Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2.0.0.14 TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mozilla Firefox 2.0.0.14[TR]'ü İndirebileceğim Bir Link Verin Lütfen

Şimdiden Teşekkürler,

• Bende arıyordum bu versiyonu.
    Teşekkürler...
  • @UndeRqRo.uNd: Teşekkürler Link İçin Ama Hiçbir Sayfa Açılmıyor "Yükleniyor" Yazısı Var Habire..
    quote:

Orjinalden alıntı: selim1985

filehippo.com da tüm versionları bulunuyor.... 2 senedir kullanıyorum o site çok güvenli... programların resmi sitelerinden dahi bazen oraya yönlendirme yapılıyor....

Orayı Bende Bilmekteyim Ama Ordan Download Ettiğim Versiyon Türkçe Değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquelineЯ -- 22 Haziran 2008; 12:36:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechIn

@UndeRqRo.uNd: Teşekkürler Link İçin Ama Hiçbir Sayfa Açılmıyor "Yükleniyor" Yazısı Var Habire..

o zaman linke sağ tıklayıp farklı kaydet ile kaydetmeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

quote:

Orjinalden alıntı: TechIn

@UndeRqRo.uNd: Teşekkürler Link İçin Ama Hiçbir Sayfa Açılmıyor "Yükleniyor" Yazısı Var Habire..

o zaman linke sağ tıklayıp farklı kaydet ile kaydetmeyi deneyebilirsin.

Teşekkürler Ama Silip Tekrardan Yükledim Oldu Gayet Güzel Çalışıyor Şuanda. Güzel, Kullanışlı, Önerebileceğin Eklentiler Var mı Firefox İçin ?
  • adblock plus, all-in-one sidebar, customize google, download statusbar, download helper, downthemall , errorzilla mod, fast dial , google preview, text link , mediawrap, piclens, ieview , 2 pane bookmarks , fasterfox .
    başlangıç için bu kadar yeter ve fazla bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HL 1.1.1.0 Download
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

adblock plus, all-in-one sidebar, customize google, download statusbar, download helper, downthemall , errorzilla mod, fast dial , google preview, text link , mediawrap, piclens, ieview , 2 pane bookmarks , fasterfox .
    başlangıç için bu kadar yeter ve fazla bile.

Kurdum Hepsini Bakalım Ne Olacak
  • kurmak yeterli değil yapılandırmak ta lazım.

• downthem all için ayarlarından her dosyayı 8 parçada indirmesini söylerseniz, alın size hızlı indiren (sunucu elverdiği sürece ) indirme yöneticisi.

adblock plus 'ta örneğin https://forum.donanimhaber.com/images/ads/msi/120x300.gif şeklindeki bir reklamı engellemek için https://forum.donanimhaber.com/images/ads/* yazarsanız /ads ile başlayan reklamlar gider

google preview ile reklamları engelleyebilir, ek ayarla tıklamalarını ve cookie leriniz google tarafından takip edilemez.

fast dial
      da ise anasayfayı about:blank yapmazsanız pek de faydası olmaz.

fasterfox ayarları için kişisel ayar google ile araştırılabilir.

text link için de metin şeklimdek, linklere tıklayarak onları harekete geçirmelisiniz.

eklenti kurmayla bitmiyor onu aktif ve bilinçli bir şekilde kullanmadıktan sonra anlamı kalmıyor.
    o zaman gidin opera kullanın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.