Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
103.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thalasus

başka bir sorun daha var. Yahoo'da mail yazarken çıkan Yazı Tipi özellikleri bunda görünmüyor ve örneğin DH Forumda Özel Mesajların Cevapla butonunu kullanamıyorum...

noscript kullanıyosan dh izin ver de
  • çok güzel eklentiler. baya iş görür
  • @Huhukomsu ;Resimlerin doğrudan kaydedilmesi için bir eklenti ya da gerekli ayarı ben de bulamadım.Bulursam hemen buraya aktarırım.

Bu arada sorun yaşayan arkadaşlara tavsiyem, eski sürümlerin üstüne kurduysanız bence komple sistemden kaldırıp yeniden kurun.Profile klasörünü de kökünden kaldırın.Eklentilerin yeniden kurulması biraz zor olacak ama temiz bir kurulum belki sorunları çözebilir.Bazı eklentiler 1.5 ile uyumsuz.Ben eski sürüm üstüne kurdum ve tespit ettiğim birkaç eklenti dışında pek bir sorunla karşılaşmadım.Şu an gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
    En hayati eklentiler (flashgot,adblock,noscript,...) %100 Firefox 1.5 sürümüyle uyumlular.

Firefoxtan vazgeçip getirdiği üstünlüklerden mahrum kalmayın derim.
    Bu arada internette Telekom kaynaklı sorunlar yaşandığını da hatırlatayım.İlk başta Firefox'un sorun çıkardığını düşünmüştüm ama IE ve Opera ile bazı linklerde yaptığım denemelerde sonuç yine hüsrandı.
    Hele IE tam bir kabustu...

• harikasın banner..
  • bişi daha sormam gerek...
    firefox u kurdum..
    eklentilerde kayde değer bi eklenti göremedim.
    acaba işe yarayabilecek bir eklenti varmı.
    mesela forumlar için hızlı menü eklentisini kurdum sadece..

bi sorum daha var..firefox u kurdum..ie yi silmeme gerk yok dimi.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JR.IVORY

bişi daha sormam gerek...
    firefox u kurdum..

Hayır zaten gerek yok silemezsin zaten...

Ayrıca bazı sayfalar I.E'ye göre hazırlanmıştır.... O siterde ihtiyacın olcak...

eklenti olarak, adsl kota için minimeter yükleyebilirsin, gmail kullanıyosan mail geldiğinde haber veren eklenti var...

Bi de ilk sayfada verdiğim Fasterfox yükle

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

bişi daha sormam gerek...
    firefox u kurdum..

Hayır zaten gerek yok silemezsin zaten...

Ayrıca bazı sayfalar I.E'ye göre hazırlanmıştır.... O siterde ihtiyacın olcak...

eklenti olarak, adsl kota için minimeter yükleyebilirsin, gmail kullanıyosan mail geldiğinde haber veren eklenti var...

Bi de ilk sayfada verdiğim Fasterfox yükle

gmail im olmadığı için..gmail e gerek duymadım..onun yerine yahoo nunkini yükledim..
    adsl im kotalı deil... birde futbol şeysini yükledim..bikaç tane güsel şey buldum..
    not kaydedici işime yarıycakk
    birde radyo şeysini yükledim.
    eklentilerin formatı .xpi eklentileri nası uyguluycam peki.?

• Arkadaşlar (özellikle feylesof), yukarıda sorduğum soruların çözümlerini biliyor musunuz?
  • ya kimse yokmu..
    soru sormuştum..
    indirdiğim eklentileri nası uygulycam...
    formatı .xpi
  • ok
  • .
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

ok

Çok teşekkür ederim. Bu konu hakkında daha önce de şikayetçi olmuştum ama dikkate alınmamış ve benim de devamlı sinirimi bozmakta idi. O seviyeye düştüğüm için de özür dilerim.
  • http://eklentiler.mozilla.org.tr/page/1/ burdan takip edin eklentileri derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragıp Değer

quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

ok

Çok teşekkür ederim. Bu konu hakkında daha önce de şikayetçi olmuştum ama dikkate alınmamış ve benim de devamlı sinirimi bozmakta idi. O seviyeye düştüğüm için de özür dilerim.

ne alakaya bi şey anlamadım firefox la xpi la senin söylediginin ne alakası var wishne ben mi bi kaç mesaj göremiyorum

• quote:

ya kimse yokmu..
    soru sormuştum..
    formatı .xpi

neyse ya..boşverin...bsildim firefox u...
  • quote:

ya kimse yokmu..
    soru sormuştum..
    formatı .xpi

Firefox'da File-open deyip .xpi uzantılı dosyayı seçin ve yükleyin.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOREMORSE

Tabbrowser extensions'ı kurcalayarak sorunu çözdüm ancak firefoxu kapatıp yeniden açınca şifre sormadan ogame'e direkt bağlanıyor..Eskiden şifre sorardı bana.Bunu nasıl halledebiliriz?

ARAÇLAR/SEÇENEKLER/GİZLİLİK/PAROLALAR

Burada PAROLALARI HATIRLA seçeneğini işaretlemezsen bir daha hiç bir sitede parola için kayıt yapmayacaktır.
    Ya da bunu işaretli bırakırsın.
    "Kayıtlı Parolaları Göster" ile Parola yöneticisini açarsın.OGAME'yi bulup silersin.
    Siteye tekrar girip şifreni yazdığında gelecek olan onaylama ekranında "BU SAYFADA ASLA" butonuna basarak,bir daha şifreyi hatırlamamasını sağlarsın.Böylece diğer sitelerin parolaları saklanırken,istemediklerin saklanmaz.Parola Yöneticisinde "parolaları asla kaydetme" menüsünde tercihlerini görebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: NOREMORSE

Firefox 1.5 çok fazla sunucuya bağlanamama yani sayfaları bulamama hatası vermeye başladı bu firefoxun bir sorunu mu acaba? Javalı bazı sayfalarda da sadece o siteye izin vermeme rağmen butonlar falan çalışmayabiliyor.Bu sorunu yaşayan var mı?

Bu sunucuya bağlanamama sorunu epeydir bende de var.Sorun TELEKOM kaynaklı.Hala da devam ediyor.Zaten omurgalardan üçü tamamen göçmüş durumda.Opera ve IE ile aynı durumu yaşıyorum.

JAVA konusuna gelince,eğer NoScript ile sayfadaki tüm scriptlerin uygulanmasına izin verdiysen,hatta global olarak yani tüm sayfalar için java uygulamalarına izin verdiysen ve hala da sorun devam ediyorsa,sorun kesinlikle sitededir.
    Daha doğrusu site Firefox'a uygun tasarlanmamıştır.Bazı tasarımcılar sadece IE'ye göre tasarım yapıyorlar.Bu nedenle menüler abuk subuk görünebiliyor,butonlar görünmeyebiliyor.
    Ben çok az site dışında genelde pek bu sorunla karşılaşmadım.

Daha önce de bir arkadaş Yahoo'da mail atarken ve donanımhaberde pm butonunda sorun yaşadığını yazmıştı.İki site de Firefox'ta hiçbir sorun çıkarmıyor aslında.Sadece NOSCRIPT ayarıyla alakalı bir durum.

• quote:

quote:

ya kimse yokmu..
    soru sormuştum..
    formatı .xpi

neyse ya..boşverin...bsildim firefox u...

NOREMORSE cevap vermiş ama aslında önceki sayfaları takip etseydin bunun da cevabını bulabilirdin.

Hatta "ben o kadar sayfayla uğraşamam kardeşim" diyorsan;

Firefox'ta bu konuyla ilgili 4 sayfayı ayrı tab içinde açarsın.
    Basarsın F3 ya da CTRL+F tuşlarına,
    Resimdeki gibi aramak istediğin sözcüğü yazarsın ve vurgulamayı işaretlersin,birkaç saniyede istediğin şeye ulaşabilirsin.Sürekli F3'e basarak istediğin sözcüğün bulunduğu yere ulaşabilirsin.

• Yukarı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.