Bildirim
mp4 video converter Tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
super adlı freeware bir programı öneririm...
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=super&lid=1871 -
allok video ti mp4 öneriyorum. istersen ben sana şifre ve kullanıcı adımı veriyim ordan giriş yap... =) -
Free Studio Manager 2.1 kullanıyorum ve cok memnunum.İnndir.com dan bulabılırsın -
En iyisi avi converter kullanmak diğerleri ile riske atma derim ama burda avi converter upload edebilicek varsa o zaman sorun ortadan kalkar -
en iyisi winavi ipod comverter bunun üstüne converter tanımam -
Ben "jodix free ipod video converter" adında bi program kullanıyorum. Çevirirken sorun çıkarıyor bazen ama çevirdikten sonra problem yok. Yukarıdakileri de denesem hiç fena olmaz aslında. -
herkes ayrı converter kullanıyo galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: cliffburnstein
en iyisi winavi ipod comverter bunun üstüne converter tanımam
sağol dostum süper program -
ımtoo kullanıyorum çok memnunmu ipod içinde ayrıca çevirme seçeneği var tavsiye derim -
quote:
Orjinalden alıntı: etoo9
quote:
Orjinalden alıntı: cliffburnstein
en iyisi winavi ipod comverter bunun üstüne converter tanımam
sağol dostum süper program
cracklı olanını bulabildin mi?
Bu arada gerçekten sorunsuz bir programmış tşkler arkadaşa... -
pm atıyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeomert -- 28 Aralık 2007; 19:38:38 > -
Arkadaşlar bu sitede crack, serial ve yasadışı ürünler yasak, pm i kullanın biraz. -
HandBrake Altyazı da gömüyor dediler, indirdim deneyeceğim
-
sanırım bende var craklı olanından pm atınız -
pm attım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 29 Aralık 2007; 0:28:26 > -
işinize yaradıysa ne mutlu bana -
ya ben kullanıorum bu programıda arada çok hafif takılmalar oluor sizdede oluor mu -
ImTOO MPEG Encoder 3
-
benim pc convert ederken kilitlenio yaa of :(
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bose quietcomfort ultra earbuds
- yüksek sesli kulaklık önerisi
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- airpods sıfırlama
- airpods pro
- ipod touch 8. nesil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X