Bildirim
MR.OLYMPİA 2014
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yüzdeki kasları da geliştirseler ya -
Oldum olası sevmiyorum şu yeni nesil olympiaları. Ciddi manada estetikten uzak, iğrenç duruyor. Özüne aykırı bence sporun. Haddim değil tabi kötülemek burun kıvırmak ama düşüncem bu yani. Hele wolf, omuz başları kafam kadar.
Bir Frank Zane çıkar mı acaba artık... Kazanana gelince yine Phil olacaktır büyük ihtimal. -
Kesinlikle katılıyorum. Tarihin en estetik adamlarından birisi, bana göre Arnold'dan da önde.
-
çok kötüler artık. O kadar fazla streod alıyorlaerki iç organlart vs hayvan gibi büyüyor. Hepsi sanki 9 aylık hamile gerziyor ama önde bakla izleri gözüküyor
estetik sıfır.
gibi -
Adamların kolundaki damar muhtemelen benim aort'dan büyük. Kalp, karaciğer, böbrek vs. nasıl dayanıyor bu kadar kimyasala hayret ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
Oldum olası sevmiyorum şu yeni nesil olympiaları. Ciddi manada estetikten uzak, iğrenç duruyor. Özüne aykırı bence sporun. Haddim değil tabi kötülemek burun kıvırmak ama düşüncem bu yani. Hele wolf, omuz başları kafam kadar.
Bir Frank Zane çıkar mı acaba artık... Kazanana gelince yine Phil olacaktır büyük ihtimal.
al bi artıda benden.bu arada yeni frank zane mahmut ırmak olabilir
-
phil heath alır.generation iron'da bahsediyordu galiba bu konudan insanlar sürekli daha fazlasını görmek istiyor o yüzden daha büyük olmak zorunda olduklarından bahsediyorlardı.iş iyice çığırından çıkmaya başladı.
klasikler efsane lou-arnoldu-frank zane-franco columbu gerçek bodybuilding bu bence
-
Kai Greene'i tek geçerim . Bir kere adam varoşlardan gelip bu işi yapan herkes gibi biri, zengin züppe değil. Genetikten çok sıkı çalışmanın ürünü. Rakibi Phil Heath in lakabı The Gift
. Aralında uçurum olmamasına rağmen hep Phil'e verdiler. Phil Heath'e bu sene yine verirler. Amaçları zaten kıran kırana geçsin Phil alsın. Dennis Wolf'un fotografta sıkıntı var gibi
o damarlar ne öyle ya. Podyumda kesinlikle Kai ve Phile göre sönük kalıyor orası kesin.
Estetik konusu tartışmalı bence de eski efsaneler daha estetik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 9 Eylül 2014; 15:42:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patience
çok kötüler artık. O kadar fazla streod alıyorlaerki iç organlart vs hayvan gibi büyüyor. Hepsi sanki 9 aylık hamile gerziyor ama önde bakla izleri gözüküyor
estetik sıfır.
gibi
Katılıyorum hocam o göbek zaten
-
Bu yakınlarda steroid kullandığı için lisansları iptal edilen kişimiydi Mahmut Irmak ? Yoksa ben başka bir isimle mi karıştırıyorum ? -
Yok doğru hatıorlıyorsun.
28 kişi ceza almıştı. Bazısı testten kaçtı bazısı teste battı.
Şu bir gerçek bu sporu yapnalr bunu kullanıyor doğalım vs diyen yalan söylüyordur.ç
Ortalam ilaçların atılması 5 ayı buluyor diye biliyorum. ona göre hazırlanma yapıyorlar zaten.
Bu adamlar para için yapıyor normal hayatta streoid e hele 15-25 yaş arasındakiler neden bulaşır anlamıyorum zaten testo libido tavanda :) -
Kim ne derse desin bu kadar iğrenç vücutlu olunmaz ha emek vardır saygı duyarım. -
Phil alır. Kai ve wolf 2.lik için kapışır ama kai alir diye düşünüyorum onu da. Benim asıl merak ettiğim Big Ramy nin formu nasıl olacak. İnanılmaz bir hizla kütle alıyor ve sahnedeki en iri kişi olacağını düşünüyorum. Bu sene ilk 5e girmesini umuyorum, geçen yıl hakkı yenmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
meter mevsimler nerde -
quote:
Orijinalden alıntı: Halfmoon37
Bu yakınlarda steroid kullandığı için lisansları iptal edilen kişimiydi Mahmut Irmak ? Yoksa ben başka bir isimle mi karıştırıyorum ?
hocam bu seviyedeki bi sporcunun steroid kullanması hiçte yadırganacak bir şey değil.kaldı ki hedefi 212 olympia olan bir kişi bu.herkes biliyorki o sahnedeki herkes steroid kullanıyor ve yarışmadan önce temizleyici kullanarak naturelmiş görüntüsü veriliyor.steroid kullansada helali hoş olsun o adama keşke kullanan herkes o hale gelebilse -
quote:
Orijinalden alıntı: depresif_adam
meter mevsimler nerde
Onunda daha bi fırın ekmek yemesi lazım hocam -
Çarpılırsın. Çoktan "estetik" vücudun üstüne çıkmış Mahmut Irmak gördüğüm kadarıyla.
-
Jay de çekildi yarıştan hiç zevki kalmadı Phil kaç yıldır alıyor zaten bu yılda şaşmaz.
Efsane 4'lüyü koymuşsun bize de saygı duymak düşer günümüzdekiler bunların tırnağı olmaz. -
Bence de phil alır ama gönlüm kai nin almasından yana..
Benzer içerikler
- sustanon reçetesiz alınır mı
- nestle resource protein zararları
- winstrol yan etkileri
- grenade termojenik yağ yakıcı kullanıcı yorumları
- 20 günde kaç kilo verilir
- ev tipi koşu bandı tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X