Şimdi Ara

mp3-atract3 çevirici program ismi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mp3lerimi atract3 e çevirebileceğim bi program adı istiyorum...

bilenler lütfen yardımcı olsun acil

• quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

sonicstage

zaten onu kullanıyorum ama durup dururken hata wermeye bilgisayarı kilitlemeye başladı 2gblik kartı takınca kafayı yiyiyo başka bilen war mı?
  • sonic stage çok rezil bi program eski p3450mhz bilgisayarımda atrac3 e çevirme yapmaya çalışıyodum çevircek 270kadar şarkı vardı 4-5 saat bekledim baktım 250küsürüncü şarkıda hata vermiş ve bu hata yüzünden yaptığı tüm işi iptal etmiş

Orjinalden alıntı: onurz

sonic stage çok rezil bi program eski p3450mhz bilgisayarımda atrac3 e çevirme yapmaya çalışıyodum çevircek 270kadar şarkı vardı 4-5 saat bekledim baktım 250küsürüncü şarkıda hata vermiş ve bu hata yüzünden yaptığı tüm işi iptal etmiş

eee swonuç olarak şimdi ne kullanıyosun?
  • mecburen hala onu kullanıyorum ama sonic stage 3.3 yeni versiyon biraz da psikolojik rahatlık ve yeni bilgi,sayar katlanıyorum ama bi aptallık daha... tüm mp3 leri olduğu gibi çevir özel bi boyut yapma diyorum+eğer aynen aktarılamazsa 132kbit atrac3 yap komutunu seçiyorum ama napmış gitmiş hepsini 132kbit atrac3 e çevirmiş

mecburen hala onu kullanıyorum ama sonic stage 3.3 yeni versiyon biraz da psikolojik rahatlık ve yeni bilgi,sayar katlanıyorum ama bi aptallık daha... tüm mp3 leri olduğu gibi çevir özel bi boyut yapma diyorum+eğer aynen aktarılamazsa 132kbit atrac3 yap komutunu seçiyorum ama napmış gitmiş hepsini 132kbit atrac3 e çevirmiş

peki o programla nasıl bilgisayara çewirme yapıyosun?
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayara çevirme yapmıyorum cd ye yaptırıyorum

bilgisayara çevirme yapmıyorum cd ye yaptırıyorum

bilgisayara yapabiliyoz mu?

atrac3 sony nin üretimi ve sony kendi buluşları konusunda çok katı.Sanmıyorum başka program çıkçaını

o zaman kendi adam gibi program üretsin gerekirse lisans ücreti ödeyip satın alalım...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.