Şimdi Ara

MP3 BULUNDU !!! 100$ KAzandım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR COK ZOR BULUNAN BIR MP3 ARIYORUM VE BULMAM ŞART UGRASANADA EMEGININ KARSILIGINI UFAK CAPLI OLSADA VERMEK ISTERIM
    10 YTL DEGER BICTIM... YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...

tanya jackson - twisted love / 80 Lİ YILLARDAN KALMA BİR PARCA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 18 Şubat 2007; 0:38:47 >

• ares bearshare falan aratsanıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deli_mi_ne

ares bearshare falan aratsanıza

10 ytl verdiğine göre aramış bayaa
  • kardeş google'a yazdığında doğru dürüst bilgisi bile yok. kaldı ki parçanın kendisini istiyorsun! isyersen 1000 ytl ver, olmayan şeyi nasıl bulalım.
  • 1000ytl versen bakarım
  • şarkıcının isminden emin misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

1000ytl versen bakarım

Al bendende o kadar
    Aşşagısı kurtarmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum tanya jackson diye biri yok.
  • 10 ytl yi peşin alayım.Bulursam haber ederim
  • Nazikçe rica etmen vereceğin 10 ytl den daha değerlidir.

Tanya Jackson Şarkıcı değil yardımcı sinema yönetmenidir.Aradığın şarkıda büyük ihtimalle bu kadının film veya dizilerindendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Nazikçe rica etmen vereceğin 10 ytl den daha değerlidir.

Tanya Jackson Şarkıcı değil yardımcı sinema yönetmenidir.Aradığın şarkıda büyük ihtimalle bu kadının film veya dizilerindendir.
  • bu şarkıyı marilyn manson " not another teen movie" için coverlamış .ayrıca pussy cat dolls ,marc almond ,depeche mode ve daha biçok sanatçı tarafından yorumlanıp cover manyağı olmuş bi şarkıdır. orijinali soft cell'e ait. tanya jackson ı tanımıyom.
  • Gerekli şeyleri PM attım.

• quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

ARKADASLAR COK ZOR BULUNAN BIR MP3 ARIYORUM VE BULMAM ŞART UGRASANADA EMEGININ KARSILIGINI UFAK CAPLI OLSADA VERMEK ISTERIM
    10 YTL DEGER BICTIM... YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...

tanya jackson - twisted love / 80 Lİ YILLARDAN KALMA BİR PARCA

işveren gördüm seni
  • 10 dedim LİMEWİRE AÇILMADI 20 DEDİM YOK ABİ DEDİ 30 DEDİM 5 VER AÇİLİYİM DEDİ
  • kaç kişiyi para ödülü sarmıs
  • http://www.collectionscanada.ca/wbin/resanet/itemdisp/l=0/d=1/r=1/e=0/h=10/i=9100110
    böyle bi bilgi buldum , vay be mp3 ü bulmaya adadım kendimi
  • eee sonuç?
  • hey allahım daha geçen günde biri hadi bakalım benim adımı kim güzel yazıcak diye topic açmıştı ama bu daha yaralı en azından başka biri isterse buradan bulabilir...
  • Arkadaşlar bence soran arkadaşımız yanlış biliyor.Aradığı şarkı Soft Cell - Tainted Love olmalı.Bunu kendisinede söyledim ama kabul etmiyor bir türlü.Zaten Tanya Jackson isimli bir şarkıcı yok.

Zaten bir daha konuyada girmemiş.Bence dediğim şarkı aradığı şarkıydı.O yüzden bakmadı bir daha.Sanki para istiycem.Kabul et işte doğru olduğunu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.