Bildirim
Mr. Robot (2015 -2019 ) (109. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
03x02 Güzel bölüm olmuş. Erken konuşmak doğru olmaz ama 3. sezon 1. sezon kalitesinde devam ediyor. 2. sezon benim için hüsrandı...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3. sezon şu an çok güzel gidiyor. Hikaye ağır işlense de sırıtmıyor.
Yalnız Reddit'teki bölüm başlığını okuduktan sonra Reddit camiası gözümde bitti. Adamlar psikologla konuştuğu sahneyi resmen korkutucu bulmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 20 Ekim 2017; 11:16:31 > -
Bölüm çok iyiydi, 3.sezondan beklentim çok arttı. -
Bu sezonun ilk bölümleri şimdilik ilgi çekici.
-
Sağol hocam bölümü izleyince gördüm ben de. Fragmana böyle bir şey ekleyerek ciddi manada hareketlenme yarattılar türk izleyicide
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meyix
quote:
Orijinalden alıntı: meyix
3x03 Promo:
Onu söyleyen Tyrell değil mi? Tyrell'in Elliot'a olan büyük hayranlığı malum. Ben o söylemiş gibi duydum ama.
Bu arada Türk bayrağı olan sahnede Türkiye ile alakalı geçen muhabbeti pek anlayamadım, kaçırdım galiba. Türkiye hakkında ne gibi savlar ileri sürüyorlar?
-
-
Türkiye olayı Antalyada 2015 yılında yapılan G20 Zirvesi. Bayrak ve Atatürk büstü ise bu sebepten dolayı. -
Bölümün başındaki müzikli sahneler çok iyiydi.
Bölümler ilerledikçe beklentilerim de artıyor. Sezon iyi başladı umarım böyle devam eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bölüm için bayrakları asıyoruz ayrıca. -
Arkadaşlar daha hiç izlemedim... Başlamak istiyorum...
Şu Cümle Beni başlatmak için çok büyük bir Motivasyon '' MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. ''
çok ilginç lduğunu düşünüyorum.... Bu zamana kadar bütün bölümlerini izlediğim 3 dizi var hayatımda...
LOST - BReaking Bad - EZEl
başka da dizi izlemedim ama Rotten Tomotoes de bu dizi hakkında olumlu şeyler okudum o yüzden ... BAŞLAMALI MIYIM? -
İlk sezon 4 bölüm izledim pek sarmadı düzelirmi temposu ne diyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: manilafortuna
Arkadaşlar daha hiç izlemedim... Başlamak istiyorum...
Şu Cümle Beni başlatmak için çok büyük bir Motivasyon '' MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. ''
çok ilginç lduğunu düşünüyorum.... Bu zamana kadar bütün bölümlerini izlediğim 3 dizi var hayatımda...
LOST - BReaking Bad - EZEl
başka da dizi izlemedim ama Rotten Tomotoes de bu dizi hakkında olumlu şeyler okudum o yüzden ... BAŞLAMALI MIYIM?
Başla sarmazsa bırakırsın, who am I tarzı filmler izleyip beğeniyorsan kesinlikle beğenirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kabus87
İlk sezon 4 bölüm izledim pek sarmadı düzelirmi temposu ne diyorsunuz ?
İlk sezon sarmadıysa devam etme. Dizinin en iyi sezonu ilki, şu an için tabii. -
Görüşleriniz için sağolun 5.-6.bölümüde izleyeyim sarmazsa birakicam.
Olaylarda konu bütünlüğü yok sonu Leyla ile Mecnun gibi olacak diyorsun.Karakterler neyin nesi anlayamiyorsun bana sıkıcı geldi.
3 sezon 2 bölüm kim ne derse desin açık ara en iyi bölümdü bence,
-
quote:
Orijinalden alıntı: nivadinde
-
sezon süper başladı.
2. sezondan daha hareketli ve daha bilinçli gözlerle izliyoruz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X