Şimdi Ara

mp3 bit rate yükseltmek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mesela bitrate i 128 kbps olan bir mp3 ü 320 kbps a çevirecek bir program biliyormusunuz ??

ayrıca diyelim ki çevirdik bu sesin kalitesini arttıracak mı dır ?? yoksa sadece mp3 ün kapladıgı yer mi

artacaktır .... saygılar....

• Ses kartının içinde gelen bi program var (audigy value) audio converter isimli.. Ben denedim ama pek bi fark göremedim. Anlamak için belki çok dikkatli dinlemek gerekebilir. 320 kbps yapıncada çok yer kaplıyo...
  • bana öyle geliyorki
    esas kaynaktan (audio cd mesela) mp3 yaratılırken kendini belli edecektir bit rate in yuksek olup olmaması..

evet...128 kbps lık bir sarkıyı alıpta 320 kbps a cevirince tek fark kapladıgı yer olacakmış gibi geliyor...

ancak orjinal kaynagından 128 ve 320 lik kaydedilmiş mp3 lerde fark bariz ortaya çıkıyor...
  • Evet dediğin gibi müziğe görede değişiyo. Şimdi uyduruk ses kaydını 320 ye çevirsen ne olur çevirmesen ne olur???
  • conventer programları kullan
  • boşu boşuna yer kaplamış olur ve boyutu büyür kalitesi asla artmaz , ilk mp3'e cevirken 320 yapman gerekiyor kaliteli olması için
  • @suganzm dostum sorunun cevabını zaten kendin bulmuşsun Kaynak, bir müzik cd si olmadığı takdirde sıradan bir mp3 ü (128 kbps ile kayıt edilmiş) 320 ye çevirmek ses kalitesi adına bir şey kazandırmayacaktır sadece daha fazla yer kaplayacaktır. Zaten mantıklı düşününce kendin de sonuca varabilirsin Ama eğer bir müzik cd sinden istediğin bir şarkıyı convert edeceksen o zaman 320kbps yapman doğru olacaktır Dostum sana benimde kullandığım ve şu ana kadar gördüğüm en iyi çevirici programı yolluyorum dileyen herkse indirip deneyebilir

http://r a p i d s h a r e .com/files/7196932/Easy_CD-DA_Extractor_5.1.0.4.rar.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki artmaz kalite. onu 128 yapanlar yaparken zaten yaparken istemeden insan kulağının duyamayacağı frekansları kesiyor program tarafından oluyor bu. giden şey gelirmi geri.
  • bir mp3 ün kalitesini düşürebilirsiniz ama ASLA yükseltemesiniz.
  • Evet kayıplı bir formattan kayıplı bir formata dönüşüm yaptığınız da, kalite her türlü düşer. İster yükseltin ister alçaltın. Bir nevi fotokopinin fotokopisini çekmek gibi bir şey. Gerçi başlığı açan arkadaş kendi cevabını bulmuş.

Benim tavsiyem en kaliteli ripler için EAC+Lame kombinasyonudur. Easy CD-DA başarılı bir program da olsa, o kadar eski versiyonu güncel Lame kodekli bir rip programının yanına yaklaşamaz. Çünkü hem kodekleri eski hem de kullandığı methodlar.
  • evet arkadaslar test edip denedim...creative audigy ile gelen programda...
    ve ses kalitesinde ne bir arış ne bir değişme söz konusu...
    ama dediğiniz gibi daha kötü yapmak elinizde..
  • im too mpeg encoder!!!!!!!çok iyi videolarıda inanamayacağınız kadar çok video codeclerine dönüştürebilirsinizşunu da belirteyim video yada ses dosyalarının kalitesini arttıramazsınız ama düşürebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.