Bildirim
MP3 MİDİ ÇEVİRİCİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeş benimde böyle bir programa ihtiyacım var -
Mellosoftron III 3.1 adlı program bu işi yapıyor ama deneme olanağım olmadı. Bi deneyin isterseniz... -
Bu arada programı kurup denemeye çalıştım ancak bu kadar karmaşık arayüzlü bir program görmedim desem yalan olmaz....Sonuç: Önerimi geri çeiyorum...Özür... -
Cevaplarınız için sağolun başka program ismi bilen yokmu sitede.
-
sonyericsson t200 mypicture programıyla midi dosyalarını telefona melodi olarak yukleye biliyorduk sanırım değilmi?? ßilen varmı? -
widi -
ne yaparsanız yapın bu iş olmuyor.Amacınız zannedersem mp3 formatlı Ceptelefon melodilerini sitelerden alıp midi yapmak ...Ama ben bunu bir sürü programla denedim denemediğim program kalmadı ne yazıkki olmuyor.Boşa uğraşmayın...Çevirisinin duysanız hiç denemessiniz.Sesi 10 da 1 ni anca doğru çeviriyor herşey kayboluyor...Ki bu düz bir mp3 sesinde bile böyle oluyor.Ki arkadaşım amacın eğer Bir Mp3 şarkıyı midi yapmaksa hiç uğraşmana bile deymez olmuyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X