Şimdi Ara

MR.OLYMPİA 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Çarpılırsın. Çoktan "estetik" vücudun üstüne çıkmış Mahmut Irmak gördüğüm kadarıyla.

hocam uyarı için teşekkürler tövbemi ettim
  • Ya harbiden Kai Greene i harcıycaklar yine nedense Phil bana itici geliyo abi ya Mr.Olimpia ya Kai Greene yakışıyor.
     MR.OLYMPİA 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zehredar41 -- 9 Eylül 2014; 22:39:26 >
  • Kai alır ve zirvede bırakır gibi geliyor bana.
  • Abi bu nedir yahu aynaya falan bakınca bu adam bende biraz fazla abarttım artık canııım demiyor mu acaba.

MR.OLYMPİA 2014

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jay niye çekildi beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    kollar ve göğüse onlarda mı ayrı özen gösteriyo
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Valla hangi bölgelere gösterirler bilmem ama kollar ve omuz kafamı geçmiş neredeyse göğüs sönük kalmış o kola ve omuz başlarına göre bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Abi bu nedir yahu aynaya falan bakınca bu adam bende biraz fazla abarttım artık canııım demiyor mu acaba.

MR.OLYMPİA 2014

bu nasıl bir omuzdur ya. ondan sonra phil birinci oluyor. çünkü simetri yok. göğüs kasları geri plana düşüyor.

• Bence 1. liği hakeden Kai adam yokluk içinde yapıyor bu vücudu parasını metro altında poz vererek kazanıyor
  • Mr.Olympia en estetik değil en hayvani vücut yarışması olduğu için kazananın kim olduğu hiç önemli değil.

Eğer amaç en iyi vücutsa neden bir Lazar Angelov vücudu hedeflenmiyor ?

Eğer gerçekten testesteron kokan bir BB yarışması ise steroid kullananlar diskalifiye edilsin.

Hepiniz biliyorsunuz ki oradaki adamlar platolarını aşmak için değil hayvanlaşmak için kür uyguluyorlar.

Yukarıda bir arkadaş eski doğal Mr. Olympia'ları aradığını söylemiş ki en doğru yorum buydu herhalde.

Herkesin kürlerle istediği vücudu elde ettiği bir dünyada bence estetik olan kazanmalı, açık ve net...

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Phil alır. Kai ve wolf 2.lik için kapışır ama kai alir diye düşünüyorum onu da. Benim asıl merak ettiğim Big Ramy nin formu nasıl olacak. İnanılmaz bir hizla kütle alıyor ve sahnedeki en iri kişi olacağını düşünüyorum. Bu sene ilk 5e girmesini umuyorum, geçen yıl hakkı yenmişti.

big ramy'i ben anlamiyorum belki en iri kisi olacak yarismada ancak kalflari bir jeff seid-zyzz kadar anca gelir synthol yapar belki yarışma zamanı

MR.OLYMPİA 2014

• Apti Şakrak kullanıcısına yanıt
    Genetik olarak çok zayıf olsa gerek kalf kasları. Değilse diğer bölgelerde bu kadar ölçü alan biri için çok ufak duruyor. Kalf diyince aklıma Flex Lewis geliyor, özellikle 2013 olympia'da harika duruyordu.
  • jay cutler en sapatikleri bence , kai de sempatik . Jayin saçlı oluşu beyaz oluşu yaşının büyük oluşu beni çekiyor seviyorum adamı
  • Calf külliyen genetik. Ya vardır ya yoktur. Yoksa ağzınla kuş tutsan olan birine yetişemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Calf külliyen genetik. Ya vardır ya yoktur. Yoksa ağzınla kuş tutsan olan birine yetişemezsin.

Aynen öyle.Benim de calf genetik sorunum var. Ne kadar çalışsam da zor.
  • Wolf hakediyo bu sene. Ama 1. phil olucak. 2. dennis olur büyük ihtimal.
  • iğrenç gözüküyorlar tek tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zehredar41

Sizce kim kazanır 9 gün kaldı Benim Favorim Kai Greene ama Phil Heath'ın kazanacağına inanıyorum.

Ama Dennis Wolf bu adam başka bişey
     MR.OLYMPİA 2014 MR.OLYMPİA 2014 MR.OLYMPİA 2014

dennis wolf'un calfler çöp

• phil le twitterdan muhabbet ettim az önce :D
  • kim kazandı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.