Bildirim
Mr. Robot (2015 -2019 ) (50. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
sezon finali fena deyildi hoşuma gitti sonunda ulaştılar zafere.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis
Hiç beğenmedim sezon finalini. Çok boştu.
"Hvis du har gjort ham noget, så slår jeg dig ihjel."
"If you have done something to him, I will kill you"
''Eğer Tyrell'e birşey yapdıysan seni öldürürüm.''
----------
Dizi güzel ilerliyor fakat Elliot'un kafasının güzel olma olayını fazla uzatmasalar iyi olur.Herkesi hayal olarak görmeye başladı finalde herşey bir rüyaydı diye uyanmaz umarım onun gibi birşey olacak gibi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 3 Eylül 2015; 23:44:03 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 3 Eylül 2015; 23:44:07 > -
-
Berbat bi' sezon finaliydi.2 efsane bölümden sonra, sezon finalini böyle yapmak...Ne desem bilemiyorum. -
-
-
Kafa gitti benim.. 2. Sezona çok şey kaldı açıklayacak. Bu arada Tyrell'in karısı çok acayip değil mi sizce de? Hareketleri konuşması? Sanki Tyrell'i hipnotize etmiş gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
quote:
Orijinalden alıntı: ninetales34
1x10 Ali Babacan'ın en büyük başarısı
bunu yazmaya geldim gülümsetti :D
bende bunu sormaya geldim harbi oymuş
edit:izledikçe yorum yapmaya geliyorum33. dakikalarda elliot un gittiği internet kafade arkada gözüken fiyatlar çok mu uçuk başka bişey mi 80dakika 15$ diyo
şaka maka bende ona dikkat ettim açılış 2.5$
-
şu saatten sonra elliot aslında tyrell deseler o kadının çenesi yüzünden bu hale geldi deseler herşeye inanırım. şaka bi yana kafayı yedirten bi final oldu eminim gözden kaçırıdığımız birsürü ayrıntı vardır gerçekten beyin yakan bi dizi -
Çorba ettiler la bi diziye baslayalim dedik kafa birakmadi adamda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlardan dolayı diziyi 3 yada 4 sezona yayıp bitiricekler bitirdiklerinde ise dünyada gerçekten bişeyler değişecek çünkü dizinin senaristi açıkça bi yerden bilgi alıyo evilcorpun ise rothschild ailesi olduğunu düşünüyorum -
kafalarda s0ru işareti bırakan bir sezon finaliydi bence kusursuzdu.
2. sezonu bekliyorum. -
2.sezon ve ince ayrıntıların veya akıla gelmeyeceklerin tahmini Spoiler! NOT: ÇOK AGIR SPOİLER İÇERİR
-
sezonu bitirdim kafam trilyon oldu yeminle güzel dizi beğendim
-
Allah aşkına biri bana özet geçebilir mi bu bölümdeki hiçbir şeyi anlamadım. Şimdi bu Mr. Robot gerçek mi değil mi? Değilse nasıl iş birliği yapacak abi ben hayatımda (çok şükür) psikolojik sorun yaşamadım, şizofren değilim ben nereden bilicem bu kafa yapısını offf
Belki de bu plan hiç uygulanmadı? Nereden eminsiniz gerçekleştiğine? Belki bu da hayal artık bu hayal-delilik olayları moka sarıyor bence. -
10 bolumu izlemeye korktum valla ya ... 9 bolumde kafa gitti zaten .. o mezarlta kaldi kafa .. )))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X