Şimdi Ara

Mr. Nobody (2009) | Bay Hiç kimse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
4
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftaki filmimiz Mr. Nobody olarak seçildi. Yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Son zamanlarda çıkan kuşkusuz en iyi filmlerden. Bu arada yarışma falan mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shadow

Son zamanlarda çıkan kuşkusuz en iyi filmlerden. Bu arada yarışma falan mı var ?

Hayır hocam, Her hafta anket yaparak bir film seçiyoruz ve izleyip aynı başlık altında yorumlarımızı paylaşıyoruz.
  • Pazartesi günü seyrettım bunu. Asıl konumuzda da dediğim gibi bende hayranlık uyandıran ender filmlerden.
    İnsan hayatında kararların, anlık tercihlerin, o andaki bir aksaklığın ne kadar etkili olduğu bundan daha güzel anlatılamazdı diye düşünüyorum.
    Çekimler güzel, mekanlar güzel, müzikler çok çok güzel. Sanki babamın filmiymiş gibi konuşuyorum ama cidden cok beğendim.

Dikkat Spoiler!
    Nemo'nun, anna'nın babasıyla ilgili kehaneti havada kaldı yalnız. Filmde gözüme batan tek nokta bu oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyecek film arıyordum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

İzleyecek film arıyordum teşekkürler

İzledikten sonra burda yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın.
  • İzleyip çok beğendiğim filmlerden biri. İhtiyar kendine hayran bıraktı beni. İzlemek için şüphe duyan varsa bence izlesin. %80 beğeneceğiniz bir film. Ama tamamını anlayabilir misiniz bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmin konusunu açtıysan eğer daha önceden açılmış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51906673/mpage_1/f_/key_+Nobody//tm.htm#56551248

Konunun amacı farklıysa konu kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Filmin konusunu açtıysan eğer daha önceden açılmış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51906673/mpage_1/f_/key_+Nobody//tm.htm#56551248

Konunun amacı farklıysa konu kalabilir.

Evet hocam, dediğim gibi amaç biraz farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

quote:

Son zamanlarda çıkan kuşkusuz en iyi filmlerden. Bu arada yarışma falan mı var ?

Hayır hocam, Her hafta anket yaparak bir film seçiyoruz ve izleyip aynı başlık altında yorumlarımızı paylaşıyoruz.

Hangi konu altinda anket yapiliyor? Biz de takip edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

quote:

Hangi konu altinda anket yapiliyor? Biz de takip edelim.

Konu budur hocam:http://forum.donanimhaber.com/m_60287662/mpage_3/f_/key_//tm.htm#61103855

Zaten katılımcı sayısı epey düştü. Bekleriz herkesi, ölmesin konu.

• Hiçbir film bana bu filmdeki tadı veremedi.Tek kelimeyle şaheser.
  • çok uzun ama muhteşem bir filmdir

-rimembaa-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Pazartesi günü seyrettım bunu. Asıl konumuzda da dediğim gibi bende hayranlık uyandıran ender filmlerden.
    İnsan hayatında kararların, anlık tercihlerin, o andaki bir aksaklığın ne kadar etkili olduğu bundan daha güzel anlatılamazdı diye düşünüyorum.
    Çekimler güzel, mekanlar güzel, müzikler çok çok güzel. Sanki babamın filmiymiş gibi konuşuyorum ama cidden cok beğendim.

Dikkat Spoiler!
    Nemo'nun, anna'nın babasıyla ilgili kehaneti havada kaldı yalnız. Filmde gözüme batan tek nokta bu oldu.

aynen katılıyorum senaryo aksaklığı olmasa bile en azından , üvey babasının gözünü korkutmak için veya babasına psikopat izlenimi yaratıp evi terkettirmek istediğini seyirciye aktarmaları lazımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: YouAreApple

quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Pazartesi günü seyrettım bunu. Asıl konumuzda da dediğim gibi bende hayranlık uyandıran ender filmlerden.

Dikkat Spoiler!

aynen katılıyorum senaryo aksaklığı olmasa bile en azından , üvey babasının gözünü korkutmak için veya babasına psikopat izlenimi yaratıp evi terkettirmek istediğini seyirciye aktarmaları lazımdı.

Yok ben şu tren kazası meselesinden bahsediyorum aslında.

• Hastanedeyken Korsancıdan cdsini alıp izlemiştim film akıcı olmasına rağmen dağınıklığı yüzünden pek bir şey uyandırmayan bir film derli toplu olsa kült kategorisine sokardım direk.Film psikolojik olarak kararlar hakkında ve bu kararların insana yaşatacağı bir olguyu kompozit bir olaya çevirmişler.

Aşırı iyi bir film değil,Dağınık olmasa daha iyi olurdu.

6-10

• Filmi biraz önce bitirdim. Öncelikle şunu söyleyeyim uzun süre etkisi sürecek bir film benim için. Kısaca hayatın ani bir kararla nasıl şekillenebileceğini anlatan, bunu anlatırken de her türlü olabilirliği gösteren, göstermekle de kalmayıp yaşatan, kaderi sorgulayan bir film.
    Bu filmi belli bir kategoriye koymak hata olur diye düşünüyorum. Film, bize aşkı yaşatırken, birden bir bilim-kurgunun içine atıyor. Ve daha sonra hiç hissettirmeden bir drama dönüşüyor film ve bu böyle uzayıp gidiyor.

Filmin tam olarak kimi, neyi anlattığını ise bilemiyoruz. Çocuğun hayalleri mi, yaşlı adamın geçmişi mi, yoksa yazarın kurgusu mu?

Yönetmen Jaco Van Dormael'in Eighth Day ile birlikte izlediğim ikinci filmi bu ve bu filmlere dayanarak söylüyorum ki gerçekten başarılı bir yönetmen.
    Filmdeki renk uyumuna bayıldım. Her sahnedeki kurguya göre yapılan renk seçimleri çok başarılıydı.

Nemo, pasta satılan tezgaha gittiğinde hangi pastayı alacağına karar verirken, pasta almamaya karar vermesi bile filmi anlatmaya yeterli.

-Anlattığınız herşey çelişkili. İnsan aynı anda iki yerde birden olamaz.
    +Seçim yapmamız mı gerekiyor diyorsun yani?
    -O hayatlardan hangisi gerçek?
    +O hayatların hepsi gerçek. Seçilen her yol doğru yoldur. Yaşanılanlar bambaşka şekilde vuku bulabilirdi ancak öyle olsa dahi yine de aynı mana ve değeri taşırdı.

Sonuç olarak beklentilerimin çok üzerinde bir filmle karşılaştım. Anlatmak istediği şeyler ve anlatış biçimi alışılmışın dışındaydı.

Ayrıca müziklerini de çok beğendim. En çok beğendiğim:http://youtu.be/dbitHt6GDHc

Ve de;
    eğer adamın yaşadıklarını anlatıyorsa film, umarım gerçek olan hayatında Anna'nın olduğudur.

• quote:

Filmi biraz önce bitirdim. Öncelikle şunu söyleyeyim uzun süre etkisi sürecek bir film benim için. Kısaca hayatın ani bir kararla nasıl şekillenebileceğini anlatan, bunu anlatırken de her türlü olabilirliği gösteren, göstermekle de kalmayıp yaşatan, kaderi sorgulayan bir film.
    Bu filmi belli bir kategoriye koymak hata olur diye düşünüyorum. Film, bize aşkı yaşatırken, birden bir bilim-kurgunun içine atıyor. Ve daha sonra hiç hissettirmeden bir drama dönüşüyor film ve bu böyle uzayıp gidiyor.

Filmin tam olarak kimi, neyi anlattığını ise bilemiyoruz. Çocuğun hayalleri mi, yaşlı adamın geçmişi mi, yoksa yazarın kurgusu mu?

Yönetmen Jaco Van Dormael'in Eighth Day ile birlikte izlediğim ikinci filmi bu ve bu filmlere dayanarak söylüyorum ki gerçekten başarılı bir yönetmen.
    Filmdeki renk uyumuna bayıldım. Her sahnedeki kurguya göre yapılan renk seçimleri çok başarılıydı.

Nemo, pasta satılan tezgaha gittiğinde hangi pastayı alacağına karar verirken, pasta almamaya karar vermesi bile filmi anlatmaya yeterli.

-Anlattığınız herşey çelişkili. İnsan aynı anda iki yerde birden olamaz.
    +Seçim yapmamız mı gerekiyor diyorsun yani?
    -O hayatlardan hangisi gerçek?
    +O hayatların hepsi gerçek. Seçilen her yol doğru yoldur. Yaşanılanlar bambaşka şekilde vuku bulabilirdi ancak öyle olsa dahi yine de aynı mana ve değeri taşırdı.

Sonuç olarak beklentilerimin çok üzerinde bir filmle karşılaştım. Anlatmak istediği şeyler ve anlatış biçimi alışılmışın dışındaydı.

Ayrıca müziklerini de çok beğendim. En çok beğendiğim:http://youtu.be/dbitHt6GDHc

Ve de;
    eğer adamın yaşadıklarını anlatıyorsa film, umarım gerçek olan hayatında Anna'nın olduğudur.

Bende az önce izledim benimde beklentilerimin üstünde bir filmdi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.