Şimdi Ara

Mp3 çalar önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mp3 bölümüne açatım ama kimse yok orda.Kopyalıyım buraya.

Yüksek ve kaliteli ses için en az 2 gb mp3 çalar önerisi

Merhaba ben yolda yürürken yada her ne şekilde olursa olsun dışarıdaki sesi duymamak ve ses düzeyinin yüksek, kaliteli olmasını istiyorum.Metal müzik dinlediğim için ses konuşma düzeyinde olursa bir anlamı kalmaz olayın.150 - 200 lira bütçem var. KUlaklık içinde 20 lira ayırabilirim.Kaliteli bir kulaklıkta önerirseniz iyi olur.Modelleri ve internet satış noktalarını gösterirseniz memnun olurum teşekkürler.

• Sansa Clip + Koss KSC175

yada mx360
  • Pek bilgi bulamadım onla ilgili.Yokmu daha iyi birşey.Tanınmış bir marka olursa iyi olur.
  • Yukaru
  • dışarıdan ses duymak istemiyorsan Sennheiser kulak içi kulaklık tavsiye ederim.
  • bende sansa clip+ kullanıyorum gerçekten kaliteli bir ürün tavsiye ederim
  • bilgilendirici bir link verirmisiniz onunla ilgil ? Bide nerden alabiliriz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 çalar tavsiye ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gittigidiyordan bi tane ipod nano al 3.nesil yada 4.nesil bide seinheiser kulaklık al paşam tam istediğin olay bu işte.
  • yokmu öneri arkadaşlar
  • sansa clip hakkında bilgi sahibi olmak istersen forumdaki sayfasına bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_28857776/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • bu nerde satılır
    bu arada yeni öneriler bekliyorum.
  • Şu an kulağımdaki kombinasyonu tavsiye ederim. SanDisk Sansa Clip 2 gb + Sennheiser cx200 Street II
  • ipod shuffle-classic alabilirsin.
  • Hepsiburadadan ingoo markalı mp3 çaları alabilirsin. Arkadaşım aldı gayet memnun. Ekolayzırları ve HD müzik kalitesi sayesinde sıkıntı çekmiyorsun.
  • meizu m6+sennheiser mx360
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360857&CS_Category=_SBA_714_1662_649_6006&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714#

Arkadaşım bu diyorum başkada bir şey demiyorum

Eko ayarınıda jazz yaptın mı 1 tanede kulak içi kulaklık aldın mı sesinden duramazsın Kendi kulaklığı bile deli gibi ses çıkartıyor..

Mp3 çalar önerisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 14 Mart 2010; 16:37:22 >

• iPod Shuffle veya Nano öneririm; ama daha iyisini istiyorsan iPod Classic veya Touch
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

Hepsiburadadan ingoo markalı mp3 çaları alabilirsin. Arkadaşım aldı gayet memnun. Ekolayzırları ve HD müzik kalitesi sayesinde sıkıntı çekmiyorsun.

bahsettiğin ürün bu mudur? bende almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç kullanan görmediğim için bilgim yok.Özellikleri fiyatına göre baya uygun bir ürün

http://www.hepsiburada.com/ingoo-in-400s-2gb-1.0-ekran-ses-kayit-micro-sd-kart-girisi-mp3-player-70-saate-kadar-muzik/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd54333

• IPod nano kullanıyorum 3. Nesil. Hemen hemen 3 senedir kullanıyorum, hiçbir zaman keşke şurası şöyle olmasaydı demedim. Kendi kulaklığının lastik kısımları zamanla parçalanıyor fakat değiştirilir sonuçta. Ama bana sorarsan alırsan adam akıllı, ismi cismi belli birşey al. Kaliteli olsun, bunu da ancak IPod'da bulursun. Benden demesi...
  • Sony NWZ-A828 8 gb lik cihazımı 150 liraya satıyorum bu önerilen cihazların hepsinden çok daha iyi Sennheiser IE8 kullanıyorum ve çok iyi performans veriyor ama şimdilik mp3 player almaktan neden vazgeçtin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.