Bildirim
Mozilla Firefox 2.0.0.14 TR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Bende arıyordum bu versiyonu.
Teşekkürler... -
@UndeRqRo.uNd: Teşekkürler Link İçin Ama Hiçbir Sayfa Açılmıyor "Yükleniyor" Yazısı Var Habire..
quote:
Orjinalden alıntı: selim1985
filehippo.com da tüm versionları bulunuyor.... 2 senedir kullanıyorum o site çok güvenli... programların resmi sitelerinden dahi bazen oraya yönlendirme yapılıyor....
Orayı Bende Bilmekteyim Ama Ordan Download Ettiğim Versiyon Türkçe Değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquelineЯ -- 22 Haziran 2008; 12:36:42 > -
quote:
Orjinalden alıntı: TechIn
@UndeRqRo.uNd: Teşekkürler Link İçin Ama Hiçbir Sayfa Açılmıyor "Yükleniyor" Yazısı Var Habire..
o zaman linke sağ tıklayıp farklı kaydet ile kaydetmeyi deneyebilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd
quote:
Orjinalden alıntı: TechIn
o zaman linke sağ tıklayıp farklı kaydet ile kaydetmeyi deneyebilirsin.
Teşekkürler Ama Silip Tekrardan Yükledim Oldu Gayet Güzel Çalışıyor Şuanda. Güzel, Kullanışlı, Önerebileceğin Eklentiler Var mı Firefox İçin ? -
adblock plus, all-in-one sidebar, customize google, download statusbar, download helper, downthemall , errorzilla mod, fast dial , google preview, text link , mediawrap, piclens, ieview , 2 pane bookmarks , fasterfox .
başlangıç için bu kadar yeter ve fazla bile. -
quote:
Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd
adblock plus, all-in-one sidebar, customize google, download statusbar, download helper, downthemall , errorzilla mod, fast dial , google preview, text link , mediawrap, piclens, ieview , 2 pane bookmarks , fasterfox .
başlangıç için bu kadar yeter ve fazla bile.
Kurdum Hepsini Bakalım Ne Olacak -
kurmak yeterli değil yapılandırmak ta lazım.
-
downthem all için ayarlarından her dosyayı 8 parçada indirmesini söylerseniz, alın size hızlı indiren (sunucu elverdiği sürece ) indirme yöneticisi.
adblock plus 'ta örneğin https://forum.donanimhaber.com/images/ads/msi/120x300.gif şeklindeki bir reklamı engellemek için https://forum.donanimhaber.com/images/ads/* yazarsanız /ads ile başlayan reklamlar gider
google preview ile reklamları engelleyebilir, ek ayarla tıklamalarını ve cookie leriniz google tarafından takip edilemez.
fast dial da ise anasayfayı about:blank yapmazsanız pek de faydası olmaz.
fasterfox ayarları için kişisel ayar google ile araştırılabilir.
text link için de metin şeklimdek, linklere tıklayarak onları harekete geçirmelisiniz.
-
eklenti kurmayla bitmiyor onu aktif ve bilinçli bir şekilde kullanmadıktan sonra anlamı kalmıyor.
o zaman gidin opera kullanın derim
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X