye baslayalim dedik kafa birakmadi adamda

• karısı tyrella bi noktaya gelmek için çok çalışdık dedi
    tyrell mr robot ile arabasında konuşuyodu
    tyrellın karısının yabancı aksanı ile elliota ne dediği bu önemli
    sondaki çinli anonymousun lideri
    daha bir çok şey
    bunlardan dolayı diziyi 3 yada 4 sezona yayıp bitiricekler bitirdiklerinde ise dünyada gerçekten bişeyler değişecek çünkü dizinin senaristi açıkça bi yerden bilgi alıyo evilcorpun ise rothschild ailesi olduğunu düşünüyorum
  • kafalarda s0ru işareti bırakan bir sezon finaliydi bence kusursuzdu.

2. sezonu bekliyorum.
  • 2.sezon ve ince ayrıntıların veya akıla gelmeyeceklerin tahmini Spoiler! NOT: ÇOK AGIR SPOİLER İÇERİR

Kaynak:ekşi-reddit

Alıntı:
    başlıkta aradım ama bulamadım. işalla ilk benim aklıma gelmiştir.

bence bu heykır timinin kalan üyeleri yani zenci abi, gözlüklü eleman ve türbanlı bacı da darlene'in hayali badileri. onlarla daha çok etkileşimde olan darlene. elliot nadiren konuştu ama konuştuğu sahneler de bu teorimi haksız çıkaracak gibi değil zira mr. robot'un onlarla konuştuğu sahne daha fazla neredeyse.

hatta sezon finalinde elliot kafada olayı çözmeye çalışırken "darlene'in 2 saatte yazdığı kod" falan bir şeyler geveledi. öbür elemanlardan bahseden yok. son bölümdeki parti sahnesini tekrar izleyin, darlene, aynı elliot'un ilk bölümlerde mr. robot'la konuşurken yaşadığı kafayı yaşadı. tek coşkulu olan oydu diğerleri mal mal takılıyordu.

bence bunlar iki kardeş sürekli şizo partisi veriyorlar. lunapark da bir çocukluk travmasının mekanı. zaten genetik bi hastalık. hatta ileride babanın da aslında şizofren olduğunu ve bir şekilde kendine zarar vererek öldüğünü bile izleyebiliriz. bu kısımdan pek emin değilim ama darlene'den %99 eminim.

son bölümde zenci elemanın "kahramanımız yine yok, yine arkasını topluyoruz" demesi darlene'in iç hesaplaşması için mükemmel bir cümle değil mi? bir hacker üstadı hakkında böyle düşünür mü? ama şizofren kardeşi olan kesinlikle düşünür!
    darlene de şizofren. diğer hekırlar da onun hayali arkadaşları.

---------------------------------------------------------

güzel bir haberim var: izlediğimiz bölüm, sezon finali değilmiş. asıl sezon finali, şifreli bir biçimde internette duruyor. şifreyi de reddit'te çoktan çözmüşler.

--- spoiler ---

elliot'ın, tyrell'in arabasında bulduğu usb bellekli gözlüğü hatırlarsınız. elliot internet kafeye gidip belleği taktığında, bir vimeo videosunun linkiyle karşılaşıyor. açtığında, aşağıdaki videoyu izliyor:

Vimeo
    Boardwalk Fail
    https://vimeo.com/137378169

reddit'te bir adam, vimeo'daki kullanıcıya e-posta göndermek istemiş, sk8r904@gmail.com adresini denemiş. (siz de deneyin!) yanıt olarak şifreli bir metin almış:

-----begın pgp message-----

version: gnupg v1

ja0eawmcg+b8yx6xrqjgycboaxthtgovlx9clqkuyj8wkoogq6etfqg2oyq/xhtr

bu1hnmgywzmo9dbwc+acc3vigvjcf1m8ztach+engzg6mjmzrkum+fqagkdtgjmq

7vıbr6z8nqpnddqbz4zkfb0uı8/rtu81ftu4aı40n0b6sıa6p9jusajwu+rd/h28

ykwxw4oıgazk5pqnjhqm17rshdy/ue1r/9asmo4xgtl+myhuzczqucki8sfmlıp0

pcxjqwzxkr12w3rh6tlovhenjjlj/o59fzatdfodnreıstbq96le7wuldrgxzfs2

afhhp3egb1wsmk7vtsptrejtlvxhhmkooa8j4opzechgmu4e7ejoofıxen3tmiwt

et0xlhy7ıhg2brvc49+cab8r7vxkg2sq6/y=

=+sje

-----end pgp message-----

(bu arada bu yanıtı ilgili eposta adresine yazan herkes alabiliyor. "deneyin" derken şaka yapmıyorum yani.)

bu şifreyi çözebilmek için tek ipucu, gelen e-postanın başlığı: "fitter, happier re: {sizin yazdığınız e-posta başlığı}" bu başlığın "fitter, happier" kısmı radiohead'in bir parçası. parçanın bulunduğu albüm olan "ok computer" da ("ok" ve "c" büyük) yukarıdaki metnin şifresi.

metni gpg ile çözdüğümüz vakit, bu mesaj ortaya çıkıyor. metnin içinde yer alan adres 1. sezonun 11. bölümünün torrent dosyasının adresi. tyrell'in çıktığı yerin acayipliği bir yana, tyrell'in karısının ne kadar manyak olduğunu bir kez daha görebiliyoruz.
    Pastebin
    congratulations, you've earned the right to join fsociety as an elite member. na - Pastebin.com
    http://pastebin.com/fVTTbpRC

---------------------------------------------

ilerleyen sezonlarda matrix'e bağlanacak dizi.

böyle düşünmemin sebebi elliot yalnız kalmalıyım diye konsantre olduğunda sadece ailesi değil, herkes yok oldu. bence evil corp'un başkanı ve herkesle 3 dk konuşan kadın/adam sistemin programı.

atın fava. 3 sezon sonra "haklıymışsın abi" yazarsınız.

• sezonu bitirdim kafam trilyon oldu yeminle güzel dizi beğendim
  • Allah aşkına biri bana özet geçebilir mi bu bölümdeki hiçbir şeyi anlamadım. Şimdi bu Mr. Robot gerçek mi değil mi? Değilse nasıl iş birliği yapacak abi ben hayatımda (çok şükür) psikolojik sorun yaşamadım, şizofren değilim ben nereden bilicem bu kafa yapısını offf

Belki de bu plan hiç uygulanmadı? Nereden eminsiniz gerçekleştiğine? Belki bu da hayal artık bu hayal-delilik olayları moka sarıyor bence.
  • 10 bolumu izlemeye korktum valla ya ... 9 bolumde kafa gitti zaten .. o mezarlta kaldi kafa .. )))

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.