Şimdi Ara

MP3 MİDİ ÇEVİRİCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bulunan bir mp3'ü midi ye çevirmmi sağlayacak programa ihtiyacım var böyle bir program ismini paylaşırsanız sevinirim.Saygılarımla....

MP3 MİDİ ÇEVİRİCİ

• kardeş benimde böyle bir programa ihtiyacım var
  • Mellosoftron III 3.1 adlı program bu işi yapıyor ama deneme olanağım olmadı. Bi deneyin isterseniz...
  • Bu arada programı kurup denemeye çalıştım ancak bu kadar karmaşık arayüzlü bir program görmedim desem yalan olmaz....Sonuç: Önerimi geri çeiyorum...Özür...
  • Cevaplarınız için sağolun başka program ismi bilen yokmu sitede.

MP3 MİDİ ÇEVİRİCİ
  • sonyericsson t200 mypicture programıyla midi dosyalarını telefona melodi olarak yukleye biliyorduk sanırım değilmi?? ßilen varmı?
  • widi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yaparsanız yapın bu iş olmuyor.Amacınız zannedersem mp3 formatlı Ceptelefon melodilerini sitelerden alıp midi yapmak ...Ama ben bunu bir sürü programla denedim denemediğim program kalmadı ne yazıkki olmuyor.Boşa uğraşmayın...Çevirisinin duysanız hiç denemessiniz.Sesi 10 da 1 ni anca doğru çeviriyor herşey kayboluyor...Ki bu düz bir mp3 sesinde bile böyle oluyor.Ki arkadaşım amacın eğer Bir Mp3 şarkıyı midi yapmaksa hiç uğraşmana bile deymez olmuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.